Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 14:46:43   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

TV tipy Universal Channel ve 40. týdnu

  Autor: satCentrum/UniversalChannelCZ&SK , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 26.09.2015


Diváci Universal Channel se tento týden mohou těšit v premiéře na Universal Channel na druhý díl čtvrté řady krimi seriálu V utajení. Dále uvidíme akční snímek Spy Game a romantický film Letuška 1. třídy. S Universal Channel si zkrátka vyberete...



PREMIÉRA NA UNIVERSAL CHANNEL

V utajení (4. řada, 2. díl)

Annie se dozvídá více informací o Theově skupině, jejímž cílem k útoku je naftová společnost operující v Kolumbii. Joanina bývalá láska Seth, je do toho nějak zapleten, zároveň se snaží ulovit Joan, která právě zjistila, že je těhotná. Annie jde tajně vyšetřovat do Sethova bytu, ten má být na obědě s Joan. Ta ovšem oběd zrušila a Seth načape Annie a strhne se rvačka, která končí jeho utopením. Henry požádá Annie, aby se vrátila do Kolumbie a zabila Thea dříve, než pokazí další zájmy “Ameriky”.

Akční / Krimi / Drama
USA, 2010, 75x45 min
Režie: Tim Matheson, Omar Madha, Rosemary Rodriguez, a další
Hrají: Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Anne Dudek, Peter Gallagher a další

Čtvrtek 1. října ve 21:20 hod.



Letuška 1. třídy

Donna Jensenová si odmalička přála dostat se z rodného města Silver Springs v Nevadě a nepodobat se vlastní matce, která měla smůlu na muže. První zdrcující milostné zklamání s místním fotbalistou Tommym přesvědčilo pohlednou blondýnku, že je nejvyšší čas opustit rodné hnízdo. V televizi právě běžel pořad bývalé letušky Sally Westonové, ve kterém propagovala svou knihu "Život v oblacích". Ta nabádala mladé dívky k odvaze jít za svým snem a dodávala mnoho praktických rad. Donna nadšeně nastoupí u malé letecké společnosti Sierra Airlines. Vyděšená dívka v sexy kostýmku letušky sice dostává při prvním letu panický záchvat a vyděsí i zbytek cestujících, ale brzy si na nové zaměstnání zvykne. Získá i nové kamarádky Sherry a Christine. Všechny sní o kariéře letušek u velkých společností a spolu se zúčastní konkurzu do Královských aerolinií. Christine a Donna jsou přijaty do výcvikového kurzu. Přednáší zde i slavná autorka knihy Sally Westonová. Ta stanoví Donně, která jí připomene vlastní mládí a dychtivost, jediný a jasný cíl - stát se letuškou 1. třídy. Pro Donnu to znamená najít své vysněné štěstí a podřídí tomu vše. Přes veškeré nadání a znalosti však u závěrečných zkoušek propadne. Zdá se, že sen o štěstí se hroutí. V jejím životě se navíc objeví další nečekaná překážka v kariéře, sympatický student práv Ted.

Komedie / Romantický
USA, 2003, 84 min
Režie: Bruno Barreto
Hrají: Gwyneth Paltrow, Christina Applegate, Candice Bergen, Mark Ruffalo, Kelly Preston, Mike Myers, Rob Lowe, Marc Blucas a další

Sobota 3. října v 19:00 hod.



Spy Game

Píše se rok 1991 a veterán CIA, agent Nathan Muir (Robert Redford) je poslední den ve službě. Zbývá jen zabalit, rozloučit se a odejít do penze. Jenže telefonát z Hong Kongu, který ho probudí, zásadně změní chod nejbližších 24 hodin. Nathan se z něj doví, že jeho někdejší chráněnec, žák a spolupracovník Tom Bishop (Brad Pitt) se dostal do vážných problémů. Ocitl se v čínském vězení, je obviněn ze špionáže a hrozí mu smrt. V obavách z mezinárodního incidentu od něj dává CIA ruce pryč. Tomova záchrana představuje pro USA příliš velké riziko. Vše tedy závisí na Muirovi, který od začátku tuší, jak k incidentu došlo a navíc si je vědom, že nové vedení CIA odsunulo "lidi ze staré školy" na vedlejší kolej. Dostat se k potřeným informacím a přelstít organizaci, pro níž tak dlouho a obětavě pracoval je úkol nad jiné těžký.

Akční / Krimi / Thriller
USA / Německo / Japonsko / Francie, 2001, 126 min
Režie: Tony Scott
Hrají: Robert Redford, Brad Pitt, Catherine McCormack, Stephen Dillane, Marianne Jean-Baptiste a další

Neděle 4. října ve 21:00 hod.



Další novinky, soutěže a aktivity naleznete na stránkách www.universalchanneltv.cz či FB stránkách.


O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBC Universal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24. NBC Universal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí on-air a digitálního zpravodajství na světě, spravuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC New. Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBC Universal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Připraveno dne 26. 9. 2015 podle podkladů Martiny Zvířecí a Ivany Finlay-Notman, TV CONSULTING – zastoupení Universal Channel a E! Entertainment Television v ČR a SR, foto: Universal Channel, po kliknutí se zvětší!






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.09.2015 • National Geographic Channel připravuje snímek Atentát na prezidenta Reagana
27.09.2015 • Užijte si záhady na Prima ZOOM ve 40. týdnu
25.09.2015 • Objevujte v říjnu přírodu na Nat Geo Wild
24.09.2015 • Eurosport si zajistil vysílací práva na Australian Open až do roku 2021
24.09.2015 • Star Wars sága od 3. 10. na AXN
24.09.2015 • Říjnové premiéry na Viasat Explore, History a Nature

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist