Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 14:37:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

National Geographic Channel připravuje snímek Atentát na prezidenta Reagana

  Autor: Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 28.09.2015


Televizní stanice National Geographic Channel oznámila, že bude pokračovat v úspěšné spolupráci s produkční společností Ridleyho Scotta – Scott Free Productions a znovu spojí své síly při realizaci filmu Atentát na prezidenta Reagana, který bude čerpat z očekávané knihy Billa O'Reillyho a Martina Dugarda Killing Reagan.


Plánovaný snímek půjde ve šlépějích svých úspěšných filmových předchůdců Vraždy prezidenta Lincolna, Vraždy prezidenta Kennedyho a Proč zabili Ježíše, z nichž poslední dva jmenovaní byli v roce 2014 a 2015 nominováni na cenu Emmy. „V posledních třech letech vytvořili Scott Free Productions a National Geographic Channel neuvěřitelnou spolupráci, díky které přivedli k životu mé knihy, a jsem si jistý, že u Atentátu na prezidenta Reagana tomu nebude jinak,“ prohlásil spisovatel Bill O'Reilly.

V případě plánovaného snímku chtějí tvůrci přijít s poněkud odlišným přístupem a zaměří se primárně na to, jak pokus o atentát na nově zvoleného prezidenta ovlivnil jeho fungování v čele Spojených států. Reaganovu cestu budeme sledovat od zlaté éry Hollywoodu, kde zažil slávu i žal, přes období, kdy zastával funkci guvernéra státu Kalifornie, až po jeho působení v Bílém domě. Atentát na prezidenta Reagana bude do hloubky zkoumat vzestup prezidenta k moci, jehož snahy nebyly zmařeny jen díky tomu, že vystřelená kulka o pouhé centimetry minula srdce.

„Naši diváci mají dlouhodobě zájem o působivé a autentické příběhy. Jsme rádi, že může pokračovat naše spolupráce s Billem O'Reillym a společností Scott Free Production,“ řekl prezident původní programové tvorby a produkce NGC US Tim Pastore. „Nezáleží na tom, ke které politické straně inklinujete. Je jisté, že v našem moderním světě mělo prezidenství Ronalda Reagana vliv na globálním politiku.“

Předprodukce filmu Atentát na prezidenta Reagana bude zahájena během letošního roku a premiéra je na National Geographic Channel plánovaná v roce 2016.


National Geographic Channels International (NGCI)

National Geographic Channels International (NGCI) inspiruje diváky prostřednictvím své chytré a inovativní programové skladby. Klade otázky na to, co víme, jak nahlížíme na svět a co nás žene kupředu. Vlastníky společnosti jsou National Geographic Ventures (NGV) a FOX Entertainment Group. NGCI se podílí na závazku společnosti National Geographic Society vůči vědě, ochraně přírody a vzdělávání prostřednictvím svých šesti televizních programů: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo People a Nat Geo Mundo.

Celosvětově vysílá National Geographic Channel (včetně NGC U.S., což je společný podnik NGV a Fox Cable Networks Group) do více než 440 milionů domácností ve 171 zemích a 45 jazycích. V Evropě byl National Geographic Channel uveden v roce 2003 a Nat Geo Wild začíná vysílat v roce 2007. V České a Slovenské republice vysílá National Geographic Channel do 1,5 milionu domácností prostřednictvím UPC, Telefonica O2, Skylink, T-Mobile, Slovak Telekom, Orange Slovensko, DIGI a dalších. Pro více informací navštivte www.natgeotv.com/cz.


Channels

Marketingová a distribuční společnost CHANNELS je dynamická a rozrůstající se firma působící na českém a slovenském trhu od roku 2003. Specializací společnosti je oblast vysílání, distribuce a marketingu tematických televizních stanic. S ohledem na stabilitu, tradici a dlouholeté zkušenosti vlastníků televizních společností přináší kvalitní obsah vysílání, i související služby v oblasti marketingu a reklamy.


Lada Dobrkovská, Channels, zastoupení National Geographic Channel v ČR a SR






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.09.2015 • Nalaďte si v říjnu na National Geographic Channel
28.09.2015 • Říjnové programové tipy HBO a HBO HD
27.09.2015 • Užijte si záhady na Prima ZOOM ve 40. týdnu
26.09.2015 • TV tipy Universal Channel ve 40. týdnu
25.09.2015 • Objevujte v říjnu přírodu na Nat Geo Wild
24.09.2015 • Eurosport si zajistil vysílací práva na Australian Open až do roku 2021

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist