Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 11:32:41   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Ze světa | Články
 

Ericsson kupuje dalšiu firmu z TV a media biznisu

  Autor: PRAM/ERICSSON , e-mail: info@pram.sk Přidané: 30.09.2015


Ericsson oznámil dohodu o odkúpení spoločnosti Envivio. Akvizícia posilní vedúcu pozíciu Ericssonu v oblasti televízie a médií na globálnej úrovni, vďaka tomuto obchodu Ericsson vylepší svoje riešenia pre kompresiu a kódovanie videa. Švédskej firme akvizícia prinesie nebývalú kompetenciu v softvérovo definovaných a cloudových architektúrach pre video processing.


Ericsson oznámil dohodu o prevzatí spoločnosti Envivio. Tento obchod posilní pozíciu švédskej firmy ako globálneho inovátora v oblasti nových technológií a agilného spracovania videa. Vďaka tomu môžu zákazníci Ericssonu poskytovať kvalitnejšie služby v oblasti TV a médií.

Akvizícia prinesie Ericssonu nový vietor do oblasti riešení pre kompresiu a kódovanie videa, firma bude tiež profitovať z líderskej pozície, ktorú si za roky Envivio vybudovalo v segmente riešení pre multiscreen. Očakáva sa, že skúsenosti a know-how Envivia v oblasti videa, či už v softvérovo definované alebo cloudové, budú patriť medzi kľúčové doplnky širokého portfólia Ericssonu.

Ponuka švédskej spoločnosti v oblasti TV a médíí zahŕňa komplexné riešenia pre oblasť videa – spracovanie, doručovanie, vysielanie, zároveň. Popri tom prináša TV platformy, ktoré umožňujú sledovanie televízneho vysielania na akomkoľvek zariadení.

Envivio je globálnym lídrom v softvérovom kódovaní videa s bázou viac ako 400 zákazníkov spomedzi poskytovateľov televíznych služieb a vlastníkov obsahu. Americká firma má sídlo v San Franciscu a zamestnáva 200 ľudí. Medzi jej kľúčových zákazníkov patria spoločnosti ako Comcast, Cox Communications, Sky, Telstra či Time Warner Cable.


O Ericssone

Ericsson je popredným medzinárodným dodávateľom telekomunikačných technológií a služieb. Prostredníctvom riešení fungujúcich v reálnom čase vytvára prepojenú spoločnosť (Networked Society), ktorá umožňuje študovať, pracovať a slobodnejšie žiť v trvalo udržateľných spoločnostiach po celom svete. Ponuku Ericssonu tvoria služby, software a infraštruktúra informačných a komunikačných technológií určených telekomunikačným operátorom a iným odvetviam. V súčasnosti sa v sieťach od Ericssonu uskutočňuje viac než 40% celosvetovej mobilnej komunikácie, spoločnosť zabezpečuje servis sietí s viac 2,5 miliardami používateľov. Ericsson pôsobí v 180 krajinách a zamestná okolo 115 000 pracovníkov. Spoločnosť bola založená v roku 1876 a sídli v Štokholme vo Švédsku. V roku 2014 tržby Ericssonu dosiahli 228 miliárd švédskych korún (asi 33,1 miliardy USD). Ericsson je zapísaný na štokholmskej burze NASDAQ OMX a newyorskej burze NASDAQ.

www.ericsson.com
www.ericsson.com/news
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/ericsson
www.youtube.com/user/ericsson


Zdroj: Ericsson Corporate Public & Media Relations
Viktor Škulec, PRAM Consulting, 30. 9. 2015



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.09.2015 • Simona Stašová a Jaroslav Brabec si vezou za Sebemilence a Americké dopisy zlato z Koreje
13.09.2015 • RTVS s dvomi nomináciam na prestížnu cenu PRIX EUROPA 2015
10.09.2015 • Václav Havel a Jan Hus znovu bojují - tentokrát o nejprestižnější evropskou televizní cenu
13.06.2015 • Déčko sbírá Oscary. Multimediální soutěž Zachraňte duhu získala zlato na světovém Promaxu
02.06.2015 • E! Entertainment Television: hvězda reality show Držte krok s Kardashians očekává svého druhého potomka s manželem Kanye Westem
25.05.2015 • Vítězové Zlaté palmy a Velké ceny z hlavní soutěže festivalu v Cannes DHEPAAN a SAULŮV SYN už v říjnu na Be2Can 2!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist