Sobota s Galashow - v Ostravě vyvrcholí Super Grand Prix profesionálů
Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 02.10.2015
Miro Žbirka, Katapult, The Backwards, Rock and Roll Band Marcela Woodmana a nejlepší světoví tanečníci ve finále prestižní soutěže Super Grand Prix profesionálů v latinskoamerických tancích v přímém přenosu z Ostrava Arény. Večerem slavných písní a špičkových tanců provedou Jolana Voldánová a Roman Vojtek.


Sledujte v sobotu 3.října na ČT1 od 21:10 hodin.

Tradiční přímý přenos hudebně taneční show z Ostrava Arény nabídne divákům mimořádný zážitek v podobě finále prestižní soutěže Super Grand Prix profesionálů v latinskoamerických tancích, která se na území ČR koná poprvé v historii. A latinskoamerické rytmy doplní ještě celá řada dalších superlativů.

Marek Dohnal, dramaturg Galashow s Latinou k tomu dodává: „Špičkové výkony nejlepších světových párů, které se vedle soutěžních tanců předvedou i v originálních exhibičních vystoupeních, doplní rockově laděný hudebně zábavný program, který se váže k několika výročím. Šedesátiny rokenrolu připomene Rock and Roll Band Marcela Woodmana, 45 let Beatles oslavíme jejich písněmi v podání The Backwards, hity 40letého Katapultu zahraje jubilující kapela v čele Oldou Říhou osobně. Další jubilant Miro Žbirka přichystal pro letošní Galashow z latinou světovou premiéru z nového alba natáčeného v legendárních studiích Abbey Road.“


Česká televize, TS Ostrava

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22285/sobota-s-galashow-v-ostrave-vyvrcholi-super-grand-prix-profesionalu/