Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 16.04.2024 - 07:55:59   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Da Vinci Learning zve návštěvníky webových stránek freeSAT a jejích facebookových stránek na báječné dobrodružství do Berlína

  Autor: CHILLICOM/freeSAT , e-mail: info@cz.freesattv.tv Přidané: 06.10.2015


Da Vinci Learning spouští internetovou soutěž s názvem City Explorers pro zákazníky satelitní televizní služby freeSAT. Hlavní cenou pro vítěznou rodinu bude víkend plný dobrodružství v Berlíně. Soutěž představuje vzdělávací internetovou publikaci Kapesní encyklopedie Da Vinci Learning. Soutěž je určená zákazníkům freeSAT v České republice a na Slovensku.


Televizní program Da Vinci Learning hledá nové cesty, jak vzdělávat všechny členy rodiny. Tentokrát se mohou díky freeSAT zákazníci zúčastnit internetového kvízu, odpovědět na otázku a soutěžit o různé ceny: víkend v Berlíně, dalekohled nebo batoh. Soutěž probíhá od 21. září do 16. října včetně.

Všichni účastníci soutěže mají možnost si s freeSAT stáhnout zábavnou vzdělávací brožuru „Kapesní encyklopedie Da Vinci Learning“, v níž se dočtou o nejdůležitějších vědeckých objevech historie, o osobnostech, jež za nimi stály, a najdou v ní také pokusy, které si mohou děti doma vyzkoušet, i komiksové příběhy. Doprovázet je budou dvě význačné postavy, malý Leonardo da Vinci a Mikuláš Koperník, kteří mladé čtenáře Kapesní encyklopedií Da Vinci Learning provedou.

Každý, kdo se do kvízu zapojí, si může kapesní encyklopedii stáhnout zdarma! Zveme zákazníky freeSAT, aby využili této skvělé příležitosti vyhrát výlet pro celou rodinu, při němž budou objevovat Berlín, dozví se něco nového a vytvoří si cenné vzpomínky. Diváci programu Da Vinci Learning kteří jsou zákazníky freeSAT v České republice a na Slovensku se mohou do soutěže přihlásit zde: www.davinci-learning.com/win, odpovědět na jednoduchou otázku a soutěžit o ceny. Učíme se celý život a je to zábava, stačí jen kliknout! Nenechte si ujít příležitost zažít „radost z učení“.


O společnosti Da Vinci Media

Da Vinci Media GmbH (www.da-vinci-learning.com) je nezávislá mediální skupina, která poskytuje audiovizuální vzdělávání prostřednictvím televize. Založil ji Ferdinand Habsburg v německém Berlíně v roce 2007. Společnost nabízí televizní program Da Vinci Learning pro celou rodinu, který vysílá oceňované dokumenty a vzdělávací seriály z celého světa s pečlivě vybraným zaměřením tak, aby si každý našel něco zajímavého. V současné době je možné program sledovat ve více než 100 zemích ve střední a východní Evropě, v Ruské federaci, Turecku, Asii a Africe. Základní myšlenkou Da Vinci Learning je celoživotní vzdělávání, které se neomezuje jen na výuku ve školních lavicích, ale děje se všude, kde je zvídavost. Televize nemusí být nuda. Cílem programu Da Vinci Learning je proměnit její sledování ve smysluplný zážitek, každý den a pro všechny. Protože vědění je potěšením.


O společnosti UPC DTH S.à r.l.

Společnost UPC DTH S.à r.l. se sídlem v Lucembursku, evropském centru satelitních služeb, poskytuje služby satelitní televize v Maďarsku, České republice i na Slovensku a navíc řídí služby satelitní televize poskytovatele v Rumunsku. Její služba satelitního vysílání přímo koncovým zákazníkům (tzv. „direct to home“ - DTH), známá pod názvem UPC Direct na maďarském trhu, freeSAT v České republice a na Slovensku a Focus Sat v Rumunsku, se může pochlubit počtem více než 783 tisíc zákazníků (k 31. březnu 2015). Společnost UPC DTH S.à r.l. nabízí svým zákazníkům širokou nabídku televizních kanálů s kvalitním obsahem, špičkový zákaznický servis a vysokou kvalitu signálu vyznačující se čistým HD obrazem. UPC DTH S.à r.l. je dceřinou společností Liberty Global plc.


Anika Stará, CHILLICOM


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.09.2015 • Nová DIGI končí spolupráci s externími dealery, spolehne se na vlastní síť techniků a prodejců
11.08.2015 • freeSAT spouští propagační kampaň, při níž nabízí stávajícím zákazníkům výhody za přivedení nových, slevu dostane každý
05.08.2015 • Najpopulárnejší spôsob TV príjmu na základe zmluvy je cez satelit
06.05.2015 • Satelitná širokopásmová služba tooway™ bude na Slovensku ešte dostupnejšia
02.04.2015 • ČAEK pořádá 16. výroční konferenci s mezinárodní účastí
02.02.2015 • AMC Networks International – Central Europe převzala českou a slovenskou stanici Film+

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist