Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 21:40:31   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Skupina Barrandov se stala v září meziročně nejrychleji rostoucí televizní skupinou na trhu

  Autor: TV Barrandov , e-mail: info@barrandov.tv Přidané: 08.10.2015



Televizní Skupina Barrandov má za sebou nejúspěšnější měsíc v hlavní programové sezóně ve své historii a připsala si tak výkon 6,4 %. Nejvíce se na celkovém úspěchu podílel hlavní kanál TV Barrandov a formáty vlastní tvorby.


Skupina Barrandov slaví úspěch se svým podzimním programovým schématem, které jí již nyní přineslo prvenství na postu nejrychleji rostoucí skupiny na trhu. Na celkový úspěch má vliv především mimořádná sledovanost pořadů vlastní tvorby a rovněž hlavního kanálu TV Barrandov.

Nejvíce se daří seriálu Soudkyně Barbara, který patří mezi nejsledovanější pořady stanice TV Barrandov. Z hlediska poměru sledovanosti pořadu oproti průměrné sledovanosti stanice byl v září nejúspěšnějším formátem, a to nejen napříč kanály Skupiny Barrandov, ale i mezi konkurencí. Prozatím největšího výkonu dosáhnul tento oblíbený seriál v úterý 29. září 2015, kdy při podílu 15,6 % si jej pustilo více než 314 000 diváků.

Obdobné oblibě se těší i zpravodajská sekce, a to jak Naše zprávy, tak nový pořad Exploziv. Průměrný podíl Našich zpráv se držel v průběhu měsíce září na 7,5 % s dosavadním maximálním měsíčním průměrným ratingem 185 000 diváků, a to po celou dobu svého vysílání. Rovněž se díky tomu také staly jediným zpravodajstvím, které na trhu výrazně posilovalo.

Spolu s Našimi zprávami roste i další zpravodajský pořad, tj. Exploziv, který od svého nasazení 24. srpna 2015 téměř zdvojnásobil během měsíce září svou sledovanost. Průměrný rating se drží okolo 92 000 diváků.

„Sekce zpravodajství prošla významnými změnami, a to nejen vizuálními, ale také co se týče náplně samotného obsahu zpráv. Díky tomu se těšíme významnému zvýšení divácké sledovanosti,“ prozradila generální ředitelka Skupiny Barrandov, Ing. Marcela Hrdá.

Spolu s výše uvedenými pořady se v měsíci září dařilo stálicím programové skladby stanice TV Barrandov, přičemž nejúspěšnější byly pořady Exkluziv Kateřiny Brožové, Kurňa, co to je?, Nikdo není perfektní, Vtip za stovku, nebo life-stylový pořad Barrandovská Sedmička.

Velmi dobře se do povědomí diváků zapisují i novinky, které TV Barrandov spustila v rámci podzimního programového schématu. Své diváky si našla dvojice kuchařů pořadu Babica vs. Sapík, které vzrostla sledovanost na průměrných 172 000 diváků. Neustále posiluje i reality show Tchyně, kterou v měsíci září sledovalo průměrně 111 000 diváků při podílu 4,44 %. A v neposlední řadě soutěž Popelka, kterou vysílá TV Barrandov každý všední den v 16:15, navýšila svůj týdenní průměr nad 101 000 diváků.

Významně se daří i dalším stanicím Skupiny Barrandov. Kanál KINO Barrandov si díky kvalitní akviziční tvorbě a hvězdně obsazeným filmům připsal podíl 0,8 %. Dětská a dokumentární stanice Barrandov PLUS si stále drží podíl 0,3 %. Do celkového úspěchu celé skupiny promluvil i nový kanál Barrandov MUZIKA, který byl spuštěn v sobotu 5. září 2015, a již nyní si některé pořady naladilo více než 200 000 diváků.


Mgr. Barbora Šenfeldová, PR manažerka Televize Barrandov, 8. 10. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.10.2015 • Labyrint diváky pohltil - v pondělí uvidíme poslední, sedmý díl
09.10.2015 • Česká televize odvysílá House of Cards. Labyrint zaujal od Turecka po USA
08.10.2015 • Seriál Přístav se stal nejsledovanějším pořadem středečního večera
08.10.2015 • Nový krimiseriál Místo zločinu Plzeň od 19. října na ČT1
05.10.2015 • Show Jana Krause – 7. 10. 2015
03.10.2015 • Dita P. se vrátí na obrazovku, začalo natáčení druhé série úspěšné kuchařské show [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist