Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 12:48:02   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Bez hranic - seriál, který se natáčel v ČR, pokračuje 14. října třetí řadou

  Autor: AXN CZ/SK , e-mail: info@axn.cz Přidané: 13.10.2015



V říjnu přináší placený satelitní a kabelový kanál AXN spoustu hvězdných filmů a seriálů. Kromě Star Wars je to také premiéra třetí řady seriálu Bez hranic (Crossing Lines), který se natáčel také v Česku. Dívejte se na AXN od 14. října každou středu ve 21.00!



Třetí řada seriálu Bez hranic (Crossing Lines) se ve středu 14. října představí ve své premiéře na AXN. Toto akcí nabité kriminální drama o mezinárodním týmu vyšetřovatelů, kteří řeší zločiny překračující hranice různých evropských států, byste si rozhodně neměli nechat ujít. Většina seriálu se natáčela v České republice, a tak mezi herci uvidíte i známé tváře.

Seriál Bez hranic se odehrává na řadě vzrušujících míst Evropy a sleduje speciální jednotku kriminalistů zřízenou pod Mezinárodním trestním soudem (MTS), která má za úkol vyšetřovat zločiny přesahující hranice států. Nesourodý tým bojuje s byrokratickými, právními i kulturními překážkami, zatímco se pokouší předvést nebezpečné pachatele před spravedlnost.

Po svém rozpuštění je speciální jednotka pod vedením Michela Dorna (Donald Sutherland) opět uvedena do činnosti, ovšem za přísných podmínek a za protestů těch, kteří jejím působením přicházejí o svou autoritu. Brzy ale i oni musí připustit, že dokud nebezpeční zločinci bez problémů překročují hranice států Evropy, je nutné ustanovit alespoň jednu jednotku, která je bude schopna pronásledovat.

K týmu se ve třetí řadě přidávají noví členové včetně ostříleného Marca Constanteho (Goran Višnjić), odborníka na únosy, drsné Carine Strand (Elizabeth Mitchell) a nezkušené Ellie Delfont-Bogard (Naomi Battrick), která má však odpověď na každou otázku.


Na konci druhé řady nás opustili William Fichtner a Marc Lavoine, třetí řada ale přichází s tvářemi novými:

ELIZABETH MITCHELL (znáte ji například ze seriálu Ztraceni). Elizabeth Mitchell hraje vyšetřovatelku Carine Strand. „Ráda hraju role silných žen. Vyrůstala jsem s nimi. Moje maminka je soudkyně, babička vesmírná inženýrka a sestra lékařka. I tatínek je velký energický muž a nás děti vždy vedl k tomu, abychom byly silné,“ prozradila Elizabeth Mitchell, která si také pochvalovala spolupráci s ostatními herci: „Měla jsem obrovskou kliku na herecké kolegy. Všichni herci mne a moji roli přijali – hraji postavu, která rozdává rozkazy a kolegové ty rozkazy bez debat přijímali a plnili. Bez pomoci ostatních zkrátka silnou osobnost nezahrajete, ať se snažíte jakkoli.“

GORAN VIŠNIĆ (chorvatský herec, kterého si možná pamatujete ze seriálů Pan Am nebo jako doktora Luka Kovace ze seriálu Pohotovost, Fincher ho obsadil do filmu Muži, kteří nenávidí ženy). Marco Corazza je odborník na únosy a přesný opak dobrosrdečné Carine. Goran Višnić o své roli řekl: „Většina lidí touží po snadném a klidném životě, u herectví je to ale přesně naopak – herec je tím spokojenější, čím složitější a náročnější roli má zahrát. A právě taková je postava Marca.“


Zdroj: Kristina Maixnerová, AXN CZ/SK


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.10.2015 • Oceňovaná žena na Prima ZOOM
12.10.2015 • Od 1. 11. bude vysílat německé radio B2 z družice Astra 1N s lepším zvukem
11.10.2015 • To, co vás zajímá, najdete na Prima ZOOM ve 42. týdnu
10.10.2015 • TV tipy Universal Channel ve 42. týdnu
09.10.2015 • Viasat Nature spouští Operaci lidožrout
05.10.2015 • Umění špionáže: jak se v dějinách vyvíjelo nekrvavé válečné řemeslo

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist