Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 13.05.2024 - 23:45:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

TV tipy Universal Channel ve 44. týdnu ve znamení Halloweena!

  Autor: satCentrum/UniversalChannelCZ&SK , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 24.10.2015


Poslední říjnová noc je Halloweenská a na Universal Channel bude ponejvíce patřit hororům. Diváky postraší Bermudská příšera, ohrožující ztroskotaný letoun amerického prezidenta, vojenskou nanotechnologií zmutovaný krokodýl Robocroc a Duch žraloka, zodpovědný za ztrácející se lidi. Oddychneme si jen, když Jean-Claude Van Damme v Náhlé smrti během hokejového finále Stanley Cupu zneškodní teroristy, zabrání explozi stadionu a zachrání ztracenou dceru...



Bermudská příšera

Americký prezident musí opustit svůj prezidentský letoun, kterému blesk za bouře v oblasti Bermudského trojúhelníku vyřadil z provozu motory. Hvězda filmu Terminátor Linda Hamiltonová hraje prakticky založenou důstojnici amerického námořnictva, která se snaží nalézt únikovou kapsli. Nikoho však ani ve snu nenapadne, že budou bojovat s obrovskou příšerou, která ohrožuje východní pobřeží Ameriky a možná i celý svět.

Sci-Fi / Horor / Akční
USA, 2014, 86 min
Režie: Nick Lyon
Hrají: Justin Cuomo, Trevor Donovan, Jamie Kennedy, Mýa, Luke White, John Savage, Robert Blanche, Marcus Shirock, Angelique Cinelu, Linda Hamilton, Jeff Rector, Jose Rosete

Sobota 31. října v 19:00 hod.


Robocroc

Vesmírná loď havaruje v zoologické zahradě a záhadná vojenská nanotechnologie na palubě se zhostí jako hostitele šestimetrového krokodýla, největšího exempláře v zajetí. V nedalekém akvaparku zavládne panika, protože právě v něm začne tento nebezpečný superpredátor řádit a zanechává po sobě jen zkázu. Navzdory vojenskému zásahu se nedaří tuto strach vzbuzující robotickou bestii zajmout, neboť ta se pokouší dosáhnout jediného svého naprogramovaného cíle: přežít za každou cenu.

Horor / Sci-Fi
USA, 2013, 77 min
Režie: Arthur Sinclair
Hrají: Corin Nemec, Lisa McAllister, Owen Davis, Dee Wallace, Hristo Balabanov

Sobota 31. října v 21:00 hod.


Duch žraloka

Z malého městečka se za tajemných okolností ztrácejí lidé. Svědci tvrdí, že na vlastní oči viděli ducha žraloka, který se vždy objevuje tam, kde se nachází voda.

Horor / Sci-Fi
USA, 2013, 85 min
Režie: Griff Furst
Hrají: Mackenzie Rosman, Dave Davis, Michelle DeVito, Jaren Mitchell, Richard Moll, Shawn C. Phillips, Lucky Johnson, Amy Brassette, LaJessie Smith, Sloane Coe

Neděle 1. listopadu v 01:00 hod.


Náhlá smrt

Teroristé unesou viceprezidenta Spojených států a hrozí, že vyhodí do povětří stadion plný lidí, kde se má brzy odehrát finálový zápas v hokeji. Jean-Claude Van Damme se představí v roli otce, kterému se během Stanley Cupu v hokeji ztratí dcera. Požadavek zní: miliarda dolarů, jinak hrozí exploze celé hokejové haly ještě před ukončením hokejového zápasu. Jediný Van Damme má plán, jak zachránit dceru a zabránit ničivé explozi – a to všechno musí stihnout do závěru zápasu.

Akční / Drama / Thriller
USA, 1995, 106 min
Režie: Peter Hyams
Hrají: Jean-Claude Van Damme, Powers Boothe, Raymond J. Barry, Whittni Wright a další

Sobota 31. října ve 23:00 hod.


Další novinky, soutěže a aktivity naleznete na stránkách www.universalchanneltv.cz či FB stránkách.


O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBC Universal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24. NBC Universal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí on-air a digitálního zpravodajství na světě, spravuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC New. Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBC Universal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Připraveno dne 24. 10. 2015 podle podkladů Martiny Zvířecí a Ivany Finlay-Notman, TV CONSULTING – zastoupení Universal Channel a E! Entertainment Television v ČR a SR, foto: Universal Channel, po kliknutí se zvětší!






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.10.2015 • Posedmé a naposledy - True Blood - Pravá krev
23.10.2015 • freeSAT zpřístupní vysílání HBO (na celý víkend od 23. – 26. října)
22.10.2015 • S HBO GO uvidíte thriller MAMON jako první!
20.10.2015 • CS film uvede Den s Josefem Vinklářem
18.10.2015 • Vášeň v mnoha podobách na Prima ZOOM ve 43. týdnu
17.10.2015 • TV tipy Universal Channel ve 43. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist