České Radiokomunikace zařadily do MUX 3 kanál Prima MAX
Autor: České Radiokomunikace , e-mail: info@radiokomunikace.cz Přidané: 14.11.2015
Výběr volně dostupných televizních programů v České republice opět vzrůstá. Včera (13. 11. 2015) zařadily České Radiokomunikace do nabídky multiplexu 3 nový kanál Prima MAX. Samotné spuštění programového vysílání kanálu Prima MAX proběhne dne 20. 11. 2015 ve 20:11 hod. českou televizní premiérou filmu Vlk z Wall Street.


Do zahájení řádného vysílání poběží na stanici PRIMA MAX promo smyčka. Informace o aktuálním vysílání se diváci dozvědí na webu www.digistranky.cz, případně z webu televize Prima max.iprima.cz. Vysílání kanálu Prima MAX poběží ve všech regionech s výjimkou části severní Moravy, kde bude v rámci MUX 3 spuštěno později.

Multiplex 3 provozuje společnost Czech Digital Group (CDG), dceřiná společnost Českých Radiokomunikací). MUX 3 dosahuje pokrytí téměř 96 % a vysílají zde například programy televize Prima (LOVE, ZOOM), hudební Óčko nebo kombinovaný program ČT:D/Art České televize.


České Radiokomunikace a.s. (ČRa) jsou leaderem v poskytování digitální infrastruktury. Kromě vysílacích služeb se firma zaměřuje na propojování světa televize, rádia a internetu. Provozuje vlastní datová centra a svým zákazníkům poskytuje špičkový výpočetní výkon. ČRa disponují vlastní optickou páteřní sítí a díky silné vysílací infrastruktuře mohou nabídnout zákazníkům i bezdrátové řešení, případně připojení blízkých lokalit pomocí optických vláken.


Petra Miterová, Neopublic Porter Novelli

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22451/ceske-radiokomunikace-zaradily-do-mux-3-kanal-prima-max/