Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 08:12:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Z domova | Články
 

RTVS pripravuje druhý ročník Vianočných trhov POD PYRAMÍDOU, začína 1. decembra

  Autor: RTVS , e-mail: info@rtvs.sk Přidané: 19.11.2015



Vianočné trhy POD PYRAMÍDOU 2015 potrvajú až 18 dní a budú otvorené vrátane víkendov. Samozrejmosťou bude bohatý program, kvalitné gastro prevádzky s pestrou ponukou jedál či predaj originálnych darčekov a hand-made výrobkov.


RTVS v spolupráci s Moje pokračuje v úspešnej tradícii vianočných trhov, ktoré minulý rok v Záhrade POD PYRAMÍDOU navštívilo takmer 20-tisíc ľudí. Tento rok sa návštevníci môžu tešiť na 18-dňový vianočný festival plný hudby, zábavy, kvalitného jedla a jedinečnej vianočnej atmosféry. Na tohtoročné Vianočné trhy POD PYRAMÍDOU pribudne ďalší vyhrievaný veľkokapacitný stan, ktorý bude slúžiť ako oddychová zóna. Chýbať nebude 9 stánkov s ponukou kvalitných jedál, trh s darčekmi a množstvo prekvapení v jedinečnom sviatočnom prostredí.

„Úspech minuloročných Vianočných trhov a pozitívne reakcie návštevníkov pre nás boli zaväzujúce, a preto sme nad rozhodnutím zorganizovať ich pokračovanie prakticky vôbec neváhali. Verím, že sa nám spoločne s Moje opäť podarí prilákať do Záhrady POD PYRAMÍDOU tisíce ľudí, ktorí vytvoria príjemnú predvianočnú atmosféru. Tento rok sme pripravili viacero noviniek, ktoré ešte viac zvýšia komfort pre návštevníkov,“ povedal k pokračovaniu Vianočných trhov POD PYRAMÍDOU riaditeľ Sekcie rozhlasových programových služieb RTVS Vincent Štofaník.

Vianočné trhy POD PYRAMÍDOU budú počínajúc 1. decembrom otvorené denne od 12:00 do 22:00, koncerty budú prebiehať od 18:00 do 22:00. Výber interpretov reflektuje hudobné formáty všetkých rádií RTVS a oproti minulému roku bude žánrovo pestrejší. Návštevníci sa môžu tešiť až na 70 živých koncertov, takmer každý deň sa predstavia štyri kapely so 45-minútovým programom.

Na Vianočných trhoch POD PYRAMÍDOU 2015 vystúpia Sima Martausová, Chiki-liki tu-a, , Fragile, Puding Pani Elvisovej, Para, Čoko-voko, Saténové ruky, Modré hory, Walter Schnitzelsson, Banda, Rusín Čendeš Orchestra, Noc a deň, Miro Jaroš, In Vivo, Maca Vilhanová, Vlasta Mudríková, Zuzana Homolová, Janais, Grape night (zimný festivalový večer), predstaví sa aj Komorný zbor Bratislavského konzervatória a ďalší interpreti. Špeciálny deň bude patriť digitálnym rádiám RTVS (Litera, Junior, Klasika), ich dramaturgia pripravila mikulášsky program určený najmenším návštevníkom. Deti sa tiež môžu tešiť na inscenovanú detskú klauniádu Bartók a drevený princ.

Každý pracovný deň o 12:30 sa v stane budú premietať záznamy prenosov z koncertov Slovensko 2015 Advent, ktoré bude RTVS vysielať na Dvojke.

Pridajte sa k návštevníkom Vianočných trhov POD PYRAMÍDOU a pozvite aj svojich priateľov na Facebooku https://www.facebook.com/events/1908866796005728/


Rozhlas a televízia Slovenska


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.11.2015 • Mobilný internet aktívne využíva takmer 2/3 obyvateľov Slovenska
18.11.2015 • Vyhlašujeme třetí ročník Ceny Neuron Prima ZOOM o nejlepší vědecké video
17.11.2015 • Festival francouzského filmu zahájí Rodinka Bélierových z distribuce Film Europe
16.11.2015 • Media Club bude zastupovat Skupinu TV Barrandov i v roce 2016
13.11.2015 • Prima FRESH vydává novou kuchařku sladkých pokrmů a rozšiřuje své portfolio o spolupráci s restaurací AvantGarde
09.11.2015 • V rámci projektu Scope100 vyberou film do kinodistribuce sami diváci

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist