Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 18:57:37   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Prosincové premiéry na HBO Comedy a HBO Go

  Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 24.11.2015


Placený filmový kanál HBO Comedy uvede v prosinci např. komediální seriál TO JE TVOJE MÁMA? a komediální show z produkce HBO AMY SCHUMER: ŽIVĚ Z DIVADLA APOLLO, na HBO Go uvidíme m.j. muzikálovou rodinnou komedii ANNIE, drama s Julianne Moore POŘÁD JSEM TO JÁ, thriller s Jude Law ČERNÉ MOŘE, a také EVROPSKÉ FILMOVÉ CENY 2015...



HBO Comedy

TO JE TVOJE MÁMA? (Significant Mother)

V novém americkém seriálu se mladý portlandský restauratér Nate dostane do prekérní situace. Když se vrátí z pracovní cesty, přistihne doma nejlepšího kamaráda a spolubydlícího Jimmyho se svou sexy matkou Lydií! A co je ještě horší, nejde o úlet na jednu noc. Oba chtějí ve žhavém vztahu pokračovat. A tak se s tím bude muset vyrovnat nejen Nate, ale také jeho otec, který do té doby nejevil o Lydii žádný zájem. Teď ale chce svou ženu zpět a neváhá k tomu využít vlastního syna jako návnadu. A tak je zaděláno na sérii trapasů a komických situací. Všech devět dílů první řady odvysílá HBO Comedy během prosince.

2015 | 20 minut | 12 | komediální seriál
Režie: John Putch, Tripp Reed
Hrají: Josh Zuckerman, Krista Allen, Nathaniel Buzolic, Emma Fitzpatrick, Jonathan Silverman

Úterý 1. prosince 2015, 20:00 hod. a každé úterý, středa a čtvrtek, vždy ve 20:00 hod.



AMY SCHUMER: ŽIVĚ Z DIVADLA APOLLO (Amy Schumer: Live at the Apollo)

Je mladá, hezká a hlavně: vtipná! Čtyřiatřicetiletá Amy Schumer je jednou z nejzábavnějších a nejčerstvějších tváří současného showbyznysu. Což nedávno dokázala v kinech v komedii Vykolejená a teď nám to předvede ve svém prvním stand-up comedy speciálu televize HBO. Hodinovou show natočil režisér a známý komik Chris Rock. A uvidíme v ní, jak Amy dokázala rozesmát diváky ve vyprodaném sále slavného newyorského divadla Apollo. Není jí totiž nic svaté. Dělá si legraci nejen z dění kolem, ale především sama ze sebe. Vypráví historky ze svého života a nebojí se dát k dobru i leccos pikantního. Třeba to, jak moc miluje… prachy!

2015 | 57 minut | 15 | komediální show z produkce HBO
Režie: Chris Rock
Hrají: Amy Schumer

Neděle 15. listopadu 2015 ve 21:00 hod.



HBO Go

ANNIE (Annie)

Atraktivně obsazená muzikálová komedie se soustředí na desetiletou Annii, která vyrůstá u zlé pěstounky (Cameron Diaz) a tiše doufá, že se pro ni její rodiče jednou vrátí. Náhle se jí ale změní celý život! Rozhodne se jí totiž ujmout vypočítavý podnikatel a kandidát na newyorského starostu (kterého si s chutí střihl Jamie Foxx oceněný Oscarem za drama Ray). Americký rodinný film je moderní adaptací stejnojmenné broadwayské inscenace z roku 1977, která vyhrála sedm divadelních cen Tony, včetně sošky za nejlepší muzikál. Oddychový snímek si vysloužil dvě nominace na Zlaté glóby – pro Quvenzhané Wallis za ztvárnění kurážné Annie a pro nejlepší píseň.

2014 | 114 minut | 12 | muzikálová rodinná komedie
Režie: Will Gluck
Hrají: Quvenzhané Wallis, Jamie Foxx, Rose Byrne, Bobby Cannavale, Cameron Diaz



POŘÁD JSEM TO JÁ (Still Alice)

Dojemný příběh stojí především na silném tématu a skvělém výkonu Julianne Moore, která byla za hlavní roli oceněna Oscarem i Zlatým glóbem. Alice má v životě všechno: milujícího muže, tři dospělé děti a navíc je uznávanou profesorkou lingvistiky. Pak ale začne zapomínat slova. Lékařská diagnóza je neúprosná – Alice trpí ranou formou Alzheimerovy choroby a její problémy se budou jen stupňovat. S pomocí rodiny přesto bojuje dál, aby zůstala co nejdéle sama sebou. Americký film byl natočen podle stejnojmenného knižního bestselleru. Po boku Julianne More se jako její dcera představí hvězdička upírské ságy Twilight Kristen Stewart, která dokazuje, že umí i hrát.

2014 | 97 minut | 12 | drama
Režie: Richard Glatzer, Wash Westmoreland
Hrají: Julianne Moore, Kristen Stewart, Alec Baldwin, Kate Bosworth, Hunter Parrish



ČERNÉ MOŘE (Black Sea)

Charismatický herec Jude Law se v temném dobrodružném thrilleru vydává pod hladinu moře. Jako kapitán ponorky zrovna neprožívá nejlepší období. Nedávno se rozvedl, je odtržený od syna a navíc ho vyhodili z práce. Pak ale dostane lákavou nabídku: má sestavit britsko-ruskou posádku a vyrazit na Černé moře, aby našel potopenou nacistickou ponorku, o níž se říká, že je plná zlata. Brzy po vyplutí však začne na palubě houstnout atmosféra a muži si začnou jít po krku… Oscarový režisér Kevin Macdonald, který má na kontě drama Poslední skotský král, šikovně stupňuje napětí, k čemuž využívá klaustrofobické prostředí ponorky, a navrch přidává svižné akční scény.

2014 | 110 minut | 12 | dobrodružný thriller
Režie: Kevin Macdonald
Hrají: Jude Law, Scoot McNairy, Ben Mendelsohn, David Threlfall, Jodie Whittaker



EVROPSKÉ FILMOVÉ CENY 2015 (2015 European Film Awards)

Tak jako má Amerika Oscary, má i Evropa své prestižní filmové ceny. Ty se udělují od roku 1988 a nyní se budou předávat 12. prosince v Berlíně. Jen o týden později uvede HBO devadesátiminutový sestřih toho nejzajímavějšího, co se během slavnostního ceremoniálu událo. O vítězích rozhoduje Evropská filmová akademie, která letos vybírá z 53 snímků. Nechybí mezi nimi sci-fi Ex Machina, drama Mládí nebo český zástupce – Kobry a užovky. Jako speciální hosté se na 28. ročníku objeví i dvě ostřílené hvězdy: britská herečka Charlotte Rampling a Christoph Waltz, jenž má doma už dva Oscary za filmy Hanebný pancharti a Nespoutaný Django. Oba převezmou čestné ceny.

15 | 90 minut | 12 | předávání cen



Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Služba HBO Go je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 24. 11. 2015, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.11.2015 • Prosincové filmové lahůdky na Cinemaxu
23.11.2015 • Mistři mezi staviteli aneb pojďme si postavit hrad
22.11.2015 • Utrhněte si dokumentární list na Prima ZOOM ve 48. týdnu
22.11.2015 • Královny reality show jsou zpět v 11. řadě Držte krok s Kardashians od 22. 11. na E!
21.11.2015 • TV tipy Universal Channel ve 48. týdnu
20.11.2015 • Bergova opera Lulu v satelitním přímém přenosu MET: Live in HD v sobotu 21. 11.

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist