Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 17:48:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Královny reality show jsou zpět v 11. řadě Držte krok s Kardashians od 22. 11. na E!

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 22.11.2015


Novu řadu reality show Držte krok s Kardashians mohou diváci sledovat exkluzivně na televizí E! od 22. listopadu, každou neděli v 19:00 hod. S rodinou Kardashianových se jako vždy můžete těšit na spoustu dramatických momentů, glamour, smích a slzy, když se rodina navzájem podporuje v dobrém i zlém.


Celosvětově nejznámější US reality rodina se vrací na televizní kanál E! s novou řadou představující exkluzivní podívanou do soukromí životů Kim Kardashian a jejích sester.

Nečekané zprávy, citlivá témata, emoce nahoře a pak zase dole, ale i zábava, radost a holčičí dovolená, jsou náplní této nové řady. Každá ze sester řeší něco jiného. Kim si prožívá své druhé těhotenství, Kourtney vyhodila svého přítele a otce svých dětí z domu, Khloe se soustředí na svůj fitness a focení na obálku magazínu, Kendall získává modelingové nabídky od těch nejprestižnějších módních návrhářů a objevuje se na obálkách populárních časopisů, Kylie slaví své 18. narozeniny. A to vše za podpory mámy Kris, která svým dcerám pomáhá manažersky v jejich kariérách a mateřsky v osobních životech. Táta, který nyní žije jako žena Cait, je nedílnou součástí jejich životů a vzájemně se podporují a respektují.

S rodinou Kardashianových se jako vždy můžete těšit na spoustu dramatických momentů, glamour, smích a slzy, když se rodina navzájem podporuje v dobrém i zlém.

Od 22. listopadu každou neděli v 19:00 hod exkluzivně na televizním kanále E!








Seznamte se s Kardashians:

Kris Jenner (60) je máma-manažer, své starší dcery a syna má se svým prvním manželem Robertem Kardashianem, který byl právníkem a proslul obhajováním svého kamaráda fotbalisty O.J. Simpsona (který je zároveň kmotrem Kim). Mladší dcery má s druhým manželem olympijským vítězem v desetiboji Brucem Jennerem, který nyní žije přeměněný na ženu Cait Jennerovou. Kris řídí svou vlastní produkční společnost “Kris Communications” v Los Angeles. Od začátku televizní realitní show Držte krok s Kardashians také vede kariéru své dcery Kim a v poslední době výrazně přispívá k úspěchu své mladší dcery Kendall.

Kourtney Kardashian (36 let) je televizní osobnost a modelka. Se sestrami Kim a Khloe se zaměřuje na módu, společně představily několik kolekcí a vůní. Spoluvlastní a provozují módní butik D-A-S-H v Los Angeles, New York City, Miami a Hamptons. Společně vydaly knihu Kardashian Konfidential. Kourtney a máma Kris otevřely v Los Angeles a New Yorku butiky s dětským oblečením pod názvem Smooch, kde prodávají značku Crib Rock Couture. Kourtney se v posledních měsících rozešla s přítelem a otcem svých třech dětí Scottem Disickem. Její první porod byl zprostředkován všem divákům prostřednictvím jejich rodinné reality show.

Kim Kardashian West (35 let) je televizní a mediální osobnost, modelka a herečka. Poprvé se do médií dostala prostřednictvím svého kamarádského vztahu s Paris Hilton, později vyplula na povrch nahrávka se sexuálními hrátky mezi Kim a jejím tehdejším přítelem Ray J. Rodina Kardashianových dostala nabídku na realitní show o jejich životě: Držte krok s Kardashians, která měla úspěch a vysílá se již 8. rokem. V roce 2011 způsobila Kim poprask v médiích, když se vdala (velmi mediálně propagovaná svatba) za hráče basketbalu Krise Humphriese a po pouhých 72 dnech požádala o rozvod. V roce 2013 porodila dceru North West, kterou má se svým manželem Kayne Westem. Nyní jsou Kim a Kayne v očekávání vytouženého druhého potomka. Kim je proslulá děláním selfie fotek.

Khloe Kardashian (31) je televizní osobnost. Svou popularitu získala především díky reality show Držte krok s Kardashians. Se sestrou Kourtney má další dvě show – Kourtney a Khloe dobývají Miami, Kourtney a Khloe dobývají Hamptons. Měla i vlastní realitní show Khloe & Lamar. S basketbalistou Lamarem Odomem tvořili manželský pár od roku 2009 a nyní jsou v rozvodovém řízení. Se sestrami podniká a spoluvlastní butiky D-A-S-H. Ze sester je nejvíce prostořeká a přímočará, ani striktní maminku-manažerku ničeho neušetří.

Kendall Jenner (20) je televizní osobnost a především modelka. Začínala jako modelka v reklamách a v roce 2014 nastal zlom a Kendall předvádí pro významné módní návrháře na fashion week v New Yorku a Paříži. Její modelingová kariéra jde strmě vzhůru. Střídá jedno molo za druhým a objevuje se na obálkách prestižních časopisů. Byla zařazena mezi 100 nejvíce sexy žen světa. Je známá svou oblibou ve sdílení selfies na sociálních sítích.

Kylie Jenner (18) je především modelka, svoji kariéru začala předváděním kolekce „Crush Your Style“ pro obchodní řetězec Sears. Předváděla pro kolekci Avril Lavigne na Fashion Week v New Yorku a také na oficiálním představení kolekce Hello Kitty pro americký obchodní řetězec Forever 21.


Televizní kanál E! vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce, bez reklam a je dostupný v ČR v nabídce O2 TV a satelitní televize Skylink. Více informací naleznete na lokální facebookové stránce: https://www.facebook.com/eonlineczsk


O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News. Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Ivana Finlay-Notman, TV Consulting – zastoupení televizních kanálů E! a Universal Channel v ČR a SR


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.11.2015 • Prosincové premiéry na HBO Comedy a HBO Go
23.11.2015 • Prosincové filmové lahůdky na Cinemaxu
23.11.2015 • Mistři mezi staviteli aneb pojďme si postavit hrad
22.11.2015 • Utrhněte si dokumentární list na Prima ZOOM ve 48. týdnu
21.11.2015 • TV tipy Universal Channel ve 48. týdnu
20.11.2015 • Bergova opera Lulu v satelitním přímém přenosu MET: Live in HD v sobotu 21. 11.

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist