Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 15:46:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Prima představuje seriály na Prima Comedy Central

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 26.11.2015


Prima dnes připravila pro čtenáře satCentrum přehled seriálů, které v 51. týdnu nasadí nový kanál Prima Comedy Central. Ten začíná vysílat v pondělí 14. prosince. Nebudou chybět Griffinovi, Americký táta, Městečko South Park, Nová holka, Průměrňákovi, Scrubs: Doktůrci, Svět podle Jima či Taková moderní rodinka!


Americký táta (1. série, 10 epizod)

Od 14.12. každý den od 17.15 vždy dva díly za sebou (14.12. v 17.15 a 17.40, poté již vždy 17.20 a 17.45)

AMERICAN DAD je animovaný seriál o zarytém republikánovi a členovi Národní střelecké asociace STANU SMITHOVI a jeho svérázné rodině z Langley Falls. Stanova nepříliš chytrá žena FRANCINE odmítá z neochvějné oddanosti vidět jeho nestoudnou aroganci. Stan je v neustálém konfliktu se svou 18letou dcerou HAYLEY, která přesně ví, jak svým bytostným liberalismem a spoustou hippie přítelů leze otci na nervy. Její 14letý bratr, podivínský a drzý STEVE, vypadá, jako by na něj šla puberta, ale opačné pohlaví úplně nechápe. Domácnost Smithových doplňují dva docela neobvyklí členové. Sobecký a sarkastický mimozemšťan ROGER, který bydlí na půdě a pije jak duha, a KLAUS, zlatá rybka vynucující si pozornost s mozkem Němce vždy připraveného vyslovit svůj názor.


Griffinovi (1. série, 7 epizod)

Od 14.12. každý den od 18.05 vždy dva díly za sebou (14.12. v 18.05 a 18.35, poté již vždy 18.10 a 18.35)

Seriál přináší příhody lehkovážného milujícího PETERA GRIFFINA (Seth MacFarlane) a jeho nekonvenční středostavovské rodiny z New England. LOIS (Alex Borstein) je Peterova milující žena, bývalá Miss Teen z Rhode Island, která rodinu řídí, avšak nachází se krůček od nervového zhroucení. Spolu mají tři děti: nepořádnou 17letou MEG (Mila Kunis), rodinného otloukánka 13letého Chrise (Seth Green), který nerozumí holkám, a ďábelsky mazaného ročního STEWIEHO (MacFarlane). V domácnosti žije také pes BRIAN (MacFarlane), člen Menzy a milovník suchého martini.


Městečko South Park (7. série, 10 epizod)

Od 14.12. každý den od 22.00 vždy dva díly za sebou (22.00 a 22.25)

South Park je jeden z nejkotroverznějších animovaných seriálů všech dob. Hlavními postavami jsou čtvrťáci Stan, Kyle, Kenny a Cartman, kteří žijí ve fiktivním městě South Park.


Nová holka (1. série, 10 epizod)

Od 14.12. každý den od 20.20 vždy dva díly za sebou (20.20 a 20.45)

Nekonvenční dívka Jess (Zooey Deschanel) se po těžkém rozchodu nastěhuje ke třem svobodným klukům: zakřiknutému barmanovi Nickovi (Jake Johnson), profesionálnímu a modernímu Casanovovi Schmidtovi (Max Greenfield) a Coachovi (Damon Wayans ml.), který je v následující sérii vystřídán Winstonem (Lamorne Morris), bývalým profesionálním atletem, který největších úspěchů dosáhl v cizině a teď si znovu zvyká na život v USA. I když jim připadá její chování velmi neobvyklé, kluci stojí většinou při ní.


Průměrňákovi (1. série, 10 epizod)

Od 14.12. každý den od 16.20 vždy dva díly za sebou (16.20 a 16.50)

Patricia Heaton hraje Frankie Heckovou v tomto komediálním seriálu o výchově dětí a potlačování vlastních očekávání. Frankie Hecková je superhrdinka. Sice ne tak docela, ale vypravit děti každý den do školy bývá občas hrdinský čin. Tato uspěchaná matka tří dětí a pracující žena středního věku ze střední třídy žijící uprostřed USA se s humorem sobě vlastním snaží úspěšně provést svou rodinu každým dnem. Prodává auta u jediného nezkrachovalého prodejce aut ve městě, její manžel Mike je vedoucím místního lomu. Spolu mezi prací a vyzvedáváním večeří z fast foodů konzumovaných u televize vychovávají své potomky s láskou a poctivou středozápadní praktičností.


Scrubs: Doktůrci (1. série, 15 epizod)

Od 14.12. každý den od 15.00 vždy tři díly za sebou (15.00, 15.25, 15.50)

Vítejte v nemocnici Sacred Heart - jednom z nejunikátnějších a nejbizarnějších míst na světě. Seriál Doktůrci přibližuje svět tužeb mladých lékařů J.D. (Zach Braff), Elliot (Sarah Chalke), Carly (Judy Reyes) a Turka (Donald Faison). Během zapracování v lékařské profesi se musí potýkat i se staršími kolegy Dr. Kelsem (Ken Jenkins) a Dr. Coxem (John C. McGinley). Těžší to má zvláště JD, protože se navíc ještě neustále potýká s nechtěnou pozorností svého protivníka známého jako Údržbář (Neil Flynn), protože to je prostě údržbář. Myšlenky všech společně bloumají vlnami nekonečných možností života a společně se snaží zvládnout každodenní rutinu i velmi složité soukromí…


Svět podle Jima (1. série, 15 epizod)

Od 14.12. každý den od 19.05 vždy tři díly za sebou (19.05, 19.30, 19.55)
Jim Belushi hraje Jima, milujícího manžela, otce a švagra v této rodinné komedii ze současnosti vytvořené pro ABC. Šťastně ženatý Jim je spokojený se svou životní rolí. Svou rodinu živí prací ve stavebnictví, své ženě Cheryl pomáhá s výchovou tří dětí a občas se schází se svou šestičlennou bluesovou skupinou na zkoušky v garáži. Teoreticky má na všechno odpověď, v praxi to tak ale vždy být nemusí…


Taková moderní rodinka (1. série, 10 epizod)

Od 14.12. každý den od 21.10 vždy dva díly za sebou (21.10 a 21.35)

Tři rozdílné, avšak propojené rodiny čelí všem nezdarům svým jedinečným humorným způsobem. Tyto vzrušující příběhy přinesou do rodiny další dobrodružství, protože Gloriin syn Manny se právě vydává vstříc svým středoškolským dobrodružstvím. Na střední se chystá také Luke, syn Phila a Jayovy dospělé dcery Claire. Prostřední dcera Alex si plnými doušky užívá studentského života a nejstarší Haley je už zpět doma, a přemýšlí kam po škole. Dospívání dětí znamená pro Claire návrat do práce lemovaný úspěchy i neúspěchy. Zároveň to bude významný rok pro bratra Claire a dospělého Jayova syna Mitchella, který bude mít se svou milující partnerkou Cameron a dcerou Lily spoustu důvodů k oslavě. Tyto tři rodiny nám společně poskytnou upřímný a často veselý pohled na někdy vřelé, jindy pěkně zamotané pojetí moderní rodiny.


Můžete se těšit i na:

A zase mezi námi zvířaty
Dobrodružství Jimmyho Neutrona, malého génia
Funboy a ChumChum
Chlebáci
Kočkopes
Mighty B!
Můj život dospívající robotky
Přísně tajné: Agent Dudley Puppy
Sanjay & Craig
Želvy Ninja


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima, 26. 12. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.11.2015 • ČTart dnes uvede Zlatou Prahou oceněnou Věc Makropulos
27.11.2015 • Objevená scéna s Václavem Havlem rozšíří dokument Vojtěcha Jasného
26.11.2015 • Adventní koncerty České televize na dosah - poprvé v živém přenosu i na brněnském a ostravském centrálním náměstí
25.11.2015 • Milan Kňažko na stopě sériového vraha - Česká televize natáčí Zádušní oběť
24.11.2015 • Karel Šíp a jeho dvanáct a půl dne trvající párty - Všechnopárty dnes slaví deset let
24.11.2015 • Česká televize se vypravila po stopách Leoše Janáčka

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist