Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 21:56:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 2. 12. 2015

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 30.11.2015



Herec Martin Stránský, topmodelka Linda Vojtová a hudebník Peter Ondria se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 2. prosince ve 21.35 na Primě.


Martin Stránský – populární herec, plzeňský patriot, majitel ďábelského chrapláku a velký sportovec, který z neznámých důvodů hraje v seriálech hlavně lékaře. Martin Stránský je také skvělý dabér, mj. za dabing Dr. House (Hugh Laurie) ve stejnojmenném seriálu získal dvě Ceny Františka Filipovského. V roce 2007 obdržel Cenu Vendelína Budila za roli Eddieho v inscenaci Millerova Pohledu z mostu. Za stejnou roli se ocitl v širší nominaci na Cenu Thálie 2007.


Linda Vojtová – světově uznávaná topmodelka je vnučkou proslulého hudebního skladatele, profesora Vadima Petrova. Linda podruhé zorganizovala velkolepý koncert svého dědečka, který se koná 7. 12. 2015 v Obecním domě v Praze. Tentokrát v podání symfonického orchestru zazní část díla Vadima Petrova, který byl za své dílo mnohokrát oceněn a které dnes zahrnuje kolem 1400 titulů – počínaje symfonickými skladbami, přes hudbu k filmům, televizním inscenacím, pohádkám, až po rozhlasové pořady a divadelní představení.


Peter „Armstrong“ Ondria – slovenský Louis Armstrong, kterému se díky jeho výšce 151 cm a jeho neuvěřitelnému hlasovému rozsahu říká také „Malý velký muž“. Profesionálně zpívá už 16 let, jezdí po celém světě, do toho se v malé slovenské vsi nedaleko Košic věnuje rodinnému podniku, v rámci něhož vaří knedlíky, peče buchty a provozuje restauraci. Hudbě se prý věnuje odmala: S bratry, s nimiž teď provozuje rodinný podnik, hrál od osmi let po zábavách. „Jako nezletilý jsem nesměl po večerech vystupovat. Když přišli příslušníci VB, schovával jsem se v krabici od bubnů,“ popisuje zpěvák, který ani v dospělosti nepatří mezi vysoké lidi. Díky svému hlasu, kterým ohromí na každém vystoupení a který většina lidí považuje za playback, má vystoupení po celém světě. Vystupoval v různých evropských zemích, v Dubaji, v Rusku, v Japonsku, v Tunisku – kam přijel na osobní pozvání prezidenta, který je velkým obdivovatelem Armstronga. „Na dálku mi pak gestem poděkoval za vystoupení,“ vzpomíná pan Ondria, který vystudoval konzervatoř a kromě zpěvu ovládá hru na klávesy, akordeon i trubku.

Mezi jeho kamarády patří mj. Richard Müller či basketbalista Kropilák. V roce 1997 začal spolupracovat s Janou Kirschner a jejím manažerem Michalem Šebem. „Seznámili jsme se, když jsem vystupoval na volbě slovenské Miss. Kontakt s panem Šebem mi výrazně posunul kariéru,“ přiznává. Je ženatý, má dvě malé dcery. „Jako dítě jsem si užil posměch od spolužáků kvůli výšce. Spolužáci už měli holky, já ne,“ vzpomíná. Zpívá písně nejen od Armstronga, ale také hity od Sinatry či Garryho Moora. „Doufám, že se jednou tam nahoře setkám s Armstrongem a podáme si ruce, zazpíváme si a já mu poděkuju, že jsem mohl zpívat jeho písničky,“ dodává pan Ondria.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 2. prosince ve 21.35 na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima, 30. 11. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.12.2015 • Benefiční víkend v České televizi přinesl podpořeným organizacím přes 12 milionů korun
29.11.2015 • ČT1 dnes vysílá v přímém přenosu od 17:30 hodin první Adventní koncert
28.11.2015 • ČTart dnes uvede Zlatou Prahou oceněnou Věc Makropulos
27.11.2015 • Objevená scéna s Václavem Havlem rozšíří dokument Vojtěcha Jasného
26.11.2015 • Prima představuje seriály na Prima Comedy Central
26.11.2015 • Adventní koncerty České televize na dosah - poprvé v živém přenosu i na brněnském a ostravském centrálním náměstí

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist