Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 08:16:03   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Televízia Markíza expanduje do zahraničia - prichádza Markíza International

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 30.11.2015



Markíza International prinesie už začiatkom budúceho roka divákom v Českej republike to najlepšie z produkcie najsilnejšej televíznej skupiny na Slovensku - skupiny Markíza.


Programová ponuka stanice Markíza International bude koncipovaná podobným spôsobom ako štruktúra televízie Markíza, využívajúc všetky programy z portfólia vlastnej tvorby, u ktorých skupina vlastní licenciu pre vysielanie mimo územia Slovenska.

„Sme veľmi radi, že môžeme divákom v Českej republike priniesť to najlepšie zo Slovenska od Hornej Dolnej až po Cuky Luky. Markíza International bude predstavovať všetky farby televízie – humor, romantiku, napätie, reality show, talentové programy, ale aj kvalitné spravodajstvo a publicistiku. Je to stanica pre celú rodinu,“ povedal generálny riaditeľ skupiny Markíza Matthias Settele.

Začiatok testovacieho vysielania Markíza International plánuje televízia na január 2016 a televízni diváci si ju budú môcť vychutnať v HD kvalite.


Kľúčové formáty Markíza International:

Búrlivé víno – Najobľúbenejší a najsledovanejší rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia sa už od svojho začiatku 1.januára 2013 sa stal slovenským fenoménom. Už takmer tri roky sledujeme osudy dvoch vinárskych rodín – Roznerovcov a Dolinských - rozdelených dávnymi tajomstvami a neskôr opäť spojených priateľstvom a láskou. Na jeseň 2015 priniesla slovinská televízia Pop TV vlastnú verziu tohto seriálu.
rodinný seriál – od 2013

Chlapi neplačú - Príbeh sa točí okolo komplikovaného vzťahu dvoch nevlastných bratov Michala Lánskeho a Romana Pollnera, dedičov významnej drevárskej firmy. Do života sympatického Michala výrazne zasiahne slobodná mamička Paula. Ani jeden z nich netuší, že sú okrem náhlej lásky spojení aj oveľa osudovejšie.
rodinný seriál – 2014 - 2015

Kukučka – On je mladý, bohatý a úspešný. Ona je vášnivá, odvážna a láskavá. Každý z nich je z iného sveta a napriek tomu cítia, že k sebe patria. Cesta k láske býva len zriedka priama, avšak ak je to tá pravá, stojí za to bojovať o ňu. Seriál Kukučka divákov zavedie do malebného kraja, ktorý stelesňuje všetko to, čo si človek predstaví pod pojmom domov.
rodinný seriál - 2015

Doktori - Hlavnými postavami seriálu sú Klára a Tomáš, špičkoví lekári. Ona je kardiologička, on kardiochirurg. Nespája ich nič okrem napätia, nevypovedaných výčitiek a vzájomnej nevraživosti. Nebolo to ale vždy tak...
dramatický seriál - 2014

Horúca krv - Stratiť česť je veľmi jednoduché. Navrátiť ju, to chce odvahu i odhodlanie. Tomáš bol nespravodlivo odsúdený za vraždu, ktorú nespáchal. Manželka sa od neho odvrátila. Jeho rodina mu nepomohla. Ukrýva totiž tajomstvo – skutočného vraha.
dramatický seriál – 2012 - 2013

Ordinácia v ružovej záhrade – Obľúbený seriál vovádza divákov do životov lekárov, sestier a pacientov na gynekologicko-pôrodníckom oddelení vo malom meste a súkromnej ordinácii.
rodinný seriál – 2007 - 2012

Horná Dolná – Najúspešnejší slovenský seriál súčasnosti predstavuje vtipné obrázky z Hornej Dolnej. Spoznáte ambiciózneho starostu, ktorý je vo voľnom čase vášnivým rybárom, kňaza, ktorý statočne bojuje s pokušeniami, či policajta, ktorý sa venuje aj takej závažnej kriminalite ako sú stratený bicykel alebo zmiznutie ryby z rybníka. Uvidíte, aké ťažké je byť dedinským frajerom a že súperenie dvoch dedinských krások vyžaduje tiež veľa nasadenia.
komediálny seriál – od 2015

Rodinné prípady - Sám život je ten najlepší scenárista! Dôkazom je aj séria Rodinné prípady, ktorá zachytáva situácie a príbehy, ktoré sa naozaj stali – či už ide o problémy medzi manželmi, za ktorými stojí tretia osoba, dlhy, ktoré rozvrátia celú rodinu, nezvládnutú výchovu dieťaťa, zlomené srdcia či stratu blízkeho, ktorá všetkých poznamená.
scripted reality – od 2015

Vo štvorici po Slovensku – Štvorica obľúbených hercov – komikov sa vydáva na cestu po Slovensku a prostredníctvom svojich veselých dobrodružstiev divákom predstavuje známe i menej známe miesta krajiny.
cestovateľská show – 2012, 2015, 2016

Kredenc - Prehľad satirických správ a paródií na aktuálne témy z mediálneho, spoločenského a politického prostredia. Postavičky z Kredencu sa veľmi rýchlo stali kultovými a ich výroky pozná každý divák používateľ sociálnych sietí. Krásavice, ktoré milujú všetko rakúske - Cuky a Luki, obľúbená moderátorská dvojica – Slávka a Trevor alebo Hesso Jašterák, to je len malá ukážka skvelej ponuky tejto skeč šou.
skeč šou – 2014 - 2015

Svokra - Pomoc, ide svokra! Príde, obráti naruby domácnosť, vychová Vaše deti, vychová Vášho psa... Jazdí po Slovensku a má čo povedať do všetkých aspektov domácnosti! Navštevuje problémové rodiny, ktoré z rôznych dôvodov volajú o pomoc skúsenej ženy.
reality šou - 2014

Televízne noviny – Hlavná spravodajská relácia dňa ponúka aktuálne a dynamické informácie z politickej a spoločensko-kultúrnej sféry z domova i zo zahraničia. Už niekoľko rokov je spravodajstvo televízie Markíza považované za najdôveryhodnejšie.

Reflex - Denný magazín zostavený z príbehov, ktorých hlavnými hrdinami ste práve vy... Je zostavený zo silných ľudských príbehov plných emócií, šokujúcich ba až absurdných občianskych káuz, investigatívnych reportáží, záhad, medicínskych noviniek, zaujímavostí a príbehov zo šoubiznisu.

Smotánka - Najaktuálnejšie dianie v spoločenskom živote, svet recepcií a večierkov, exkluzívne rozhovory s celebritami a tie najnovšie pikošky. Smotánka vás každú sobotu pozýva do sveta „horných desaťtisíc".

Teleráno - Ranný, dva a polhodinový vysielací blok, určený všetkým vekovým kategóriám. Na obrazovky TV Markíza prináša prvé spravodajstvo z domova, zo zahraničia, šoubiznisu a zo športu, informácie o situácii na cestách, predpoveď počasia a reaguje na horúce témy dňa.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA, 30. 11. 2015


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.11.2015 • Skupina Nova na Slovensku spustí novou mezinárodní stanici NOVA International [ 2 ]
23.11.2015 • FLIX TV – Nový poskytovatel satelitní televize vstupuje na český trh
20.11.2015 • Dnes ve 20.11 hod. startuje nový kanál Prima MAX
20.11.2015 • EU Music z družice Amos 3
19.11.2015 • freeSAT přináší slovenským divákům kanál GALAXY v maďarštině
17.11.2015 • Fashion Television HD volně z družice Eutelsat 9A

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist