Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 10.05.2024 - 22:17:47   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

SledujFilmBox.cz: vše na jednom místě

  Autor: FilmBox International/PRAM , e-mail: info@filmbox.cz Přidané: 07.12.2015


FilmBox pro své stávající i potencionální diváky spouští stránku SledujFilmBox.cz s jedinečně všestrannou nabídkou informací a funkcionalit. Uživatelé na novém webu najdou anotace, fotografie i trailery k aktuálním filmům, které běží na kanálech sítě FilmBox, samozřejmě včetně data a času jejich vysílání. Stránka také představuje jednotlivé kanály z hlediska jejich programového zaměření.


Divák se navíc jednoduše dozví, kde a jak kanály FilmBox naladit, a to jak v medailonku konkrétního kanálu, tak na vlastní stránce, která přehledným způsobem vysvětluje všechny možnosti televizního příjmu. A to včetně výčtu satelitních, kabelových i IPTV operátorů a streamingových aplikací, které kanály FilmBox vedou ve své nabídce.

Webová stránka je plně responzivní, přizpůsobí se tedy zobrazení na počítači stejně jako na tabletu či chytrém telefonu. Filmové tituly, které jsou zároveň v nabídce streamingové služby FilmBox Live, lze si je jedním kliknutím rovnou pustit.


V prosinci mohou diváci na kanálech FilmBox sledovat mimo jiné tyto prvotřídní filmy:

Nevědomí

V roce 2077 je Země po ničivé válce s mimozemšťany neobyvatelná. Útočníci zničili Měsíc, což spustilo apokalyptické přírodní katastrofy, které vyhladily většinu lidstva. Invazi se podařilo odrazit nukleárními zbraněmi, planeta se ovšem stala neobyvatelnou a přeživší se stáhli na stanici kroužící nad Zemí. Toliko k oficiální verzi příběhu, kterou však začne zpochybňovat jeden obyčejný pilot v podání Toma Cruise. Všechno je totiž úplně jinak...

Čtvrtek 24. prosince na FilmBox Premium


Rychle a zběsile 6

Po vyjížďce do Rio de Janeira, kde v minulém díle obrali mafiána o sto milionů dolarů, si tým silničních pirátů kolem Dominica užívá zasloužený odpočinek. Bezstarostně si žijí roztroušeně po celém světě, než je jim americkou tajnou službou nabídnuta faktická amnestie – mohou se vrátit do Spojených států, ale nebude to zadarmo.

Pátek 25. prosince na FilmBox Premium


Já, padouch 2

Najít v sobě mír a stát se platným členem společnosti, to dokáže málokterý padouch. Jednomu z největších se však povedlo pověsit řemeslo na hřebík a namísto spřádání plánů na ovládnutí světa čte Gru svojí dceři každý večer pohádky. Jenže neobyčejné schopnosti v něm stále dřímají, a co možná hůř, Agnes se rozhodla najít si k tátovi maminku.

Sobota 26. prosince na FilmBox Premium


Nedotknutelní

Film podle skutečných událostí vypráví příběh dvojice tak nerovné, jak jen může být. Vzdělaný milionář Philippe ochrnul při nehodě s padákem, přišel o manželku a utápí se v sebelítosti. Driss pochází z problémového předměstí a o práci Philippova ošetřovatele zažádal jen proto, aby dostal potvrzení pro pracák. Překvapivě je však přijat a mezi oběma muži se však zrodí přátelství, ve kterém oba doslova rozkvetou.

Pondělí 7. prosince na FilmBox Premium


47 róninů

Rónin je samuraj, který ztratil pána a tím i čest. Ještě níž na společenském žebříčku však stojí lidé smíšené rasy, mezi něž patří Kai v podání Keanu Reevese, napůl Brit a na napůl Japonec. Spřáhne se s partou válečníků, které o jejich pána připravily intriky úředníka Kiry a čarodějnice Mizuki, a vydají se na cestu odplaty. Americká akční fantasy je volně inspirovaná skutečným příběhem, který se udál v Japonsku osmnáctého století.

Neděle 13. a 29. prosince na FilmBox Premium


Králova řeč

Britské oscarové drama na motivy skutečných událostí popisuje útrapy nečekaně korunovaného krále Jiřího VI v podání Colina Firtha, který trpí – bez ironie – vážným handicapem pro výkon veřejné funkce. Z koktání jej vyléčí až nekonvenční australský logoped Lionel Logue, kterého si zahrál Geoffrey Rush. V dalších rolích se představí stejně vynikající Guy Pearce či Helena Bonham Carter.

Čtvrtek 31. prosince na FilmBox Extra HD


Sledujte nás také na:

Facebook: http://www.facebook.com/FilmBoxCZaSK
YouTube: http://www.youtube.com/FilmBoxCesko
Homepage: http://www.filmbox.cz


O společnosti SPI International (www.spiintl.com)

SPI je globální operátor placené televize s více než 30 televizními kanály značky FilmBox, dostupnými na pěti kontinentech, s téměř 45 miliony předplatiteli. SPI se také může pochlubit bezkonkurenční VOD knihovnou. Společnost nadále pokračuje ve zlepšování zážitku z domácí zábavy a rozvoji nových příležitostí pro partnery po celém světě, včetně podpory živých přenosů 4K/UHD obsahu. Úzká spolupráce SPI s významnými dodavateli licencí poskytuje divákům vysoce žádaný, exkluzivní a zajímavý obsah všech žánrů.


Adrian Gumulák, FilmBox International
Marek Němec, PRAM Consulting, 7. 12. 2015



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.12.2015 • Stanice TV Shop nahradila kanál Hochanda na družici Astra 1L
07.12.2015 • Minimax od Silvestra NON-STOP
07.12.2015 • Společnost Eutelsat bude přenášet slavnostní otevření Svaté brány v Ultra HD
04.12.2015 • Telekom prináša novú Magio Televíziu Biznis určenú pre komerčné využitie
02.12.2015 • Film+ od prosince v HD
02.12.2015 • Trace Africa volně z družice Astra 1KR

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist