Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 13.05.2024 - 07:44:29   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Vánoce na AXN - žádné slaďárny nečekejte!

  Autor: AXN CZ/SK , e-mail: info@axn.cz Přidané: 14.12.2015



Už vás nebaví stokrát ohrané romantické filmy, ve kterých těm dvěma osud nepřeje, ale nakonec všechno dobře dopadne; pohádky, kde dobro zvítězí a zlo je potrestáno; a vánoční komedie, kde se scenáristé zmůžou maximálně tak na hořící vánoční stromeček? Zkuste to letos jinak a zapněte si AXN!



Na programu je několik seriálových maratonů (např. Námořní vyšetřovací služba, Myšlenky zločince nebo Tělo jako důkaz); a pro ty, kteří nestihli premiérovou novinku Tým Škorpion, je připraveno opakování. A ani filmy se neponesou v zaručeně vánoční atmosféře - Ghost Rider, Šifra mistra Leonarda ani Mizerové nebo Underworls rozhodně nepatří mezi klasické vánoční snímky.


VÁNOČNÍ a SILVESTROVSKÁ NADÍLKA NA AXN - Vánoční program 24. – 31. prosince

SERIÁLY NA VÁNOCE

Seriálové maratony:

Námořní vyšetřovací služba
Tělo jako důkaz
Medium
Myšlenky zločince


Opakování toho nejlepšího

Tým Škorpion


Speciální vánoční epizody

Námořní vyšetřovací služba: Los Angeles
Havai 5.0


VÁNOČNÍ SVÁTKY S FILMY NA AXN

24. prosince

50x a stále poprvé
Mizerové a Mizerové 2


25. prosince

Císařovna Sisi
Španglicky snadno a rychle
Mysli jako on (premiéra)


26. prosince

Profesor v ringu
Seznam smrti (premiéra)


27. prosince

Dost (premiéra)
Šifra mistra Leonarda


28. prosince

Ghost Rider


31. prosince

Domácí mazlíček (premiéra)


Novoroční film

Underworld: Probuzení (premiéra)


VÁNOČNÍ SPECIÁLY – FILMY

LHOSTEJNOST (NEW BEST FRIEND)

Premiéra v úterý 22. prosince ve 22:00 na AXN

2002, USA, Drama
Hrají: Mia Kirshner, Meredith Monroe

Catherine Chandler (Kristin Kreuk) se jako malá dívka stala svědkem dosud nevyřešené vraždy své matky. Sama se měla stát další obětí, ale „něco“ ji zachránilo. Nebyl to člověk a nebylo to ani zvíře. O mnoho let později, kdy je z Catherine úspěšná policistka a řeší odložené případy vražd, se náhodou dozví pravdu. Život ji zachránil pohledný Vincent Keller (Jay Ryan), který měl podle policejních záznamů zemřít před deseti lety během války v Afghánistánu. Vincent je ale naživu a ukrývá se před světem a skrývá se tajemství – když se rozzlobí, promění se v monstrum obdařené výjimečnými schopnostmi, které není schopen ovládat.


50X A STÁLE POPRVÉ (50 FIRST DATES)

Premiéra ve čtvrtek 24. Prosince v 19:10 na AXN

2014, USA, Komedie
Hrají: Adam Sandler, Drew Barrymore

Henry Roth (Adam Sandler) žije v havajském ráji a nikdy nemá nouzi o krásné ženy, s nimiž však navazuje pouze krátkodobé vztahy. Pak ale potká Lucy Whitmore (Drew Barrymore), s níž si okamžitě rozumí, a má konečně pocit, že ona by mohla být ta pravá. Když však Lucy osloví následujícího dne, dívka jej k jeho velkému překvapení vůbec nepoznává. Henry brzy zjišťuje, že Lucy trpí ztrátou krátkodobé paměti a nepamatuje si proto události jakéhokoliv dne, který prožila od své nehody. Henryho taková maličkost ale nezastaví a je připraven získávat si její lásku znovu a znovu!


MIZEROVÉ (BAD BOYS)

Ve čtvrtek 24. Prosince ve 21:00 na AXN

1995, USA, Akční
Režie: Michael Bay
Hrají: Martin Lawrence, Will Smith, Tea Leoni

Martin Lawrence a Will Smith ztvárňují policisty z Miami, kteří musejí najít ukradený heroin v hodnotě 100 milionů dolarů, jinak bude jejich oddělení zrušeno. Čas běží a detektivové Burnett a Lowrey se v miamském podsvětí snaží vypátrat protřelého zloděje. Musejí se při tom vyhýbat kulkám i padouchům. Podezřelého může poznat krásná svědkyně, která se však nedopatřením začne domnívat, že Burnett je Lowrey, a oba kolegové si tak musejí prohodit totožnost. Uprostřed přestřelek a honiček v autě musí ženatý Burnett zůstat v blízkosti jediné svědkyně, zatímco playboy Lowrey jde domů k ženě a dětem svého parťáka a seznamuje se s radostmi rodičovství, což není zcela bezbolestná lekce.


MIZEROVÉ 2 (BAD BOYS II.)

Ve čtvrtek 24. Prosince ve 23:15 na AXN

2003, USA, akční
Režie: Michael Bay
Hrají: Will Smith, Martin Lawrence, Jordi Mollà, Gabrielle Union

Detektivové z oddělení narkotik Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou přiděleni k jednotce, jejímž úkolem je zastavit přísun extáze do města. Během vyšetřování narazí na bezcitného drogového bosse Tapia (Jordi Mollà), který chce rozšířit své impérium a neváhá při tom zabít každého, kdo by mu chtěl snad stát v cestě. Situace se ale zkomplikuje ve chvíli, kdy se Syd – tajná agentka a sestra detektiva Burnetta – dostane do zajetí zločinců, což oba hlavní hrdiny přinutí zajít až na samotnou hranici zákona. Mezi Mikem a Syd se navíc začne odvíjet romantický vztah, který se ale jejímu bratrovi vůbec nelíbí.


HITCH: LÉK PRO MODERNÍHO MUŽE (HITCH)

V pátek 25. Prosince v 18:40 na AXN
V sobotu 26. Prosince ve 22:45 na AXN

2005, USA, Komedie
Režie: Andy Tennant
Hrají: Will Smith, Kevin James, Eva Mendes
Fotky ke stažení zde

Alex "Hitch" Hitchens (Will Smith) je legendární a záměrně anonymní newyorský „schůzkolog”, který už pomohl bezpočtu mužů získat ženu jejich snů. Během příprav posledního svěřence Alberta, který touží po slavné celebritě Allegře, se Hitch konečně setká s rovnocennou soupeřkou v podobě krásné a mazané bulvární novinářky Sary (Eva Mendes). Profesionální starý mládenec Hitch se do Sary beznadějně zamiluje, aniž by tušil, že jejím největším sólokaprem by se mohlo lehce stát odhalení nejslavnějšího manhattanského „speciálního poradce".


ŠPANGLICKY SNADNO A RYCHLE (SPANGLISH)

V pátek 25. Prosince ve 21:00 na AXN

2004, USA, komedie
Režie: James L. Brooks
Hrají: Adam Sandler, Tea Leoni

John Clasky (Adam Sandler) je oddaný otec, který může své rodině díky práci šéfkuchaře poskytnout život v blahobytu, včetně prázdninových návštěv letního domu v Malibu. Zde si najme mexickou hospodyni Flor (Paz Vega), která nedávno emigrovala se svou dcerou Cristinou do Los Angeles a snaží se v novém domově hledat lepší život. Když se rodina na prázdniny do domu nastěhuje, situace se pro Flor nevyvíjí zrovna nejlépe a musí bojovat o vlastní dceru!


MYSLI JAKO ON (THINK LIKE A MAN)

Premiéra v pátek 25. Prosince ve23:30 na AXN

2012, USA, komedie
Podle bestselleru Stevea Harveyho „Jednejte jako dáma, myslete jako muž“
Hrají: Chris Brown, Kevin Hart

Film inspirovaný bestsellerem Stevea Harveyho „Jednejte jako dáma, myslete jako muž" sleduje osudy čtyř mužů, jejichž životy se otřesou v základech, když si jejich něžnější polovičky koupí Harveyho knihu a začnou využívat rady v ní obsažené. Když pánové zjistí, že je zradil jeden z jejich vlastního druhu, rozhodnou se knihu využít, aby zvrátili situaci.


PROFESOR V RINGU (HERE COMES THE BOOM)

Premiéra v sobotu 26. Prosince v 18:55 na AXN

2012, USA, Akční
Hrají: Kevin James, Salma Hayek

Scott Voss (Kevin James) je 42letý bývalý wrestler, který teď učí biologii na podprůměrné střední škole. Kvůli snižování nákladů hrozí, že budou zrušeny hodiny hudební výchovy a jejich vyučující (Henry Winkler) bude propuštěn. Scott se snaží vydělat peníze během zápasů smíšených bojových umění. Všichni v jeho okolí, především školní zdravotnice Bella (Salma Hayek), si myslí, že se zbláznil. Ale stane se něco, co Scott ani ve snu neočekával.


SEZNAM SMRTI (THE HIT LIST)

Premiéra v sobotu 26. Prosince ve 21:00 na AXN

2011, USA, akční
Hrají: Cuba Gooding Jr., Jonathan Lapaglia

Nabručeného Allana (Cole Hauser) přehlíží v práci jeho šéf, povýšení se mu stále vyhýbá a doma mu navíc mezitím zahýbá manželka. V baru se se svými problémy svěří tajemnému cizinci Jonasovi (Cuba Gooding Jr,) a v opilosti s ním sepíše seznam pěti lidí, kteří mu nejvíce ublížili a rád by je viděl pod drnem. Situace se však začne vyvíjet nečekaným směrem, když osoby ze seznamu smrti začínají umírat a Allan se stává hlavním podezřelým.


ŠIFRA MISTRA LEONARDA (THE DA VINCI CODE)

V neděli 27. Prosince v 18:10 na AXN

2006, USA, mysteryozní
Režie: Ron Howard
Hrají: Tom Hanks, Audrey Tautou, Ian McKellen, Jean Reno, Paul Bettany, Alfred Molina
Další fotky zde

Přidejte se k symbologovi Robertu Langdonovi a kryptoložce Sophii Neveu a sledujte jejich tep zrychlující pátrání, které je z Francie zavede do Anglie, a při němž pod rouškou záhadného prastarého společenství odhalí tajemství střežené od Kristových dob. Díky napínavému ději a excelentním hereckým výkonům Iana McKellena, Toma Hankse, Alfreda Moliny a Paula Bettanyho si užijete prvotřídní thriller od začátku až do překvapivého konce.


DOST (ENOUGH)

Premiéra v neděli 27. Prosince ve 21:00 na AXN

2002, USA, Krimi
Hrají: Jennifer Lopez, Billy Campbell

Sebeobrana není vražda. Život servírky Slim (Jennifer Lopez) se radikálně změní, když se provdá za bohatého stavitele Mitche (Billy Campbell). Usadí se na idylickém předměstí a má zdánlivě vše, co si kdy přála: milujícího manžela, krásný domov a rozkošnou pětiletou dceru Gracie. Její sen se ale rozpadne, když zjistí, že její manžel je vše, jen ne dokonalý. Jeho násilnické chování ji donutí k útěku, na kterém se musí mít neustále na pozoru před stále více posedlým Mitchem a jeho nebezpečnými poskoky. Slim proto ukryje Gracii do bezpečí, vytrénuje svou mysl i tělo a rozhodne se Mitchovi dokázat, že už toho má dost!


GHOST RIDER (GHOST RIDER)

V pondělí 28. Prosince v 18:55 na AXN

2007, USA, akční

Kaskadér Johnny Blaze se vzdá své duše a stává se ohnivým mstitelem bojujícím se zákeřnými démony. Kdysi dávno motocyklový kaskadér Johnny Blaze (Nicolas Cage) uzavřel smlouvu s ďáblem, aby ochránil své blízké - otce a lásku z dětství Roxanne (Eva Mendes). Nyní si ďábel přišel vybrat svůj dluh a Johnny se proto musí po nocích prohánět ulicemi jako Ghost Rider - lovec nebezpečných démonů.


DOMÁCÍ MAZLÍČEK (THE HOUSE BUNNY)

Premiéra ve čtvrtek 31. Prosince v 11:15 na AXN

2008, USA, komedie

Když je bývalá modelka Playboye Shelley (Anna Faris) vyhozena z přepychového sídla Hugha Hefnera, aby uvolnila místo mladším kráskám, nachází si nové místo v nepopulárním dívčím sesterstvu plném inteligentních, ale společensky neschopných dívek. Ve filmu si zahráli Emma Stone, Colin Hanks, Rumer Willis, Katharine McPhee či Beverly D'Angelo.


UNDERWORLD: PROBUZENÍ (UNDERWORLD: AWAKENING)

Premiéra ve čtvrtek 31. Prosince v 1:00 po půlnoci na AXN

2012, USA, Akční

Kate Beckinsale, hlavní hvězda prvních dvou filmů série Underworld, se vrací do hlavní role upírské bojovnice. Uvězněná Selene se dostává na svobodu, záhy však zjišťuje, že se ocitla ve světě, v němž lidé odhalili existenci upírů i lykanů a probíhá totální válka, která má za cíl vyhladit oba Kate Beckinsale, hlavní hvězda prvních dvou filmů série Underworld, se vrací do hlavní role upírské bojovnice. Uvězněná Selene se dostává na svobodu, záhy však zjišťuje, že se ocitla ve světě, v němž lidé odhalili existenci upírů i lykanů a probíhá totální válka, která má za cíl vyhladit oba klany nesmrtelných.


SERIÁLY O VÁNOCÍCH

Seriálové maratony:

NÁMOŘNÍ VYŠETŘOVACÍ SLUŽBA - 24. – 27. 12. 2015 odpoledne 4 epizody po sobě

čtvrtek 24. prosince od 15.15 vždy pět epizod po sobě
pátek 25. prosince od 14.45 vždy čtyři epizody po sobě
sobota 26. prosince od 15.00 vždy čtyři epizody po sobě
neděle 27. Prosince od 15.10 vždy čtyři epizody po sobě


TĚLO JAKO DŮKAZ - 24. – 30. 12. 2015 dopoledne vždy 4 epizody po sobě

čtvrtek 24. Prosinec od 10:25 vždy čtyři epizody po sobě
pátek 25. Prosinec od 10:55 vždy čtyři epizody po sobě
sobota 26. Prosinec od 11:00 vždy čtyři epizody po sobě
neděle 27. Prosinec od 10:10 vždy čtyři epizody po sobě
pondělí 28. Prosinec od 11:20 vždy čtyři epizody po sobě
úterý 29. Prosinec od 11:10 vždy čtyři epizody po sobě
středa 30. Prosinec od 11:15 vždy čtyři epizody po sobě


MEDIUM - 24. – 30. 12. 2015 odpoledne vždy 4 epizody po sobě

pondělí 28. Prosinec od 15:05 vždy čtyři epizody po sobě
úterý 29. Prosinec od 15:05 vždy čtyři epizody po sobě
středa 30. Prosinec od 15:10 vždy čtyři epizody po sobě
čtvrtek 31. Prosinec od 15:05 vždy čtyři epizody po sobě


MYŠLENKY ZLOČINCE - 24. – 30. 12. 2015 večer vždy 4 epizody po sobě

pondělí 28. Prosinec od 21:00 vždy čtyři epizody po sobě
úterý 29. prosinec od 21:00 vždy čtyři epizody po sobě
středa 30. prosinec od 21:00 vždy čtyři epizody po sobě
čtvrtek 31. prosinec od 21:00 vždy čtyři epizody po sobě


Opakování toho nejlepšího

TÝM ŠKORPION - od 30. 12. 2015 večer vždy dvě epizody po sobě

středa 30. Prosinec od 19:10 vždy dvě epizody po sobě
čtvrtek 31. Prosinec od 19:05 vždy dvě epizody po sobě



O AXN:

AXN má ve střední Evropě více než 18 milionů předplatitelů. Kromě České republiky vysílá v dalších šesti zemích – v Polsku, Maďarsku, Slovenské republice, Rumunsku, Moldavsku a Bulharsku a v sedmi zemích jadranského regionu (Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii, Bosně a Hercegovině, Kosovu a Černé Hoře). Televizní kanál se zaměřuje na akční a dobrodružné filmy, seriály a pořady a dynamickou zábavu pro diváky ve věkové kategorii od 18 do 34 let. Jádro programu tvoří kvalitní světové seriály a nejžádanější filmy od Sony Pictures i dalších studií. AXN je součástí mezinárodní sítě Sony Pictures Televison (SPT), jejímž vlastníkem je Sony Pictures Entertainment.


O SONY PICTURES TELEVISION:

Sony Pictures Television (www.sonypicturestelevision.com) a společnost Sony Pictures Entertainment patří k vůdčím společnostem na poli televizního průmyslu. Po celém světě produkuje a distribuuje programy všech žánrů, včetně seriálů, televizních filmů, divadelních představení a rodinné zábavy na všech platformách. Sony Pictures Television (SPT) disponuje jednou z největších databází celovečerních filmů a televizních pořadů. Může se pochlubit bohatým programovým složením, které zahrnuje velmi sledované televizní hry, seriály, originální animované pořady a v hlavním vysílacím čase dramata, komedie a televizní filmy oceňované kritiky. SPT si také drží čelní pozici na poli mezinárodní televizní produkce – vytváří více než 6,000 hodin vlastního programu, spolupracuje s místními partnery a produkuje obsah v lokálním jazyce. Pořady prodává do přibližně sedmdesáti zemí světa. Kromě americké produkce, má SPT v současnosti pobočky ve 31 zemích a vlastní nebo spoluvlastní 18 produkčních společností v 10 zemích Portfolio mezinárodní televizní sítě SPT zahrnuje 126 kanálů ve 168 zemích s více než 980 miliony diváckých domácností. SPT také vytváří originální obsah pro TV i SPE Premium video webové stránky Cracle. SPT dále vlastní americkou produkční společnost Embassy Row a je spolumajitelem kabelového sítě Game Show Network (GSN), TV kanálu 3D 3net a obchodní společnosti ITN Networks. SPT patří k předním národním prodejcům inzerce a zisky z inzerce zajišťují obchodní zásoby pro SPT přidružené společnosti, včetně Rural Media Group a DrOz.com.


Kristina Maixnerová, AXN CZ/SK


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.12.2015 • Prosincová podívaná na Prima ZOOM vás obohatí
13.12.2015 • I ve 21. století se lidé ženou za zlatem. Nejen na Discovery Channel
12.12.2015 • TV tipy Universal Channel v 51. týdnu
10.12.2015 • První sezona F1 na Sport1 HD a Sport2 HD: Hamilton je letošním mistrem světa!
10.12.2015 • Mozartova Kouzelná flétna v satelitním přímém přenosu MET: Live in HD v sobotu 12. 12.
06.12.2015 • Nejlepší cestování a záhady na Prima ZOOM v 50. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist