Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 08:37:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Seriálové stálice televize Nova startují už 2. lednový týden

  Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 16.12.2015


Seriály televize Nova se po vánočních svátcích vrátí na televizní obrazovky už počátkem druhého lednového týdne roku 2016. Hned od pondělí 11. ledna se diváci Novy mohou těšit na seriál Ulice. V úterý 12. ledna se po sváteční pauze vracejí hrdinové Ordinace v růžové zahradě 2 a krimi seriál Atentát se poprvé v novém roce objeví v pondělí 18. ledna ve 20:20. Na jaro 2016 si TV Nova připravila novinku v podobě premiérového seriálu Na vodě s Tomášem Klusem a Lukášem Langmajerem v hlavních rolích.


„Věřím, že pokračování seriálových hitů potěší všechny jejich fanoušky. Například v Ordinaci v růžové zahradě 2 se diváci dočkají překvapení v podobě několika nových postav, které výrazně vstoupí do děje,“ říká Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny Nova. „Diváci se také mohou těšit na návrat oblíbeného lékaře Oty Kováře v podání Martina Stránského, který do kamenické nemocnice dorazí z Počátků hned v úvodním díle Ordinace v růžové zahradě 2. Nejen fanoušci Ordinace mohou už od prvního pondělí nového roku sledovat důvody, které ho ve finálových epizodách Doktorů z Počátků přimějí k návratu,“ dodává.

Zajímavé dějové linky čekají i na diváky Ulice. Její hrdinové budou čelit těžkým životním zkouškám, ale budou si užívat i radostné chvíle. Nově se v Ulici objeví i několik postav v podání známých herců. Poslední čtyři díly čekají Doktory z Počátků. Ihned po svátcích v pondělí 4. ledna si divák může užít dvě epizody za sebou a za týden se může těšit na vyvrcholení děje v závěrečných dílech. „Naše seriálové pilíře se zásadně podílely na vysoké podzimní sledovanosti TV Nova. Premiérové díly Ordinace v růžové zahradě 2 dosahují průměrně 36,24% share ve skupině 15-54 a Ulice 35,37% ve stejné cílové skupině. Skvěle si vede i seriál Atentát, který v pondělní večery sleduje průměrně 31,18% diváků 15-54,“ říká Alex Ruzek.

Po vánočních prázdninách se vrátí i zpravodajské a publicistické pořady televize Nova. Střepiny své příznivce znovu přivítají už v neděli 3. ledna. Diváci show Prásk! se mohou na další pikantní novinky ze světa celebrit těšit už ve čtvrtek 14. ledna. Volejte Novu bude v novém roce poprvé v sobotu 16. ledna a Koření se na obrazovkách objeví v sobotu 20. února. Magazín Televizních novin Víkend startuje po zimní přestávce 16. února a kutilům začne své jarní rady předávat pták Loskuták 20. února.

Jako novinku pro jaro 2016 uvede televize Nova premiérový český komediální seriál Na vodě režiséra Milana Cieslara s atraktivním hereckým obsazením. Diváci si užijí zábavnou zápletku v podání Lukáše Langmajera a Tomáše Kluse. Děj se odehrává v hausbótové zátoce na Vltavě uprostřed Prahy. Hlavním hrdinou je pětatřicátník Hugo (Lukáš Langmajer), kterého opustila jeho žena, přišel o práci i o domov a nezbývá mu nic jiného, než se znovu odrazit ode dna a začít znovu a s úsměvem na rtech. Další připravované nové formáty představí TV Nova v průběhu jarní sezony. (Zdroj: ATO - Mediaresearch; Nielsen Admosphere)


Anna Suchá, Vedoucí oddělení PR a komunikace skupiny Nova


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.12.2015 • Případy 1. oddělení II. od 4. ledna 2016 na ČT1
16.12.2015 • Dnes na ČT2: speciální pásmo dokumentů mapujících uprchlickou krizi
15.12.2015 • Radní RRTV znepokojuje komerční působení v dětských pořadech
15.12.2015 • Skupina Barrandov uvede vlastní dokument o Černobylu
15.12.2015 • Skupina Barrandov během adventu opět posílila
14.12.2015 • Nedeľný večer ovládli Televízne noviny a premiérový triler Tiesňová linka!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist