Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 14:02:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Češi na cestách od 10. ledna každou neděli TV Prima

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 10.01.2016



Češi na cestách startují už tuto neděli. Čekají vás rozmanité dvojice, které se seznámí až na letišti a do poslední chvíle netuší, s kým ani kam pojedou. Na začátek poletíme do krásného Řecka. Pořadem provázejí Václav Vydra a Jana Boušková.



Češi na cestách navazují na oblíbený seriál Ženy na cestách. Tentokrát vás čekají rozmanité dvojice, které se seznámí až na letišti a do poslední chvíle netuší, s kým ani kam pojedou. V osmi dílech navštívíme blízké i exotické destinace – Řecko, Turecko, Tunisko, Egypt, Zanzibar, Kapverdy, Dominikánskou republiku a Senegal.

Máte chuť poznávat, zapomenout na všechny starosti a prožít s námi dovolenou snů? Dobrodružství až k vám domů přinášejí Češi na cestách! Nevědí, s kým a kam jedou, s sebou mají jen odhodlání a dobrou náladu. Těšte se na porci báječných zážitků!

Premiérově uvidíte od 10. ledna každou neděli od 18.00 hod. na Primě.

Nechte se překvapit, jak se spáruje 12 Čechů a Češek. Čekají vás někteří výrazní soutěžící z pořadu Prostřeno! a pár dalších známějších tváří. Budou si užívat místního života i poznávat pamětihodnosti. Ale jak se sžijí navzájem – bude docházet ke konfliktům, nebo si to společně pořádně užijí?


Na koho se můžete těšit v prvním dílu?

Martin (29) – obchodní zástupce, sám sebe by popsal jako workoholika a kliďase: „Ani manželka mě nenasere.“ V učňáku mu shořely vlasy při flambování špízu. Chtěl by jet s chlapem, aby manželka nežárlila.

Věra (30) – na mateřské dovolené, sama o sobě mluví jako o tučňákovi. Tvrdí, že i když má 130 kilo, tak se za ně nestydí. Je velmi upřímná a vše říká na rovinu. Cizí jazyky neumí. U moře byla ve čtyřech letech a pak na jeden den autobusem v Itálii. Letadlem nikdy neletěla.


A na koho se můžete těšit v dalších dílech?

Roman (37) – prodavač sanity, charakterizuje se jako typický „střelený“ střelec, vznětlivý, romantický, zábavný, výřečný, také je prý dost přelétavý. Baví ho ezoterika, vykládání karet a vahadlo. Nesportuje, a ani ho sport nezajímá. Ideální večer si představuje jako romantiku ve vířivce při svíčkách s šampaňským a potom společné prožití noci.

Ladislav J. (37) – řidič autobusu, ještě před dvěma lety vážil 170 kg, ale pak šel do sebe a už má dole 42 kg. Už dva roky navštěvuje jako dobrovolník dětský domov a bere malé děti na výlety a vymýšlí pro ně různé akce. Také pravidelně chystá víkendový program pro 19letého kluka s postižením. Rád poslouchá staré gramofonové desky.

Josef (50) – stavař, sám o sobě říká: „Jsem dinosaurus, kterej do týhle doby nepatří. Nemám rád Facebook a lidi, co pořád sjíždí internet.“ Teď nejezdí nikam. Manželka a děti vyčerpají celý rozpočet. Ale po Česku jezdí, je totiž krásné. Je upovídaný a má smysl pro humor – na otázku „Pas?“ odpověděl: „Obvod? 108!“

Ladislav Ch. (64) – pracující důchodce. Je dvakrát rozvedený a po 17 letech znovu žije se svou první manželkou Alenou, se kterou má dvě děti. Vztah je to však pouze víkendový, oba si dopřávají volnost a při cestování na něj manželka určitě prý žárlit nebude. Bydlí v Krkonoších a je také propagátorem krkonošské slovesnosti. Mezi koníčky patří právě cestování. Už od dětství obdivoval Zikmunda a Hanzelku a přál si být jako oni.

Zaboj (71) – důchodce, který se ještě stále živí jako hudebník. Chová králíky a nutrie. Sám o sobě říká: „Jsem veselý člověk, mám rád legrační lidi, nejsem upjatý a uzavřený.“ V roce 1968 (bylo mu 24) mu emigrovala máma, pak obě sestry. Dlouho ho nepouštěli do zahraničí, pak máma naštěstí dostala amnestii, tak směl i vycestovat.

Darja (19) – studentka střední školy a asi nejznámější účastnice pořadu Prostřeno! – umí být milá i protivná a je hodně praštěná. Dříve se intenzivně věnovala krasobruslení. Jí všechno. Má ráda sushi. Vyzkoušela by klidně i brouky a hady.

Dominika (21) – blogerka a youtuberka, chtěla by být herečkou. První blog založila v 11 letech. Říká o sobě: „Jsem blondýnka, mám ráda styl Barbie a možná vypadám povrchně, ale věřím, že nejsem hloupá, a vím, co od života chci. I já mám své chyby a nedostatky. Mrzí mě, že se najdou i takoví lidé, co dokážou jen kritizovat, aniž by mě znali.“

Tereza (30) – modelka, svobodná a nezadaná :-). Tereza má už od dětství hrůzu z pavouků. Když je vidí, pláče. Kamarád k ní musí dojet i v deset hodin večer, aby ho zneškodnil. Na pavouka se nepodívá ani v časopise. Jejím největším snem je Thajsko a Bali. Nejraději by za parťáka chlapa ve věku 30–50 let. „Velkýho, vtipnýho, co vypadá jak dřevorubec.“ Když to bude gay, tak nevadí, jen nesmí být hezčí než ona.

Lucie (40) – grafička, rozvedená a bezdětná, její manžel pocházel z Egypta. Lucie o sobě prohlašuje, že je duší cestovatelka a každý rok projet nějakou novou zemi je pro ni téměř životní nutností. Nejvíce ji kromě ochutnávání místních pokrmů lákají místa s odlišnou kulturou, zvyky a tradicemi. Ráda by si udělala sommelierský kurz.

Irena (50) – vyučená paličkářka krajek, nyní je v domácnosti a stará se o dvě děti z dětského domova. Manžel však před 4 lety potkal na rybách svou novou lásku a Irenu i s dětmi opustil. Plavat se naučila až v 17 letech, dodnes si moc nevěří a bojí se do hloubky.

Vydejte se na cesty se svéráznými dvojicemi Čechů, premiérově od 10. ledna každou neděli od 18.00 hod. na Primě..


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima, aktualizováno


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.12.2015 • Kráska a zviera tretím najsledovanejším filmom roku 2015!
19.12.2015 • Anděl Páně se po deseti letech dočkal nové obrazové kvality
18.12.2015 • Televizní Skupina Barrandov uvede čtyřhodinovou show Barrandovský Silvestr 2015
18.12.2015 • Magdalena Kožená zpívala v zámecké jízdárně
18.12.2015 • Vánoční dárek pro neslyšící - Česká televize natočila historicky první pohádku ve znakovém jazyce
17.12.2015 • Jediný den - britskou a českou premiéru nového Sherlocka od sebe bude dělit 24 hodin

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist