Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 12:11:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Lednové premiéry na HBO Comedy a HBO Go

  Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 23.12.2015


Placený filmový kanál HBO Comedy uvede v lednu např. černou komedii BIRDMAN, animovaný film HORTON a novoroční maratón devíti epizod seriálu TO JE TVOJE MÁMA?, na HBO Go uvidíme m.j. koncert U2 iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour 2015 … Návrat do Paříže, sci-fi INTERSTELLAR, akční komedii KINGSMAN: TAJNÁ SLUŽBA, dokumenty CHARLIE HEBDO: TŘI DNY TERORU a ANDY SUMMERS – AUTOBIOGRAFIE, dobrodružné drama DIVOČINA a čtyři řady seriálu z produkce HBO GIRLS I. – IV.



HBO Comedy

BIRDMAN (Birdman)

Černá komedie vypráví o stárnoucím herci, který se kdysi proslavil rolí superhrdiny a teď se snaží o svůj režijně-herecký debut na Broadwayi. Film ho sleduje během posledních pár dní před premiérou a odkrývá jeho problematické vztahy i vnitřní nejistotu, navíc vtipně zachycuje atmosféru divadelního zákulisí. Vedle skvělých herců v čele s Michaelem Keatonem (který si za svůj výkon vysloužil Zlatý glóbus) snímek upoutá i výbornou kamerou. Působí totiž dojmem, jako by byl natočený v jediném dlouhém záběru. Však také Birdman získal za kameru Oscara. Další tři si odnesl za nejlepší film, scénář a režii.

2014 | 114 minut | 15 | černá komedie
Režie: Alejandro González Iñárritu
Hrají: Michael Keaton, Zach Galifianakis, Edward Norton, Emma Stone, Naomi Watts, Andrea Riseborough, Amy Ryan

Středa 6. ledna v 22:05 hod.



HORTON (Dr. Seuss‘ Horton Hears a Who!)

Slon je sice obrovské zvíře, ale taky obrovsky sympatické! Nebo to aspoň platí o přátelském Hortonovi z animované komedie pro celou rodinu. Horton jednoho dne zaslechne volání o pomoc, které vychází ze smítka prachu. A překvapeně zjistí, že se uvnitř nachází miniaturní městečko Kdosice, kde žijí maličkatí Kdovíci. Mezi nimi i Starosta, který jako jediný Hortona slyší. A brzy mu dojde, že se nezbláznil, ale že jsou Kdosice v ohrožení. A pomoci může jenom Horton! Veselá podívaná vznikla podle knížky spisovatele a ilustrátora známého pod pseudonymem Dr. Seuss. Podle jeho příběhů byla natočená například i fantasy komedie Grinch s Jimem Carreym v titulní roli.

2008 | 83 minut | All | animovaná rodinná komedie
Režie: Jimmy Hayward, Steve Martino

Pátek 29. ledna 2016 v 18:30 hod.



TO JE TVOJE MÁMA? (MARATON – 9 EPIZOD) (Significant Mother)

Po náročných silvestrovských oslavách je potřeba si odpočinout u něčeho zcela nenáročného. Třeba u vtipného seriálu To je tvoje máma?! Jestli jste ho v prosinci nestihli, HBO Comedy připravila na první den v roce maraton, během kterého odvysílá všech devět dílů najednou. A tak se mohou diváci znovu smát osudům portlandského restauratéra Natea, jenž se dostane do prekérní situace. Když se totiž vrátí z pracovní cesty dřív, přistihne doma nejlepšího kamaráda a spolubydlícího Jimmyho se svou sexy matkou Lydií! A co je ještě horší, oba chtějí ve žhavém vztahu pokračovat. A tak se s tím bude muset vyrovnat nejen Nate, ale také jeho otec, který chce získat svou ženu zpátky.

2015 | 20 minut | 12 | komediální seriál
Režie: John Putch, Tripp Reed
Hrají: Josh Zuckerman, Krista Allen, Nathaniel Buzolic, Emma Fitzpatrick, Jonathan Silverman

Pátek 1. ledna 2016 v 11:40 hod.



HBO Go

U2 iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour 2015 … Návrat do Paříže
(U2 iNNOCENCE + eXPERIENCE TOUR 2015 … A RETURN TO PARIS)


Irská rocková kapela U2 vyrazila v květnu na světové turné s názvem iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour. Televize HBO připravila unikátní záznam koncertu, který skupina odehrála na začátku prosince v Paříži. Uctila na něm památku obětí teroristických útoků, jež nedávno ochromily francouzskou metropoli a šokovaly celý svět. Vedle největších hitů, které U2 vytvořilo během celé své kariéry, zazněla na závěr i písnička legendární Patti Smith. Song People Have The Power si s kapelou zazpívala sama autorka! U2 pozvalo také členy skupiny Eagles of Death Metal, na jejichž koncertu k masakru došlo. Ti však nakonec vystoupili až o den později. Emotivní show mohou diváci zhlédnout na HBO a HBO GO.

2015 | 135 minut | 12 | koncert z produkce HBO
Režie: Hamish Hamilton



INTERSTELLAR (Interstellar)

Působivá sci-fi se odehrává v blízké budoucnosti, kdy se skupina výzkumníků vydává na dalekou cestu za hranice naší galaxie. Lidské rase hrozí totiž vyhynutí, a tak je potřeba najít novou planetu vhodnou k životu. V hlubinách vesmíru pak na pilota Coopera čeká těžká volba: musí se rozhodnout, zda ještě uvidí své děti, nebo jestli se pokusí zachránit budoucnost lidstva. Interstellar přináší originální příběh i úchvatnou podívanou, díky které tvůrcům přilétl Oscar za vizuální efekty. V hlavních rolích zaujmou Matthew McConaughey (oceněný Oscarem za drama Klub poslední naděje) a Anne Hathaway (držitelka Oscara za muzikál Bídníci).

2014 | 162 minut | 12 | sci-fi drama
Režie: Christopher Nolan
Hrají: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Ellen Burstyn



KINGSMAN: TAJNÁ SLUŽBA (Kingsman: The Secret Service)

Akční špionská komedie o supertajné výzvědné službě, agentském nováčkovi, jeho mentorovi a záchraně světa je drzou i drsnou, ale hlavně zábavnou poctou bondovkám. Osobitý režisér Matthew Vaughn po hitu X-Men: První třída opět vychází z komiksu a vypráví příběh chudého kluka, který má projít špionským výcvikem. Než si ale stačí vybojovat místo agenta, začne lidstvo ohrožovat výstřední boháč. Mladík se tak stává součástí mise, jež má padoucha zastavit. Stylový snímek slavil v kinech úspěch, a tak už se chystá druhý díl. Elegantního mentora si zahrál Colin Firth (ověnčený Oscarem za drama Králova řeč), který dokáže s britskou noblesou vymlátit i kostel plný nepřátel.

2014 | 123 minut | 18 | komediální akční thriller
Režie: Matthew Vaughn
Hrají: Colin Firth, Taron Egerton, Mark Strong, Samuel L. Jackson, Michael Caine



DIVOČINA (Wild)

Divoká příroda, obří batoh a okouzlující Reese Witherspoon v hlavních rolích dobrodružného dramatu o velkém putování a hledání sebe sama. Cheryl je na dně. Matčina smrt, drogy, krach manželství… Připadá jí, že už nemá co ztratit. A tak se rozhodne pro šílenou věc: úplně sama zdolat 1770 km dlouhou vysokohorskou trasu Pacific Crest Trail! Biografické drama vychází ze vzpomínek skutečné Cheryl Strayed, jejíž kniha se stala v Americe bestsellerem. Reese Witherspoon si pak díky ztvárnění jejího filmového alter ega připsala k Oscarovi za snímek Walk the Line i oscarovou nominaci. Druhou si vysloužila Laura Dern (známá z filmů Modrý samet či Zběsilost v srdci) za postavu matky.

2014 | 111 minut | 15 | dobrodružné drama
Režie: Jean-Marc Vallée
Hrají: Reese Witherspoon, Laura Dern, Thomas Sadoski, Michiel Huisman, Gaby Hoffmann



CHARLIE HEBDO: TŘI DNY TERORU (Charlie Hebdo: 3 Days of Terror)

Britský dokument se vrací do Paříže na začátek ledna 2015, kdy teroristé vtrhli do kanceláří satirického časopisu Charlie Hebdo. Následoval krvavý masakr, který podnítil celostátní policejní akci. Ta skončila dvěma dramatickými zásahy proti zločincům držícím rukojmí. Mrazivý film sleduje průběh tří dnů plných teroru prostřednictvím svědectví obětí i bezpečnostních složek a vysokých vládních činitelů. V unikátních rozhovorech zazní i názory a informace, které se dosud neobjevily. Snímek natočil zkušený režisér Dan Reed, autor dokumentů Terorismus: Obchodní centrum v Keni a Terror in Mumbai, za který byl nominován na televizní cenu Emmy.

2015 | 60 minut | 15 | dokumentární
Režie: Will Gluck
Hrají: Dan Reed



ANDY SUMMERS – AUTOBIOGRAFIE (Can‘t Stand Losing You: Surviving the Police)

Otevřený pohled na vzestup a pád anglické kapely The Police potěší všechny fanoušky dobré muziky. Skupinu, která vznikla v roce 1977 a rozpadla se o devět let později, tvořili zpěvák a basák Sting, bubeník Stewart Copeland a kytarista Andy Summers. Právě podle autobiografie posledního z nich film vznikl. Zajímavý a až překvapivě osobní dokument nabízí jedinečný pohled do hudebního zákulisí, využívá vzácné archivní záběry i fotografie ze Summersovy soukromé sbírky. Přináší také exkluzivní rozhovory a záběry z posledního světového turné, kvůli kterému se roku 2007 dalo legendární trio na čas znovu dohromady.

2012 | 79 minut | 12 | dokumentární
Režie: Andy Grieve, Lauren Lazin
Hrají: Stewart Copeland, Sting, Andy Summers



GIRLS I. – IV. (Girls)

Zbrusu nová, pátá řada oblíbeného seriálu z produkce HBO o partě dívek, kterým je přes dvacet, bydlí v New Yorku a zažívají různé trapasy i drobné úspěchy, už se nezadržitelně blíží. Před její premiérou v únoru si mohou diváci připomenout předchozí díly. Všechny čtyři sezony najdou na HBO GO!

2012 | 30 minut | 18 | komediální seriál
z produkce HBO
Režie: Lena Dunham
Hrají: Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke, Zosia Mamet, Adam Drive



Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Služba HBO Go je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2 i HBO Comedy si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 23. 12. 2015, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.12.2015 • Lednové programové tipy HBO a HBO HD
29.12.2015 • Nalaďte si v lednu na National Geographic Channel
28.12.2015 • Lednové filmové lahůdky na Cinemaxu
27.12.2015 • Konec i začátek roku na Prima ZOOM
26.12.2015 • TV tipy Universal Channel v posledním (53.) týdnu v roce
25.12.2015 • Objevujte v lednu přírodu na Nat Geo Wild

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist