Českou premiéru seriálu Pomsta nebo láska uvede televizní stanice TV Barrandov
Autor: TV Barrandov , e-mail: info@barrandov.tv Přidané: 21.01.2016
Hlavní televizní kanál Skupiny Barrandov, stanice TV Barrandov, již v úterý 26. ledna 2016 uvede dramaticko–romantický seriál Pomsta nebo láska. Diváci TV Barrandov tak v Česku uvidí tento světově oblíbený seriál zcela poprvé. Příběh silné lásky a zároveň nenávisti bude provázet diváky každé úterý a čtvrtek v prime timovém čase 20.20 hod.


Příběh silné lásky a zároveň nenávisti se rozběhne v úterý 26. ledna 2016 ve 20.20 hodin. Jednotlivé díly tureckého seriálu poté budou provázet diváky na stanici TV Barrandov každé úterý a čtvrtek v prime timovém čase 20.20 hod.

„Do vysílání stanice TV Barrandov se nám podařilo zařadit úspěšný dramaticko-romantický seriál posledních let. Věříme, že tento seriál, který v Česku ponese název Pomsta nebo láska, se bude divákům líbit stejně jako v jiných zemích, kde měl již svou premiéru a patří dodnes k velmi oblíbeným pořadům,“ řekla generální ředitelka Skupiny Barrandov, Ing. Marcela Hrdá.

Příběh je postaven na dvojici Dily a Riza. Mladá a krásná právnička Dila hned na začátku seriálu tragicky přichází o manžela, ale již brzy jí osud postaví do cesty další lásku – šarmantního podnikatele Riza. Ten však stojí za vší její bolestí, protože to byl právě on, kdo zřejmě připravil jejího muže o život. Celou zamotanou situaci ještě přiživuje bratr zesnulého manžela Dily, Azer, který stál při zrodu celého tragického příběhu a jeho vinou a také nenávistí se kolečka osudu roztočila tímto směrem.

V hlavních rolích se objeví přední turečtí herci: Erkan Petekkaya, Hatice Şendil, Engin Şenkan, Hülya Darcan, Mahir Günşiray, Necip Memili, Yeşim Gül Akşar, Yonca Cevher, Oktay Gürsoy, Asuman Bora, Ali Düşenkalkar, Ayfer Dönmez, Emre Melemez, Görkem Mertsöz a další.

Byla naprosto šťastná. Krásná istanbulská právnička Dila se vdává za svého milovaného İhsana, ani jeden z nich však netuší, že už brzy je rozdělí smrt. Za vším přitom stojí banální prodej bezcenné půdy, kterou vlastní rodina İhsana. Přestože otec s prodejem půdy souhlasí, bratr İhsana, Azer, ne, protože bytostně nenávidí šarmantního podnikatele Rıza, který má o pozemek zájem. Azer je odhodlaný svou rozhodnost dát najevo nejen drsnými hádkami, ale i silou. Jeho zloba končí nesmyslnou přestřelkou, která stojí život manžela Dily, İhsana. Vše však mluví proti zámožnému podnikateli, kterého všichni obviňují ze zabití İhsana. Pravda však zřejmě stojí někde jinde. Rizo musí sám sebe obhájit nejen před rozzuřenou rodinou mrtvého İhsana, ale také před samotnou Dilou, do které se na první pohled zamiloval a která mu ukradla navždy srdce. Ta však prahne pouze po pomstě… Příběh nenávisti, bolesti a ohromné lásky uvidí diváci na stanici TV Barrandov v české premiéře.

První díl seriálu Pomsta nebo láska uvidí diváci TV Barrandov v úterý 26. ledna ve 20.20 hod.


Mgr. Barbora Šenfeldová, PR manažerka Televize Barrandov

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22713/ceskou-premieru-serialu-pomsta-nebo-laska-uvede-televizni-stanice-tv-barrandov/