Po úspěšném spuštění jsou služby FLIX TV nyní testovány
Autor: FLIX TV , e-mail: info@flixtv.cz Přidané: 21.01.2016

Spolu s úspěšným spuštěním FLIX TV byly služby představeny vybranému okruhu potencionálních dealerů a instalačních partnerů. V následujících týdnech bude FLIX TV testovat služby a procesy za účasti těchto partnerů.


Pro zajištění nejvyšší kvality bude FLIX TV testovat své služby v rámci celé České republiky s účastí potencionálních partnerů a také klientů. Testování nebude zahrnovat pouze kontrolu hardware, ale také veškerý použitý software a každý prodejní proces.

Sídlo společnosti bude umístěno v Praze a služby FLIX TV budou poskytovány na území České republiky, díky profesionální síti dealerů, se kterou bude spolupracovat. FLIX TV služby budou dostupné veřejnosti, jakmile skončí s úspěšným testováním na všech úrovních.


O FLIX TV:

FLIX TV je soukromý poskytovatel služeb satelitní televize vstupující na český trh. FLIX TV bude nabízet lehce pochopitelné, pestré kombinace zábavných tv kanálů ze všech žánrů s chytrým výběrem, který myslí na každého člena rodiny. Seznam FLIX TV kanálů byl pečlivě vytvořen tak, aby poskytl každému členovi rodiny několik možností, od každodenních zpráv, filmů a sportovních kanálů až po nejroztomilejší kanály pro děti.


Kamilla TOTH, FLIX TV, 21. 1. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22715/po-uspesnem-spusteni-jsou-sluzby-flix-tv-nyni-testovany/