Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 09:58:30   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Pátý ročník umělecké soutěže ASTRA Talent má vítěze

  Autor: SES/PRAM , e-mail: info@pram.cz Přidané: 28.01.2016


Pátý ročník mezinárodní dětské výtvarné soutěže ASTRA Talent již zná své vítěze. Soutěž pořádala společnost SES S.A. (NYSE Paris Euronext a Luxembourg Stock Exchange: SESG) v České republice, Bulharsku, Chorvatsku, Maďarsku, Polsku, Srbsku, Slovensku, Slovinsku a Rumunsku. Do soutěže bylo pozváno přes 4 300 škol a bylo přihlášeno více než 1 300 soutěžních obrázků.


Zároveň v rámci tohoto projektu darovala společnost SES ASTRA 2 000 Euro nevládní humanitární organizaci Lékaři bez hranic, která je nositelem Nobelovy ceny míru.

Děti mezi osmým a patnáctým rokem věku byly vyzvány, aby vytvořily pohlednice k příležitosti třicátého výročí od založení společnosti SES ASTRA. Letošním námětem soutěže bylo nakreslit vizi toho, kam se může posunout technologie satelitní komunikace v dalších třiceti letech. Soutěž probíhala v období od 1. října do 30. listopadu 2015.

Po uzavření soutěže vybrala odborná porota složená z umělců pět vítězných kreseb a další čtveřice děl byla vybrána širokou veřejností hlasováním na webu. Vítězné kresby si můžete prohlédnout zde a všichni vítězové obdrželi hodnotné ceny.

"Opět jsme obdrželi velké množství úžasných a skvěle provedených kreseb, které ukazují, dovednosti a kreativitu svých autorů," říká Urszula Marzec, marketingová ředitelka SES ASTRA pro střední a východní Evropu. "Tento zájem potvrzuje nejen rostoucí pověst našeho projektu, ale také naplňujeme naše motto Děti pomáhají dětem," dodává.

"Oceňujeme podporu společnosti SES ASTRA, stejně jako úsilí mladých výtvarníků, které vložili do svých kreseb," říká Pavel Gruber, ředitel organizace Lékaři bez hranic v České republice. "Soutěž nám zároveň pomáhá zvýšit povědomí veřejnosti o tom, co děláme, a darovaný obnos podpoří naše projekty ve světě."

V průběhu dvouměsíčního trvání soutěže navštívilo stránky www.astratalent.eu 43 000 unikátních uživatelů a celkově bylo zobrazeno přes 700 000 stránek.

Více informací o celém projektu můžete najít na: www.astratalent.eu


Jsme i na sociálních sítích:

Twitter: https://twitter.com/SES_Satellites
Facebook: www.facebook.com/ASTRA.CZSK
YouTube: www.youtube.com/SESVideoChannel
Blog: www.ses.com/blog
SES galerie: www.ses.com/4245221/library


O skupině SES

Skupina SES je předním světovým provozovatelem satelitů; v současnosti provozuje více než 50 geostacionárních družic. Společnost zajišťuje satelitní komunikaci pro televizní a rozhlasové vysílání, pro poskytovatele obsahu Internetu (ICP) a poskytovatele služeb Internetu (ISP), provozovatele mobilních a pevných sítí a pro soukromé i státní organizace na celém světě. SES je synonymem pro dlouhodobé obchodní partnerské vztahy, vysokou kvalitu služeb a špičkové vysílání. Kulturně různorodé regionální týmy SES působí po celém světě. Úzce spolupracují se zákazníky a uspokojují jejich specifické potřeby týkající se satelitních pásem a dalších služeb. Skupina SES (kód na burzách NYSE Euronext Paris a Luxembourg Stock Exchange: SESG) vlastní podíly ve společnostech Ciel (Kanada) a QuetzSat (Mexiko) a dále strategický podíl v nově vzniklé firmě O3b Networks, která se zaměřuje na satelitní infrastrukturu. Další informace lze nalézt na www.ses.com.


O Lékařích bez hranic

Lékaři bez hranic/Médecins Sans Frontières (MSF) jsou mezinárodní, nezávislá, humanitární zdravotnická organizace, která poskytuje odbornou zdravotnickou pomoc lidem v nouzi, obětem přírodních katastrof, katastrof způsobených lidským přičiněním nebo obětem ozbrojených konfliktů. Organizace byla založena v roce 1971 v Paříži, dnes čítá 28 samostatných kanceláří. Organizace poskytuje pomoc bez diskriminace a bez ohledu na rasu, etnický původ a náboženské nebo politické přesvědčení. Lékaři bez hranic dnes poskytují zdravotnickou pomoc ve více než 60 zemích světa s takřka 3 tisíci mezinárodních a 31 tisíci místních spolupracovníků, kteří poskytují lékařskou pomoc milionům lidí ročně. V roce 1999 byla Lékařům bez hranic udělena Nobelova cena za mír.
www.lekari-bez-hranic.cz


Marek Němec, Account Manager, PRAM Consulting, 28. 1. 2016





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.01.2016 • Experti Eurosportu předpověděli hvězdy budoucnosti pro rok 2016, Novak Djoković sportovcem roku v hlasování diváků
16.10.2015 • Satelit Eutelsat 115 West B v provozu
13.10.2015 • Hattrick Eurosportu v TV Sports Awards 2015 v Monaku
07.10.2015 • Discovery Networks má nového ředitele marketingu pro střední Evropu - Macieje Tkacze
10.09.2015 • VoD i přes satelit? SES představí inovativní platformu
27.08.2015 • Multimania bude vysílat volně - od 1. 9. do 25. 9. 2015

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist