Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 04:13:24   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

TV tipy Universal Channel v 5. týdnu

  Autor: UniversalChannelCZ&SK/satCentrum , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 30.01.2016


Universal Channel připravil v 5. týdnu pro své diváky např. fantasy thriller UNDERWORLD, další film ze série PRCI, PRCI, PRCIČKY: NA TÁBOŘE a úspěšný akční thriller Quentina Tarantina KILL BILL 2 s Uma Thurman v hlavní roli. S Universal Channel si zkrátka vyberete...


Underworld

Po staletí obývají Zemi dvě rasy, které nepatří do lidského rodu. Aristokratičtí vampýři čili upíři a jejich zavilí nepřátelé, brutální lykani, vlkodlaci. Lidé na jejich existenci nevěří, traduje se jen v pověrách a hororových příbězích. Ale oni zde jsou a vedou odvěký boj na život a na smrt o nadvládu nad těmi druhými. Mohlo by se zdát, že ta byla jednou provždy nastolena, jenže zdání klame. Je o tom přesvědčena vampýrská bojovnice Selene (Kate Beckinsale), která odhalí, že vlkodlaci chystají další velkou akci. Tentokrát si brousí zuby na mladého doktora – člověka. Selene se snaží mladíkovi jménem Michael (Scott Speedman) pomoci a ochránit ho před útokem z podsvětí. Současně se do něj zamiluje a tím vše zkomplikuje... Čím více se zamotává do připravovaného únosu Michaela, tím více získává informace, které ji děsí. Nezadržitelně se totiž blíží okamžik stvoření nového predátora, který kombinuje sílu vampírů i vlkodlaků. Přitom nemá žádné z jejich slabých stránek. Takové monstrum by dokázalo narušit rovnováhu obou ras, a co hůře, zvrátilo by jí ve prospěch lykanů.

Akční / Fantasy / Thriller
USA / Německo / Maďarsko / Velká Británie, 2003, 117 min
Režie: Len Wiseman
Hrají: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Michael Sheen, Shane Brolly, Bill Nighy, Sophia Myles, Robbie Gee, Wentworth Miller a další

Středa 3. února ve 23:20 hod.


Prci, prci, prcičky: Na táboře

Stiflerův mladší bratr Matt musí proti své vůli strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. A průšvihy se skrytými kamerami a žhavými praktikantkami na sebe nenechají čekat. Ale pak se zamiluje do Elyse, kamarádky ze skupiny a jeho úsilí potlačit své choutky nezůstává bez následků. Korunu všemu nasazuje Jimův otec (Eugene Levy) jako svérázný vedoucí, který se pokouší pomoci Stiflerovu bráškovi vše vrátit zpět do správných kolejí. Přidejte se ke kapele a bavte se naprosto dokonalými scénami a neskutečnými vtípky v pokračování filmu PRCI, PRCI, PRCIČKY, které musíte vidět!

Komedie
USA, 2005, 94 min
Režie: Steve Rash
Hrají: Arielle Kebbel, Tad Hilgenbrink, Eugene Levy, Chris Owen, Crystle Lightning a další

Pátek 5. února ve 23:20 hod.


Kill Bill 2

Svatební obřad bývalé členky Komanda Zmijí Zabijáků, Černé Mamby, změnil její pomstychtivý ex-milenec Bill s bývalými kumpány v krvavý masakr. Těhotná Nevěsta však kulku vpálenou do hlavy přežila: po čtyřech letech strávených v kómatu procitla a vydala se na cestu pomsty. Už zlikvidovala první dvě položky na svém seznamu smrti O-Ren Ishii zvanou Korálovec a Vernitu Green Smrtonoše. Zbývá jí však zabít ještě Elle Driver přezdívanou Kalifornský Horský Had, Budda zvaného Chřestýš a samozřejmě bývalého šéfa, milence a otce jejího dítěte - Billa. Ti tři však už vědí, co jim hrozí - a myslí si, že jsou na to připraveni.

Druhá část mistrovského akčního hitu Quentina Tarantina (první měla v českých kinech premiéru loni v říjnu) líčí další osudy odhodlané Nevěsty a vyvrcholení její pomsty. Ve strhujícím příběhu, vyprávěném jak je zvykem režiséra Gaunerů (Reservoir Dogs), Pulp Fiction Historek Z Podsvětí a Jackie Brownové - na přeskáčku, se však vracíme i do minulosti. Zbývá toho ještě spoustu dopovědět: Co se vlastně stalo v kostele v texaském El Pasu? A proč se to stalo? Žije dcera, již Nevěsta považovala za mrtvou? Jakým výcvikem prošla hrdinka v Japonsku? A jak se vlastně ve skutečnosti jmenuje? Ale především: dokáže Nevěsta naplnit svou krvavou pomstu tak, jak si naplánovala?

Akční / Thriller / Krimi
USA, 2004, 136 min
Režie: Quentin Tarantino
Hrají: Uma Thurman, David Carradine, Michael Madsen, Daryl Hannah, Chia Hui Liu, Lucy Liu, Vivica A. Fox a další

Sobota 6. února ve 22:00 hod.


Další novinky, soutěže a aktivity naleznete na stránkách www.universalchanneltv.cz či FB stránkách.


O Universal Networks International:

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBC Universal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24 a plánuje zařazení kanálu KidsCo. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí on-air a digitálního zpravodajství na světě, spravuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC New. Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBC Universal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Připraveno dne 30. 1. 2016 podle podkladů Martiny Zvířecí a Ivany Finlay-Notman, TV CONSULTING – zastoupení Universal Channel a E! Entertainment Television v ČR a SR, foto: Universal Channel, po kliknutí se zvětší!





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.02.2016 • Únorové premiéry na Viasat Explore, History a Nature
31.01.2016 • Velké programové změny na Prima ZOOM od 5. týdne
30.01.2016 • Televize E! přichází s novou realitou show o populární cvičitelce Jillian Michaelsové!
29.01.2016 • VAŠE ÚNOROVÁ PORCE ZÁBAVY - To nejlepší na programech FILMBOX!
29.01.2016 • Pucciniho Turandot v satelitním přímém přenosu MET: Live in HD v sobotu 30. 1.
28.01.2016 • Bohatý tenisový mesiac na Arena Sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist