Nova uvede seriál Drazí sousedé 9. března, zbrusu nová show Tvoje tvář má známý hlas odstartuje 26. března
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 06.02.2016
Skupina Nova představila na lednové tiskové konferenci hlavní programové pilíře pro jaro 2016, mezi nimi i několik novinek. Komediální drama Drazí sousedé diváci poprvé uvidí ve středu 9. března, na úvodní díl zábavné show Tvoje tvář má známý hlas se mohou těšit v sobotu 26. března.


Netradiční příběh komediálního dramatu Drazí sousedé se odehrává ve vesničce Vlkov na okraji národního parku. Hlavními hrdiny jsou strážce parku Honza (Tomáš Novotný) a lékařka Kateřina (Lenka Zahradnická), která se kvůli poslední vůli svého dědečka do vesnice přistěhuje z města. Dědeček Alois (Jan Tříska), který strávil posledních dvacet let svého života jako samotář, odkázal 30 milionů korun svým vnoučatům Kateřině, Tomášovi (Petr Buchta) a Filipovi (Štěpán Benoni) pod podmínkou, že budou po dobu jednoho roku žít v jeho zpustlém domě. V případě, že tak neučiní, peníze propadnou obci. Diváky čeká napínavý příběh boje vnoučat s vesnicí o milionové dědictví plný humoru, životních zvratů i lásky a přátelství.

Seriál Drazí sousedé uvidí diváci každé pondělí a středu od 20.20 na TV Nova. Úvodní díl seriálu uvede TV Nova ve středu 9. března.


Ivana Chýlková, Petr Rychlý, Adam Mišík, Iva Pazderková, Hana Holišová, Petr Vondráček, Anna Fialová a David Kraus se každý týden představí divákům ve zbrusu nové zábavné show Tvoje tvář má známý hlas. Za pomoci špičkových maskérů, prvotřídních kostymérů, stylistů a zkušených učitelů zpěvu, tance a herectví, se představí v netradičních rolích velkých osobností světové i české populární hudby. Profesionální tým vynaloží veškeré své úsilí, aby účinkující vypadali přesně jako legendární umělci, které mají soutěžící představovat. A k tomu všemu musí zpívat naživo! Výkony hvězdných soutěžících hodnotí čtyřčlenná porota ve složení Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová a čtvrtým porotcem bude v každé epizodě jiná hostující osobnost. Show plnou humoru a dobré nálady provede herec Ondřej Sokol.

Zábavnou show Tvoje tvář má známý hlas mohou diváci TV Nova sledovat každou sobotu od 26. března.


Alžběta Cimová, Product PR Manager, TV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22787/nova-uvede-serial-drazi-sousede-9-brezna-zbrusu-nova-show-tvoje-tvar-ma-znamy-hlas-odstartuje-26-brezna/