Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 17:29:25   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

TV tipy Universal Channel v 6. týdnu

  Autor: UniversalChannelCZ&SK/satCentrum , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 06.02.2016


Universal Channel připravil v 6. týdnu pro své diváky např. dobrodružný film KLETBA BRATŘÍ GRIMMŮ, akční podívanou KRÁL ŠKORPIÓN: VZESTUP ŘÍŠE a rodinnou komedii TÁTA NA PLNÝ ÚVAZEK s Benem Affleckem a Jennifer Lopezovou. S Universal Channel si zkrátka vyberete...


Kletba bratří Grimmů

Dobrodružný příběh o dvou legendárních bratrech německého původu Jakobovi a Wilhelmovi Grimmových se začal natáčet v Praze v červnu 2003. Režie se ujal známý režisér Terry Gilliam (Monty Pythonův létající cirkus, Strach a hnus v Las Vegas) a scénář zpracoval Ehren Kruger (Kruh). Smyšleným dějem provází sběratelé bájí a pověstí, nyní nazvaní Jake a Will, kteří cestují od vesnice k vesnici, sbírají tajemné kletby a předpokládají, že tak dokáží ochránit lidi z města před kouzelnými příšerami a zaklínadly. Budou však potřebovat notnou dávku odvahy, když se osobně střetnou se skutečnými čarodějnými stvůrami a zaříkávadly.

Dobrodružný / Fantasy / Horor / Komedie
USA / Česko / Velká Británie, 2005, 118 min
Režie: Terry Gilliam
Hrají: Matt Damon, Heath Ledger, Jonathan Pryce, Lena Headey, Peter Stormare, Monica Bellucci a další

Čtvrtek 11. února ve 21:20 hod.



Král Škorpión: Vzestup Říše

Ve filmu Král Škorpion, kde se The Rock oháněl mečem, jsme mohli vidět válečníka na vrcholu svých sil a své slávy. Král Škorpión: Vzestup Říše nám přibližuje, jak se z Mathayuse stane jeden z nejobávanějších bojovníků. Mathayusův otec je zavražděn a mladík přísahá, že pomstí jeho smrt. Tak začíná jeho dobrodružství plné nástrah a nepřátel.

Fantasy / Akční / Dobrodružný
USA / Jihoafrická republika / Německo, 2008, 109 min
Režie: Russell Mulcahy
Hrají: Michael Copon, Karen David, Simon Quarterman, Andreas Wisniewski, Randy Couture, Natalie Becker, Jeremy Crutchley a další

Sobota 13. února ve 18:50 hod.



Táta na plný úvazek

Olie je na vrcholu svého života i kariéry. Vede dokonalý život! Je úspešný v práci, miluje svou krásnou a půvabnou ženu, se kterou práve čeká holčičku. Najednou se vše otočí o stoosmdesát stupňů a Olie Trinke má k dokonalému životu daleko, je nezaměstnaný a single! Olie musí změnit ve svém životě od základu vše! Po smrti manželky, se musí se svým otcem v Jersey postarat o svou nyní již šestiletou dceru. Gertie, je roztomilá, krásná holčička, která s tatíčkem krásně mává a omotává si ho kolem prstíčku, ale zůstane vždy jeho zlatíčkem. Komediální drama o „tátovi na plný úvazek“, který snad stihne nejen vystoupení své dcery, ale snad se i podruhé zamilovat. A možná, že si i uvědomí, že život dá někdy pořádně zabrat a nakonec si člověk nemůže vybrat, protože ho musí brát jaký je!

Komedie / Drama / Romantický
USA, 2004, 98 min
Režie: Kevin Smith
Hrají: Ben Affleck, Jennifer Lopez, Liv Tyler, Raquel Castro, Jennifer Schwalbach Smith, Paulie Litt a další

Neděle 14. února ve 21:00 hod.



Další novinky, soutěže a aktivity naleznete na stránkách www.universalchanneltv.cz či FB stránkách.


O Universal Networks International:

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBC Universal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24 a plánuje zařazení kanálu KidsCo. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí on-air a digitálního zpravodajství na světě, spravuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC New. Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBC Universal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Připraveno dne 6. 2. 2016 podle podkladů Martiny Zvířecí a Ivany Finlay-Notman, TV CONSULTING – zastoupení Universal Channel a E! Entertainment Television v ČR a SR, foto: Universal Channel, po kliknutí se zvětší!





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.02.2016 • Španělská fotbalová La Liga exkluzivně na Nové DIGI TV
07.02.2016 • V únoru vás v 6. týdnu zahřejeme parádními dokumenty
04.02.2016 • Jubilejní 50. Super bowl už tuto neděli na Sport2
03.02.2016 • Skupina Nova uzavřela víceletou dohodu o vysílacích právech na NHL
02.02.2016 • E! Živě z červeného koberce: SAG 2016
01.02.2016 • Únorové premiéry na Viasat Explore, History a Nature

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist