Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 08:05:09   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Emoce, vztahy, zábava… Skupina Barrandov představuje jarní programové schéma

  Autor: TV Barrandov , e-mail: info@barrandov.tv Přidané: 11.02.2016


Skupina Barrandov představuje své jarní programové schéma, všechny čtyři televizní kanály skupiny – hlavní TV Barrandov, filmový KINO Barrandov, dětský a dokumentární Barrandov PLUS a hudební Barrandov MUZIKA tak vsadily nejen na osvědčené televizní pořady, ale také na novinky, které v českém televizním prostředí nemají prozatím srovnání.


Skupina Barrandov v pondělí 29. února 2016 startuje své jarní programové schéma, které se opírá jak o vlastní tvorbu především na hlavním kanále TV Barrandov, tak tvorbu akviziční a zpravodajské pořady.

„Skupiny Barrandov se pustila letos na jaře do zajímavých projektů, kterými tak chce přinést divákovi nové neokoukané formáty. Samozřejmě spolu s těmito tituly divák nepřijde ani o své oblíbené pořady, které patří k jakýmsi pomyslným stálicím programové skladby,“ řekl výkonný ředitel Skupiny Barrandov, Mgr. František Borovský.

Na stanici TV Barrandov tak bude patřit sobotní večer pořadu Exkluziv Kateřiny Brožové a pondělí bude i nadále věnováno zábavným pořadům Kurňa, co to je s Pavlem Zedníčkem a Nikdo není perfektní s moderátory Jiřím Krampolem a Mahulenou Bočanovou.

Spolu s těmito pořady však programové schéma doznává řadu změn v podobě novinek. Již na jaře 2016 tak vstoupí na televizní obrazovky dramatický seriál z prostředí psychiatrie Dr. Kellerová v titulní roli s herečkou, zpěvačkou a moderátorkou Kateřinou Brožovou.

Dalšími zajímavými počiny stanice TV Barrandov se staly pořady Nejvyšší soud a Nebezpečné vztahy. V prvně jmenovaném zasedne v soudcovském senátu trojice soudců v podání Vladislav Beneš, Pavlína Kafková a Zdeněk Vencl. Show Nebezpečné vztahy se dotkne lidských emocí, osudů a závažných životních zvratů.

Na TV Barrandov nebude nouze ani o zábavné pořady. O velkolepou show se postará zpěvák Michal David a dvojice bavičů Roman Ondráček a Miloš Pokorný, a to v pořadu TO BYL VÁŠ ROK, který diváky vezme do světa největších událostí, osobností a dobových milníků vybraných let mezi roky 1977–2000.

Televizní stanice TV Barrandov nezapomíná ani na milovníky kulinářství, kutilství nebo life–stylu. Do své kuchyně každý víkendový podvečer pozvou diváky kuchaři Jiří Babica a Jaroslav Sapík v pořadu Babica vs. Sapík, světem nevšedních kutilských nápadů provede Adam Novotný s parťákem Pepou Libickým. A o neobyčejné proměny divaček se postará Eva Decastelo v show Proměněno.

„Velmi nás těší, že divácká sledovanost Skupiny Barrandov neustále roste, je to nesporný důkaz, že všechny čtyři kanály skupiny přinášejí kvalitní tvorbu, a to nejen vlastní, ale i tu akviziční, která v programu jednotlivých stanic zaujímá důležitou a nezastupitelnou úlohu. Pevně věřím, že jarní programové schéma svou skladbou diváky osloví a díky tomu tak udržíme stoupající trend sledovanosti,“ uzavírá výkonný ředitel Skupiny Barrandov, Mgr. František Borovský.

Právě akviziční tvorba bude doménovou dalších kanálů skupiny. Divácky přitažlivé snímky plné světových hvězd zazáří na filmovém kanále KINO Barrandov a o zajímavé dokumenty a jedinečné pohádky pro děti se postará stanice Barrandov PLUS. Pořady napříč všemi hudebními žánry přinese televizní kanál Barrandov MUZIKA.


Mgr. Barbora Šenfeldová, PR manažerka Skupina Barrandov, 11. 2. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.02.2016 • Ano, šéfe!: Wellness relax areál Hnačov
09.02.2016 • Výkony JOJ Group medzikvartálne rastú
08.02.2016 • Show Jana Krause – 10. 2. 2016
06.02.2016 • Šéfredaktor reportážní publicistiky ČT Marek Wollner získal prestižní Cenu Ferdinanda Peroutky
06.02.2016 • Nova uvede seriál Drazí sousedé 9. března, zbrusu nová show Tvoje tvář má známý hlas odstartuje 26. března
05.02.2016 • Zábavné štvrtky na JOJke si diváci obľúbili, včera si nenechali ujsť Našich ani Inkognito

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist