Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 21:45:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Oznámenie o ukončení retransmisie programových služieb Dajto SD a Doma SD prostredníctvom satelitu Astra 3B

  Autor: Towerhome , e-mail: info@plustelka.sk Přidané: 15.02.2016


Spoločnosť Towerhome, a.s. informovala svojich zákazníkov o ukončení retransmisie programových služieb Dajto SD a Doma SD prostredníctvom satelitu Astra 3B. Spoločnosť MARKÍZA – SLOVAKIA, spol. s r.o., vysielateľ televíznych programových služieb Doma a Dajto, sa rozhodol odvolať svoj súhlas k retransmisii uvedených programových služieb prostredníctvom satelitného multiplexu. Odvolanie súhlasu s retransmisiou predmetných programových služieb sa týka programov platenej ponuky Plustelky prístupnej cez satelit.


Na základe rozhodnutia spoločnosti MARKÍZA – SLOVAKIA, spol. s r.o. adresovaného spoločnosti Towerhome, a.s., prevádzkovateľovi platformy Plustelka, sa s účinnosťou od 28. februára 2016 končí retransmisia programových služieb služby Dajto SD a Doma SD v ponuke Plustelky na satelite.

Programová ponuka Plustelky plne závisí od rozhodnutí vysielateľov umožniť retransmisiu svojich programových služieb. Spoločnosť Towerhome, a.s. plne rešpektuje takéto rozhodnutie vysielateľa. „Za vzniknutú situáciu sa naším zákazníkom ospravedlňujeme a ubezpečujeme ich, že sa aj naďalej budeme snažiť rozširovať ponuku programov na platforme Plustelky o atraktívny obsah. Rovnako by sme chceli zdôrazniť, že v balíčku Plustelky naďalej ostáva programová služba Markíza,“ vyjadril sa Michal Šuran, marketingový manažér spoločnosti Towerhome, a.s.

Zákazníci spoločnosti Towerhome, a.s. môžu programové služby Doma a Dajto prijímať bezplatne prostredníctvom terestriálneho vysielania v rámci ponuky Voľnej telky cez anténu. Diváci sa v prípade záujmu môžu obrátiť na Zákaznícke centrum spoločnosti Towerhome, a.s., kde im budú poskytnuté informácie o tom, ako naďalej prijímať programové služby Doma a Dajto, ako aj ďalšie slovenské televízne programové služby bez akýchkoľvek mesačných poplatkov.


O spoločnosti Towerhome

Towerhome, a,s, je dcérskou spoločnosťou Towercom a,s a poskytuje služby prístupu k obsahovým službám koncovým užívateľom. Spoločnosť je prevádzkovateľom televíznej terestriálnej a satelitnej platformy Plustelka, ktorú technologicky zabezpečuje Towercom. Podmienky poskytovania služby Plustelka sú uvedené na www.plustelka.sk. Podrobné informácie o ponukách nájdu diváci na www.volnatelka.sk alebo www.plustelka.sk, na infolinke 0650 44 44 00.


O spoločnosti Towercom, www.towercom.sk

Towercom, a.s. je obchodná spoločnosť poskytujúca služby spojené s prevádzkovaním siete rozhlasových a televíznych vysielačov a prevádzačov, terestriálneho digitálneho vysielania v systéme DVB-T ako aj digitálneho satelitného vysielania a distribúcie modulácie. K zákazníkom Towercomu patria vysielatelia najvýznamnejších slovenských a českých televíznych a rozhlasových staníc, prevádzkovatelia GSM/UMTS sietí, významní poskytovatelia telekomunikačných služieb, štátne inštitúcie a mnoho ďalších korporácií. Towercom, a.s. zabezpečuje pre koncových užívateľov (divákov) prístup k vysielaniu programových služieb slovenských vysielateľov, ktorý o poskytovanie takejto služby spoločnosť požiadali prostredníctvom technického prostriedku na zabezpečenie príjmu prostredníctvom prístupovej karty pod názvom Voľná telka. Spoločnosť Towercom, a.s. patrí do skupiny Macquarie Infrastructure Funds, ktorá patrí medzi významné svetové infraštruktúrne fondy.


Michal Šuran, marketingový manažér, Towerhome, 15. 2. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.02.2016 • HBO Europe uvádí nové lineární kanály ve Střední a Východní Evropě [ 1 ]
11.02.2016 • Zařazení kanálů DIGISPORT 3 a DIGISPORT 4 do vysílání Nové DIGI TV
11.02.2016 • Satelitný „telkáč“ – ostrý obraz i zvuk v jednom. Stačí zapnúť a užívate si to
10.02.2016 • Telekom zlepšuje kvalitu obrazu viacerých kanálov Magio Sat a zaraďuje Dvojku v HD
09.02.2016 • Servus TV Rakousko a Servus TV HD Rakousko budou na satelitu od března 2016 kódovat
02.02.2016 • Změny v programové nabídce Skylink dne 2. 2. 2016

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist