Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 13.05.2024 - 15:49:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Březnové premiéry na HBO Comedy a HBO Go

  Autor: HBO Europe/satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 22.02.2016


Placený filmový kanál HBO Comedy bude vysílat jen do 20. března 2016, od pondělí 21. 3. místo něj naladíme nový seriálový kanál HBO3, jehož programové tipy přineseme zítra na tomto místě. V posledních třech týdnech vysílání se můžeme těšit na animovanou komedii o dobráckém mimozemšťanovi KONEČNĚ DOMA, komediální krimi seriál ANGIE TRIBECA a záznam vystoupení MIRANDA HART: TAK TOMU JÁ ŘÍKÁM LIVE SHOW.


Na HBO Go uvidíme m.j. akční horor ASH VS. EVIL DEAD, nový maďarský seriál z dílny HBO SLADKÝ ŽIVOT, válečné drama AMERICKÝ SNIPER a dokumentární sérii VICE - SVĚT POD LUPOU I. – III..




HBO Comedy

KONEČNĚ DOMA (Home)

Americká animovaná komedie vypráví o dobráckém mimozemšťanovi jménem O, který se nečekaně spřátelí s lidskou dívkou Tipy. O patří k rase zvané Buvové, jež přistála na Zemi, aby tu našla nový domov a zachránila se před pronásledovateli z vesmíru. Jenže věčný průšvihář O udělá další velkou chybu a záhy musí prchat před vlastními lidmi. Cestou narazí na osamělou Tipy, která hledá ztracenou mámu. Holčičku v originále namluvila zpěvačka Rihanna, která se ve filmu postarala také o část písniček. Ztřeštěný snímek o síle přátelství a důležitosti rodiny nabízí roztomilou animaci a řadu veselých i dramatických scén.

2015 | 90 minut | All | animovaná komedie
Režie: Tim Johnson

Neděle 13. března 2016 v 18:50 hod.



ANGIE TRIBECA (Angie Tribeca)

Pro fanoušky ztřeštěných detektivů a vtipného pátrání ve stylu Bláznivé střely je tu nový americký seriál Angie Tribeca. Parodii klasických kriminálek vymyslelo tvůrčí a herecké duo Steve a Nancy Carellovi. Děj se točí kolem zkušené detektivky Angie Tribecy, která je už deset let členkou elitní jednotky losangeleské policie. A právě teď jí šéf přidělil nového parťáka, což se jí vůbec nezamlouvá. Celý útvar tvoří samí výstřední lidé, kteří vyšetřují zapeklité zločiny a odmítají polevit, dokud nebude spravedlnosti učiněno za dost... svým způsobem. V epizodních rolích se objeví i slavné tváře jako Lisa Kudrow, James Franco nebo Bill Murray.

2016 | 20 minut | 12 | komediální krimi seriál
Režie: Steve Carell, Michael Patrick Jann
Hrají: Rashida Jones, Hayes MacArthur, Jere Burns, Deon Cole, Andree Vermeulen

Úterý 1. března 2016 ve 20:00 hod. a každé úterý, středu a čtvrtek, vždy ve 20:00 hod.



MIRANDA HART: TAK TOMU JÁ ŘÍKÁM LIVE SHOW (Miranda Hart: My, What I Call, Live Show)

V Británii ji označují za královnu komedie. Oceňovaná anglická herečka Miranda Hart, která loni brázdila i naše kina ve filmu Špión, se nyní představí ve vlastní show. Jde o první celostátní stand-up turné, na které vyrazila od uvedení svého úspěšného sitcomu Miranda. HBO přináší záznam vystoupení z londýnské O2 arény, kde dokázala rozesmát vyprodané hlediště. Miranda Hart předvede řadu bláznivých kousků, nebudou chybět pokusy o zpěv a tanec, dá k lepšímu i pár veselých postřehů ze života a navíc ráda komunikuje s publikem. Čeká nás zkrátka spousta legrace! Od 20. března bude show dostupná také na HBO GO.

2014 | 90 minut | 12 | komediální show
Hrají: Miranda Hart

Neděle 20. března 2016 ve 20:30 hod.



HBO Go

ASH VS. EVIL DEAD (Ash vs Evil Dead)

Krvavý, brutální a proklatě vtipný – přesně takový je akční komediální seriál Ash vs. Evil Dead. Jde o pokračování kultovní hororové série režiséra Sama Raimiho, kterou odstartoval film Lesní duch. A tak se nyní vrací Bruce Campbell v roli Ashe, obyčejného prodavače a lovce příšer, který si na zmrzačenou ruku rád nasazuje motorovou pilu a ničí nadpřirozené neřádstvo. Posledních třicet let se mu dařilo vyhýbat zodpovědnosti i hrůzám ze světa zla. Když se ale rozšíří smrtící epidemie, musí se znovu postavit démonům – svým vnitřním i těm skutečným. Celá první sezona bude dostupná na HBO GO už od 1. března! Od 5. března pak začne seriál vysílat také Cinemax, každou sobotu od 20 hodin se mohou diváci těšit vždy na dva díly.

2015 | 30 minut | 18 | akční komediální horor
Režie: Sam Raimi, Michael J. Bassett
Hrají: Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Jill Marie Jones, Lucy Lawless



SLADKÝ ŽIVOT (Aranyélet)

Nový maďarský seriál z dílny HBO přivádí na scénu zámožnou rodinu Miklósiových. Otec je úspěšný podnikatel, matka pomáhá jako dobrovolnice v charitě pro bezdomovce, dcera je premiantkou třídy a rebelující syn se chce stát rapperem. Za dokonalou fasádou šťastné rodiny se však skrývá řada problémů. Miklósiovi mají obrovský dluh v bance, jejich luxusní vila ve skutečnosti patří příteli z podsvětí a život v přepychu si mohou dovolit jen díky otcovým riskantním podvodům. Jednoho dne se ale táta rozhodne, že je na čase začít žít poctivě. A rodinná idyla se rázem hroutí… Všech osm dílů strhujícího dramatického seriálu najdou diváci na HBO GO od 27. března!

2015 | 58 minut | 15 | seriál z produkce HBO
Režie: Zsombor Dyga, Áron Mátyássy
Hrají: Szabolcs Thuróczy, Eszter Ónodi, Laura Döbrösi, Renátó Olasz, Zsolt Anger



AMERICKÝ SNIPER (American Sniper)

Oscarový režisér Clint Eastwood zfilmoval příběh nejlepšího amerického odstřelovače Chrise Kylea, který se zúčastnil čtyř misí v Iráku a stal se legendou. Zatímco na frontě se Kyle odvážně vrhal do nebezpečí, těžší boj musel nakonec svést doma. Po návratu k manželce a dětem totiž zjistil, že na válku nedokáže zapomenout… Americký sniper se stal finančně nejúspěšnějším válečným snímkem, navíc si vystřílel Oscara za střih zvuku a dalších pět nominací včetně té za nejlepší film, adaptovaný scénář a pro herce v hlavní roli – Bradleyho Coopera.

2014 | 127 minut | 18 | válečné drama
Režie: Clint Eastwood
Hrají: Bradley Cooper, Sienna Miller, Jake McDorman, Luke Grimes, Keir O‘Donnell



VICE - SVĚT POD LUPOU I. – III. (VICE I. – III.)

Zpravodajský magazín americké HBO, ověnčený televizní cenou Emmy, přináší překvapivé příběhy z celého světa. Reportéři informují o problémech, které tradiční média často opomíjejí. Navíc se snaží situace zakusit na vlastní kůži – společně s lidmi, kteří je prožívají. Ve svých reportážích pokrývají nejrůznější témata od politických atentátů na Filipínách přes jaderné problémy v Kašmíru až po klimatické změny či nové způsoby pašování drog z Jižní Ameriky do Afriky. Pořad Vice uvádí zakladatel stejnojmenné mediální společnosti a novinář Shane Smith. Od 21. března budou na HBO GO dostupné celé tři řady této unikátní série. Postupně všech 36 epizod odvysílá také HBO3.

2013 | 30 minut | 12 | dokumentární série
Účinkují: Shane Smith



Placený filmový kanál HBO Comedy vysílá do neděle 20. března 2016 v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně. Od pondělí 21. března 2016 se na jeho místě objeví nový seriálový kanál HBO3.

Služba HBO Go je dostupná prostřednictvím internetového, wifi nebo mobilního připojení. Umožňuje přístup k bohaté nabídce filmů, seriálů a dokumentů včetně pořadů z originální produkce HBO. Většina z tisícovky dostupných pořadů je každý týden aktualizována, nejoblíbenější pořady jsou součástí stálé nabídky. Více na internetových stránkách www.hbogo.cz.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2, HBO3 i HBO Comedy si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


S využitím programových tipů Pavly Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe, připravila redakce satCentrum, 23. 2. 2016, foto archiv HBO Europe, po kliknutí na obrázek se zvětší.





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.02.2016 • Březnové programové tipy HBO a HBO HD
23.02.2016 • Březnové seriálové tipy HBO3
17.02.2016 • Vypnutí sportovních přenosů na programech Jednotka, Jednotka HD, Dvojka, Dvojka HD, Dajto a Dajto HD
16.02.2016 • E! živě z červeného koberce: GRAMMY 2016
16.02.2016 • Motoristické preteky NASCAR exkluzívne na Arena Sport 1
15.02.2016 • Středověké záhadné vraždy na Viasat History

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist