Na 1. máj zamilovaní poběží první ročník běhu Love Run
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 18.02.2016
Zapalují se vám lýtka? Provětrejte si je při běhu zamilovaných s názvem Love Run, který připravuje televize Prima. Registraci organizátoři spustili symbolicky na svatého Valentýna a zamilovaní, či milovníci běhu, startovní páskou proběhnou opět tematicky na 1. máje. Nemáte s kým běžet? Love Run vám pomůže najít parťáka na běh a třeba i pro život.


Pětikilometrovou trasu bude moci zdolat 2222 lidí čili 1111 párů. Podmínkou registrace, která pro pár činí 888 Kč, totiž je být v páru – a na pohlaví nezáleží! Pokud zájemci o běh zamilovaných nemají, s kým by běželi, mohou využít seznamky, která v rámci projektu vznikla. Stačí, když vyfotí své přípravy na běh a svou fotku umístí na Instagram či Facebook s následujícím hashtagem podle toho, koho do páru hledají:

#loverunwoman – tento hashtag použijte, pokud jste žena, a nemáte s kým běžet

#loverunman – tento hashtag použijte, pokud jste muž, a nemáte s kým běžet


Registrace probíhá od dne svatého Valentýna na www.loverun.cz. V rámci startovného běžci získají trička, a i když tím největším darem je samozřejmě láska, v cíli na ně budou čekat nejen skvělé dárky, ale i párty plná lásky zakončená koncertem.

„Nebude to běh o život, ale běh zamilovaných. Čas běhu je sice měřený, ale o výkon v první řadě nepůjde. Záleží jen na běžcích, zda opravdu poměří své síly nebo se jen tak společně proběhnou – třeba i ruku v ruce. Love Run 2016 si nejlépe užijete spolu,“ řekl marketingový ředitel FTV Prima Aleš Pýcha.

Další informace naleznete na www.loverun.cz


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/22848/na-1-maj-zamilovani-pobezi-prvni-rocnik-behu-love-run/