Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 14.05.2024 - 23:58:03   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 2. 3. 2016

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 27.02.2016


Zpěvačky z Dua Kamélie, herec Vladimír Polívka a psycholog Michal Petr se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 2. března ve 21.35 na Primě.


Duo Kamélie – blond vlasy a hity osmdesátých let – to jsou dvě věci, které jsou charakteristické pro hudební duo Kamélie. Hana Buštíková a Dana Vlková spolu vystupují více než 35 let. Bez problémů prý spolu fungují nejen pracovně, ale i v soukromí. „Jezdíme společně na dovolené, na výlety… Dokonale se známe, jsme si v mnoha věcech tak podobné, až mě to někdy udivuje. Máme rády stejný humor, líbí se nám stejná móda, stejné filmy i hudba,“ říká Hana. „Jestli se v něčem zpočátku neshodneme, tak se nakonec stejně shodneme. To bychom za sebou neměly tolik let společné spolupráce,“ dodává. Nedávno jim také vyšlo novinkové album Trend.

Vladimír Polívka – herec, který se letos objeví hned ve třech filmech. Muzikál už se hraje, za čas přijde do kin film Strašidla a pohádka Řachanda je čerstvou novinkou. „Hraju takového lumpa, nejlepšího kamaráda hlavní mužské postavy, které nedám spát. Hrozně dobře se mi to hrálo, lump a nešika k tomu, to je pro mě ideální,“ říká Vladimír. Hostuje v prestižních divadlech – na scéně Dejvického divadla hraje v Zimní pohádce a v Národním divadle měla nedávno premiéru Manon Lescaut.

Michal Petr – psycholog, terapeut a lektor, který se mj. věnuje psychospirituálnímu poradenství, v rámci něhož probírá s klienty jejich zážitky přesahující běžnou zkušenost. „Psychospirituální poradenství nabízím lidem, kteří prožijí něco, co se vymyká běžné zkušenosti. Může jít např. o různé projevy změněných stavů vědomí a další náročné zkušenosti. Například komunikaci s duchy, mimotělní zážitky aj. Často nevědí, jak s takovým zážitkem naložit, jak ho integrovat do svého života, a mnohdy končí zbytečně v psychiatrických léčebnách,“ mluví Michal Petr o jedné z mnoha oblastí svého profesního zaměření. Věnuje se také tzv. Maitri dýchání, které zpřístupňuje rozšířené stavy vědomí. Dalším tématem jeho práce jsou partnerské vztahy, o nichž rád a často píše i na svém blogu. Zamýšlí se např. nad otázkami neporozumění mezi mužem a ženou, nad komunikačními vzorci a obtížemi, nad konflikty a nad tím, jak je dobře využít či třeba jak najít toho „pravého“ partnera. „Kde najdu toho pravého? Existuje vůbec? Nemám přehnané nároky? Mám se držet svého snu a touhy, nebo se smířit s realitou? Největší nároky máme vždy na člověka, který by nám měl být nejblíž – na partnera. Ideální partner je v podstatě přesný doplněk našemu nedostatku: kde nám něco chybí, jemu přebývá, a tím nás doplňuje. A naopak. Když opadne zamilování, začnou se ukazovat naše rozdíly, odlišná přání a očekávání, různé styly fungování. To v nás pak probouzí strachy: co se stalo? To už mě nemiluje? Možná bych se měl, měla poohlédnout někde jinde…“ vysvětluje Michal Petr.

Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
29.02.2016 • Farma odštartovala ako najsledovanejší program piatka!
27.02.2016 • Přichází nová řada pořadu Jak se staví sen
26.02.2016 • Šestašedesát let od umučení - osud kněze Toufara připomene dokumentární opera na ČT art
25.02.2016 • Češi na cestách se naposledy vypraví do Senegalu
25.02.2016 • Intolerance se vrací - pokračování dokumentárního cyklu startuje dnes, 25.února na ČT2
24.02.2016 • Prima přichází s hobby pořadem VÁŠ PRIMA RECEPTÁŘ. Na obrazovky se vrací i Láďa Hruška

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist