Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 13.05.2024 - 02:50:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Ukázal Mercedes a Ferrari svoji pravou sílu?

  Autor: AMC , e-mail: info@sport1tv.cz Přidané: 01.03.2016


U málokterých sportů je věnována tak velká pozornost tréninkovým přípravám jako u Formule 1. Sportovní stanice Sport1 a Sport2, jakožto exkluzivní držitel vysílacích práv, přinášejí žhavé novinky ze světa příprav všech stájí na start sezony, která začíná už 20. března v Melbourne.


Tréninkové přípravy očima Tomáše Richtra, komentátora Sport1, Sport2:

V seriálu Mistrovství světa formule 1 se už také trénuje. Akorát se tomu říká „oficiální testy F1“. A letos je o ně enormní zájem. Důvodů je celá řada: doba recese (ekonomické krize) je pryč a automobilky opět hledají své uplatnění. Vloni se vrátila Honda a letos Renault. Seriálu v posledních dvou sezónách dominuje Mercedes a Ferrari již letos musí najít cestu k zisku titulu mistra světa.

Přesně v tomto duchu se ponese letošní ročník formule 1. Udrží si Mercedes svou dominantní úroveň? Nebo Ferrari konečně najde rozřešení a vyzve Mercedes k férovému souboji o titul? O kolik se polepší Honda, která se ve spolupráci s McLarenem snaží umožnit mistrům světa Fernandu Alonsovi a Jensonu Buttonovi nepřipadat si, jak ti největší propadlíci tohoto formulového světa?

A co Renault? Renault se nám vrátil do formule 1. Odkoupil tým Lotus a udělal z něj zcela nový tým. Najal nové jezdce: Brita Jolyona Palmera a Dána Kevina Magnussena. Kritici říkají, že formule 1 je v krizi.

Jenomže sezona začíná až o třetím březnovém víkendu. Ale již nyní, v době, kdy jsou v plném proudu (jen tréninkové) oficiální testy F1, se to v dějišti katalánského okruhu u Barcelony hemží, jako kdyby šlo o skutečnou velkou cenu. Zájem je obrovský. A zájem je obrovský, protože jsou velká očekávání.

Mercedes je pod tlakem a od Ferrari se čeká titul mistra světa. Pod tlakem je i Honda, která nemůže opakovat chyby loňské sezony. Fernando Alonso nemá takovou trpělivost. Je to dvojnásobný šampion. A jeho týmovým kolegou je mistr světa sezony 2009 Jenson Button. Jedná se o regulérní souboj titánů. A ten se odehraje na platformě největšího počtu závodů v historii formule 1: 21 velkých cen. Cesta to bude dlouhá, ale vzrušující, napínavá a plná emocí.

Sledujte první závod v nové sezoně na Sport2 už 20. března a to Velkou cenu Austrálie.

Všechny důležité informace a novinky naleznete na našem webu: http://www.sport1tv.cz/


O AMC Networks International – Central Europe

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.
AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Ondřej Vácha, PR manager, 1. 3. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.03.2016 • Březnové premiéry na Viasat Explore, History a Nature
01.03.2016 • VAŠE BŘEZNOVÁ PORCE ZÁBAVY - To nejlepší na programech FILMBOX!
29.02.2016 • Březnové filmové lahůdky na Cinemaxu
28.02.2016 • Dokumentární špička na Prima ZOOM v 9. týdnu
26.02.2016 • Březnové programové tipy HBO a HBO HD
25.02.2016 • Objevujte v březnu přírodu na Nat Geo Wild

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist