Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 17.04.2024 - 00:47:59   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

HBO Comedy se mění na HBO3

  Autor: HBO Europe , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 16.03.2016


Od pondělí 21. března 2016 naladíme místo HBO Comedy nový seriálový kanál HBO3, který hned po startu uvede např. dosavadních pět sérií fantasy ságy HRA O TRŮNY, minisérii s Kate Winsletovou MILDRED PIERCEOVÁ, desetidílné válečné drama z produkce Stevena Spielberga a Toma Hankse BRATRSTVO NEOHROŽENÝCH, nový maďarský seriál z dílny HBO SLADKÝ ŽIVOT a druhou řadu oceňované série KNICK: DOKTOŘI BEZ HRANIC.


HBO Europe představí 21. března svým předplatitelům ve Střední a Východní Evropě nově přepracované lineární kanály, které přinesou to nejlepší z nabídky HBO. Programy HBO, HBO2 a HBO3 poskytnou kompletní obsah HBO od americké, evropské i domácí originální produkce všech žánrů od dramat, komedií až po dokumenty:

HBO vysílá 24 hodin denně a přináší filmové i seriálové novinky, nejnovější hollywoodské tituly, premiéry nových HBO seriálů, dokumentární snímky a další prémiový obsah jako jsou koncerty a přenosy vyhlášení filmových cen. Uvádí 4 až 5 filmových premiér týdně. Ty jsou součástí programu vždy ve čtvrtek, pátek, sobotu a v neděli. Většinu pořadů nabízí s volitelnými titulky. Fanouškům nejnovějších epizod seriálů z produkce HBO nabízí možnost užít si světovou premiéru. Nové díly vysíláme vždy současně s premiérou v USA, rovnou s českými titulky.

HBO2 přinese každodenní, až 24-hodinovou zábavu pro celou rodinu nabízející širokou paletu filmů a televizních seriálů. V denním vysílacím čase nabízí komediální anebo animované dětské filmy a seriály. Noční vysílání patří těžším žánrům jako jsou thrillery, dramata a horory. Středeční primetime věnuje premiérám filmových klasik. Součástí programové změny je navýšení vysílacího času až na 22h ve všední dny a 24h o víkendech.

HBO3 donedávna známý jako HBO Comedy, se nyní představí jako program obsahově zaměřený na původní seriálovou tvorbu HBO - jako takový přinese předplatitelům to nejlepší z lokální i mezinárodní originální produkce HBO. HBO3 bude vysílat 24 hodin denně a jeho nabídka kromě filmů uvede i všechny řady nedávných či kultovních seriálů americké HBO (Řím, Sopránovi, Vincentův svět aj.), stejně jako nejnovější seriály HBO Europe (Sladký život, Mamon aj.). Prostor také věnuje seriálovým maratonům, kultovním seriálům z HBO produkce a licencovaným pořadům z produkce prestižních tv/kabelových stanic a dalších seriálových tvůrců. HBO3 se stává také místem pro prezentaci současné seriálové tvorby z evropské HBO produkce, jako je Polsko, Maďarsko, Rumunsko a další. Svůj prostor zde samozřejmě dostávají i seriály z originální produkce Cinemaxu. Jmenujme například Knick: Doktoři bez hranic, Banshee, Strike Back nebo nadcházející Quarry.


Rodinu produktů HBO doplňuje online služba HBO GO umožňující neomezený přístup k prestižnímu obsahu z HBO i Cinemaxu. Sledovat ho můžete kdykoliv a na téměř všech mobilních zařízeních připojených k internetu.


HBO regionálně vysílá ve čtrnácti zemích: v České republice, Slovensku, Maďarsku, Polsku, Rumunsku, Bulharsku, Moldavsku, Slovinsku, Chorvatsku, Srbsku, Bosně a Hercegovině, Kosovu, Černé Hoře a Makedonii.

HBO2 bude nyní nově vysílat také v Rumunsku, Bulharsku a Adrii, v nichž budou mít předplatitelé vůbec poprvé k dispozici všechny tři programy HBO.

Společnost HBO Europe nabízí svým předplatitelům obsah celkem v 19 zemích Evropy. Nizozemsku jsou lineární kanály HBO a související on-demand služby přístupné skrze HBO Nederland, podnik se společnou majetkovou účastí společností HBO a Ziggo BV.


Nový placený seriálový kanál HBO3 vysílá od pondělí 21. března 2016 v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách Skylink, FLIX TV, freeSAT, T-Home a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Eutelsat 16A na pozici 16,0 st. východně, Thor na pozici 0,8 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně. Do neděle 20. března 2016 na jeho místě ještě naladíme kanál HBO Comedy.

Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO (a HBO HD), HBO2, HBO3 i HBO Comedy si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


Zdroj: Pavla Brožkové, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.03.2016 • AV TV z družice Türksat 4A
13.03.2016 • Nastojaščoje Vremja volně v paketu Voice of America na družici Hot Bird 13B
09.03.2016 • FLIX TV rozšiřuje nabídku Dobrá TV
08.03.2016 • RAI News 24 volně z družice Astra 1L
06.03.2016 • Paramount Channel v SD a HD z družic Hot Bird 13B a Hot Bird 13C
04.03.2016 • AXN od jara v novém kabátě!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist