Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 16.05.2024 - 13:13:39   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Formule 1 startuje už dnes exkluzivně na Sport1 a Sport2

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@sport1tv.cz Přidané: 18.03.2016


Nová sezona F1 startuje už tento víkend. Sport1 a Sport2 přinášejí tréninky, kvalifikaci i závod u Australského Melbourne v přímém přenosu. Z důvodu 10ti hodinového časového posunu si budou muset diváci přivstat. Přímý přenos 1. tréninku začíná na Sport1 v pátek již od 6:30, kvalifikace pak v sobotu od 7:00 na Sport1. Hlavní program věnovaný Formuli 1 odstartuje v neděli už v 5:00 ráno, předzávodním studiem a o hodinu později přijde na řadu to hlavní – PRVNÍ závod sezony 2016.


Navíc pro diváky, kteří si chtějí ráno přispat, budeme denní F1 velké ceny Austrálie opakovat v odpoledních hodinách a to na Sport1 a Sport2.

Již druhým rokem budou závody vysílat exkluzivně sportovní stanice Sport1 a Sport2, které chystají i pro letošní ročník spoustu novinek. Vysílání Formule 1 bude samozřejmě v HD kvalitě.


Josef Král v moderátorském týmu F1

Jednou z novinek bude zcela jistě posila v moderátorském týmu Formule 1. Zkušený závodník a testovací pilot F1 Josef Král bude v pátečních a sobotních přenosech sekundovat Tomáši Richtrovi s expertním komentářem pro české a slovenské diváky. Při nedělním závodě pak bude komentovat spolu s Štefanem Eiselem přenosy velkých cen pro diváky ze Slovenska. Jana Charouze budou diváci moct vidět a slyšet při nedělním studiu a komentování velké ceny pro české diváky. Josef nahradí v nedělním studiu Štefana Rosinu.

Diváci se mohou také těšit na větší počet soutěží a mnohem zajímavější ceny. Protože se letos koná neuvěřitelných 21 cen, tak i náš on-site reportér se Vám přihlásí z mnohem více destinací, než tomu bylo loňský rok. Pokud si nechcete nechat ujít žádnou zajímavost, soutěž či perličku ze zákulisí F1 sledujte také náš facebook: https://www.facebook.com/TelevizeSportTV/?fref=ts

Sledujte první závod v nové sezoně na Sport2 už 20. března a to Velkou cenu Austrálie. Všechny důležité informace a novinky naleznete na našem webu: http://www.sport1tv.cz/


Kdo je Josef Král…

Josef Král, narozen roku 1990, usedl za volant motokáry v osmi letech. Do 14 let se mu povedlo získat titul Mistra České Republiky a to dokonce třikrát. V roce 2006 se Pepa stává vůbec prvním Čechem, který se během klání v prestižní juniorské Formuli BMW dostal do programu stejnojmenné německé značky na výchovu talentů. V 17ti letech se přesouvá do Velké Británie, kde s týmem Raikkonen Robertson Racing navazuje na svou dosavadní dráhu pilota v šampionátu Formula BMW UK a o rok později usedá Pepa poprvé do monopostu v seriálu závodů International Formula Master. V roce 2010 stvrdil Pepa spolupráci s týmem Supernova Racing, se kterým testoval vůz GP2 již o rok dříve na francouzském okruhu Paul Ricard. Po několika měsících si ho všiml tým HRT F1, který mu nabídl možnost testovat vůz F1 na místní trati, na které se ukázalo, že byl rychlejší, než dosavadní závodní jezdci.

Pepa Král tento rok poprvé usedne také za moderátorský pult a bude společně s kolegy týmu F1 moderovat všechny závody. Jak se mu povede? Sledujte už tento týden na Sport1 a Sport2.

Video rozhovor s Josefem Králem naleznete zde: https://www.youtube.com/watch?v=t0tLyLH_9F0&feature=youtu.be

Jak vidí nadcházející sezonu F1 hlavní moderátor Tomáš Richtr? Podívejte se na to zde: https://www.youtube.com/watch?v=0itmib7p8Mg


O AMC Networks International – Central Europe

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Ondřej Vácha, PR Manager, AMC Networks International – Central Europe






  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.03.2016 • Slavné El Clásico budou moci v přímém přenosu sledovat všichni diváci DIGI TV
15.03.2016 • 72 nebezpečných míst pro život odhaluje životní prostory těch nejodhodlanějších
13.03.2016 • Březen v plné síle na Prima ZOOM
07.03.2016 • Program satelitních přímých přenosů MET: Live in HD v nové, 11. sezóně 2016/2017
06.03.2016 • Zázračný svět na Prima ZOOM v 10. týdnu
04.03.2016 • Pucciniho Manon Lescaut v satelitním přímém přenosu MET: Live in HD v sobotu 5. 3.

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist