Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 16.05.2024 - 03:45:11   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 23. 3. 2016

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 20.03.2016



Houslista Pavel Šporcl, herec Tomáš Jeřábek a spisovatelka a lektorka Dana-Sofie Šlancarová se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 23. března ve 21.35 na Primě.


Pavel Šporcl – houslista, který nedávno vystoupil ve slavné Carnegie Hall. Do New Yorku s sebou vezl vše potřebné – modré housle, zlatou vestičku i poutavý přednes. Vystoupení na pódiu prestižní koncertní síně, kde před ním vystupovali nejslavnější světoví hudebníci, bylo pro Šporcla splněným snem. „Je to důležité pro kariéru jako takovou. Hrát v Carnegie je opravdu zážitek. Hrál jsem s americkým orchestrem pro americké publikum. A přijel jsem si to především užít,“ popsal po vystoupení, které publikum ocenilo bouřlivým aplausem.

Tomáš Jeřábek – herec, který je známý jako hamižný bankéř z reklamy. Postavu tlustého bankéře i hlášku spojenou s tanečkem: „…a pak si vezme u nás nejdražší půůůůjčku...“ zná snad každý. Ale Tomáše Jeřábka znají diváci i jako seriálového, filmového a divadelního herce. Naposledy se objevil např. ve filmu Gangster Ka, kde hrál úplatného politika. Je také hercem a jednou z kmenových autorských tvůrčích osobností divadla Vosto5.

Dana-Sofie Šlancarová – spoluautorka knihy Návod na ženy, která radí mužům, jak se chovat k ženám, zakladatelka projektu Cyklická žena®, která se nebojí mluvit otevřeně o tématu, o němž se stydíme mluvit nahlas a na rovinu – o ženské sexualitě. „Dlouho mi nedocházelo, že jsem vlastně chlap, ale jakmile mi to docvaklo a začala jsem se soustředit na to, abych byla zase žena, začaly se dít velké věci. Teď vím, jak být žena jako žena a jak být jako žena-chlap a že se mi to během měsíce samo přirozeně střídá a že mým jediným úkolem je to nechat se projevit. Neklást odpor, ale jet na vlně své fáze. A pak jsem efektivní, a zároveň mi zůstává síla a svěží duše i tělo,“ říká o sobě Dana – spisovatelka, lektorka a koučka, ale také matka a žena, jak zdůrazňuje. Založila projekt Cyklická žena®, který učí ženy o tom, co vždycky věděly: jak mohou využívat darů svého menstruačního cyklu ve svém životě i ve své práci, aby byly spokojenější, efektivnější, úspěšnější i šťastnější. Firmám nabízí také výuku cyklického time managementu. „Je to úplně nový druh time managementu, který zohledňuje cyklus ženy. Vychází z toho, že má fáze, ve kterých jí něco jde samo a lehce a něco naopak trochu míň. Proč se tlačit do něčeho, co nám dnes nejde a vydávat na to obrovské množství energie, když zítra nebo pozítří totéž zvládneme zcela bez úsilí?“ říká. Vysvětluje také, jak se ženám střídá během měsíce chuť na milování a jak mohou muži ženu naladit na milování každý den v měsíci. „Vše souvisí s naším ženským cyklem, s tím, jak se nám proměňují hormony. Stejný princip funguje i v mužsko-ženské komunikaci – někdy prostě máme náladu se hádat a jindy naopak být vstřícné a milé a tyhle chvíle se pravidelně střídají. Je tedy možné se naučit, jak své nálady už dopředu předvídat a jak s nimi zacházet, abyste měli celý měsíc klid a pohodu (nejen) ve vztahu.“ A muže ujišťuje, že jim vysvětlí, kdy mají ženám naslouchat a kdy raději vypadnout.

Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 23. března ve 21.35 na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.03.2016 • Veľká noc s RTVS: Nová televízna grafika a bohatý program
18.03.2016 • Noviny TV JOJ, Šport a Najlepšie počasie sú najsledovanejšími reláciami na trhu
18.03.2016 • Chcete být milionářem? se vrátí ve středu 23. března! Moderovat bude Marek Vašut
18.03.2016 • Zach, Graves a vůně designu v sobotu na ČT art
17.03.2016 • Ohnivý kuře triumfiálně ovládlo večer
17.03.2016 • Jan Pokorný bude odkrývat Souvislosti v novém diskuzním pořadu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist