Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 03:23:11   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

V neděli 10. dubna startuje VIASAT EPIC

  Autor: CHILLICOM/Viasat TV , e-mail: info@viasatexplore.cz Přidané: 09.04.2016


Nový blok Viasat Epic, který startuje 10. 4. 2016, obohacuje programovou skladbu kanálu Viasat History, která je založená na dokumentární a faktografické tvorbě, a nabídne tak všem milovníkům historie dramatizované příběhy zasazené do věrných historických reálií i s důrazem na podrobné znalosti historických skutečností a souvislosti od starověku po 20. století, především těch evropských.


Součástí Viasat Epic budou nejen dramatizované verze dokumentárních pořadů z příslušného období, ale taky adaptace známé historické a literární klasiky nebo seriály zobrazené v historickém kontextu.

Blok Viasat Epic se bude na kanále Viasat History vysílat v premiéře vždy v neděli v hlavním večerním vysílacím čase ve 21 hod. s reprízami v sobotu a neděli.



Prvním premiérovým pořadem v rámci Viasat Epic bude 3 dílný politický thriller 37 dní – Cesta k 1. světové válce s Ianem Mc Diarmidem. Seriál 37 dní očima politických vůdců a vysoce postavených státních úředníků sleduje tragickou řadu neodvratných událostí od zavraždění arcivévody Františka Ferdinanda 28. června 1914 po vyhlášení války mezi Velkou Británií a Německem 4. srpna.



Od 1. 5. 2016 se diváci mohou těšit na 7 dílný seriál „Vykázáni“ („Banished), který vypráví příběh první kolonie britských vyhnanců v Austrálii na konci 18. století. Británie tehdy do Sydney vyhostila odsouzené zločince, sirotky, prostitutky, tuláky a jiné nežádoucí a nepohodlné osoby do kolonie, kde pouhých sto vojáků mělo za úkol střežit tisíc vězňů a kde na jednu ženu připadalo pět mužů. Mezi prvními vyhnanci byli přátelé Elizabeth Quinn, Tommy Barrett a James Freeman. Prozrazení tajného milostného vztahu prvních dvou spustí řadu událostí, která vede k vyostření nepřátelství mezi idealistickým guvernérem Phillipem a majorem Rossem, který se domnívá, že jediná šance na přežití je vládnout železnou pěstí.



Seriál Ponurý dům (Bleak House), který televize Viasat History zařadila do vysílání od 19. 6. 2016 je věrnou adaptací klasického díla Charlese Dickense. Napínavý, dynamický příběh se točí okolo mrazivě krásné Lady Dedlock, která skrývá temné tajemství, a nelítostného advokáta Tulkinghorna, která se snaží její tajemství odhalit. Štědrý John Jarndyce, který se potýká se svojí minulostí, a jeho dva svěřenci Richard a Ada jsou stejně jako Lady Dedlock zapojeni do nechvalně proslulého případu Jarndyce vs. Jarndyce, jehož konečné řešení – bude-li vůbec možné – přinese jedné straně pohádkové bohatství. Tulkinghorn postupně odkrývá tajemnou minulost Lady Dedlock a odhalí tajemství, které navždy změní jejich život a které je stejně neuvěřitelné jako vyústění případu Jarndyce.


Na tyto a další historické filmy a seriály se mohou diváci těšit od neděle 10. dubna 2016. Blok Viasat Epic se bude na kanále Viasat History vysílat v premiéře vždy v neděli v hlavním večerním vysílacím čase ve 21 hod. s reprízami v sobotu a neděli.


Pro více informací o televizních kanálech Viasat navštivte jejich profily na Facebooku s názvem Viasat Nature, Viasat Explore či Viasat History, nebo webovou stránku viasanature.cz, viasatexplore.cz či viasathistory.cz. Úplné měsíční programové přehledy a tipy Viasat Nature, Viasat Explore či Viasat History i kanálu v HD rozlišení Viasat History Nature HD si můžete stáhnout na satCentrum v sekci TV program.


O společnosti MTG´s Viasat Broadcasting:

MTG´s Viasat Broadcasting je součástí mezinárodní mediální skupiny Modern Times Group (MTG) pokrývající čtyři kontinenty a zahrnující bezplatné a placené televizní kanály, rádio a produkci obsahu. Společnost Viasat Broadcasting poskytuje bezplatné i placené televizní kanály, které jsou k dispozici na vlastních satelitních platformách Viasat, sítích třetích stran a TV obsah je také distribuován prostřednictvím internetu. Skupina MTG je rovněž největším akcionářem v CTC Media, což je přední ruský nezávislý televizní vysílatel. Modern Times Group je rozrůstající se společnost kotována na Nasdaq OMX stockholmské burze. Pro více informací navštivte www.mtg.se.


Zdroj: Karel Kapinus, Managing Director, Chillicom, fotografie jsou majetkem Viasat TV, po kliknutí se obr. zvětší


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.04.2016 • O kousek blíž poznání s Prima ZOOM v 15. týdnu
10.04.2016 • Marco Polo TV s cestovatelskými reportážemi v Ultra HD ze satelitu Astra 1L
08.04.2016 • Den s Vlastou Burianem na CS filmu nabídne hned dvě televizní premiéry
04.04.2016 • Dubnové programové tipy HBO GO
03.04.2016 • Svět jako na dlani na Prima ZOOM ve 14. týdnu
02.04.2016 • Nalaďte si v dubnu na National Geographic Channel

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist