Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 04:28:01   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Květnové programové tipy E! Entertainment

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 27.04.2016


Satelitní a kabelový televizní kanál E! Entertainment uvede v květnu nové díly reality show Držte krok s Kardashians, plastičtí chirurgové Terry Dubrow a Paul Nassif se vrátí ve 3. řadě seriálu Zpackané operace a dvakrát se projdeme po červeném koberci. V E! Živě z červeného koberce: Met Gala uvidíme umělce z oblasti módy, filmu, hudby a významné osobnosti, v E! Živě z červeného koberce: Billboard Music Awards nás čeká hvězdná přehlídka populárních celebrit.



Držte krok s Kardashians

Celosvětově nejznámější US reality rodina přichází s dalšími díly, ve kterých se můžete těšit na exkluzivní podívanou do soukromí životů Kim Kardashian a jejích sourozenců. Nenechte si ujít spoustu dramatických momentů, glamour, smíchu a slz, kdy se rodina navzájem podporuje v dobrém i špatném. Zatímco Kim má dvojité mateřské povinnosti a navíc hledá nové útočiště, než se dokončí rekonstrukce jejího “paláce", její sestra Khloe je v nejlepší fyzické formě a získává si čím dál tím více mediální pozornosti. Kendall je na vrcholu, reprezentuje prestižní módní značky a kosmetické firmy, její tvář je doslova na každém rohu. Cait Jennerová sdílí se světem své zkušenosti se svým novým já a transgender komunitou. Sledujte dramata, radosti, pády a úspěchy klanu Kardashianových!

Premiérová 12. řada od 8. května každou neděli ve 20:00 hod.



Zpackané operace

Zkušenosti doktorů Nassifa a Dubrowa prochází další zatěžkávací zkouškou, když se jejich ordinace plní známými i neznámými obličeji. Ve třetí řadě populárního pořadu, ve kterém tito umělci napravují zpackaná díla jiných “doktorů”, uvidíte šokující příběhy těch, jejichž operace se hrozivě vymkla z rukou. Touha vypadat perfektně, může některé lidi zanechat s překvapivým až katastrofálním výsledkem. Sledujte, jak extrémní plastická chirurgie může obrátit perfektní zákrok v nejhorší noční můru.

Premiérová 3. řada od 22. května každou neděli ve 21:00 hod.



E! Živě z červeného koberce

Pro fanoušky červeného koberce máme hned dvě události, E! Živě z červeného koberce: Met Gala - v noci z pondělí na úterý 2./3. května, kdy se po koberci projdou ti nejvýznamnější umělci z oblasti módy, filmu, hudby a významné osobnosti, aby podpořili tento benefiční večer a E! Živě z červeného koberce: Billboard Music Awards - 23. května, kdy se můžete těšit na hvězdnou přehlídku populárních hudebních celebrit.

Live From The Red Carpet: The 2016 Met Gala in New York, úterý 3. května v 01:30 hod.
Live From The Red Carpet: The 2016 Billboard Music Awards, pondělí 23. května v 15:00, 17:00 a 19:00 hod.



O E! Entertainment Television v ČR a SR

E! je jedinečný televizní program, který přináší nejčerstvější zprávy ze světa celebrit, glamour a styl hvězd, pravdivé příběhy z Hollywoodu či seriály, které diváky nadchnou i překvapí. V jeho programovém schématu mohou diváci nalézt celosvětově úspěšná show, exkluzivní reality, nejnovější informace o celebritách a zábavě v pořadu E!News, a také živé přenosy z červeného koberce během udílení cen - Oskarů, Emmy, Grammy, Fashion Weeku či Met Gala v New Yorku a mnoho dalších.

Program E! spadá, stejně jako program Universal Channel, do portfolia NBC Universal. Vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a je dostupný v ČR v nabídce O2 TV a satelitní televize Skylink. Více informací naleznete na lokální facebookové stránce: https://www.facebook.com/eonlineczsk.


O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřen ých na diváky po celém světě.

Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Pro satCentrum připravila Martina Zvířecí, Manažerka distribuce TV Consulting, zastoupení Universal Channel a E! Entertainment Television v ČR a SK, 27. 4. 2016, foto: E! Entertainment Television





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.04.2016 • Objevujte v květnu přírodu na Nat Geo Wild
26.04.2016 • Květen na Universal Channel
25.04.2016 • Nalaďte si v květnu na National Geographic Channel
25.04.2016 • Několik dní po premiéře očekávané druhé řady “Fear the Walking Dead”, AMC Global oznámila uvedení řady třetí a to v roce 2017
24.04.2016 • Svět na dlani s Prima ZOOM v 17. týdnu
23.04.2016 • Na HBO startuje seriál HRA O TRŮNY: POD ČAROU pro fanoušky šesté řady výpravné fantasy

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist