Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 06:40:47   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

SES spolu s Eurovision odvysílají letní olympiádu v Riu

  Autor: PRAM/SES ASTRA , e-mail: info@pram.cz Přidané: 28.04.2016


SES S.A. (Pařížská burza NYSE Euronext a Lucemburská burza: SESG), přední světový satelitní operátor, dnes všem sportovním fanouškům oznámil, že uzavřel dohodu s vysílací společností Eurovision o přenosu z olympijských her v Riu de Janeiru 2016. Součástí dohody je pronájem několika transpondérů na satelitu NSS-806 v průběhu července a srpna 2016 společnosti Eurovision, který umožní satelitním operátorům z celého světa intenzivní pokrytí olympiády v Riu a distribuci dalších významných sportovních událostí.


Satelit NSS-806, který se nachází na prémiové orbitální pozici 47.5°W, poskytuje vynikající pokrytí území Brazílie. Proto také představoval jeden z hlavních satelitů využitých při vysílání sportovních přenosů ze Světového poháru FIFA 2014 do domácností diváků v Severní a Latinské Americe, Evropě a Asii.

“Se SES spolupracujeme už několik let a vždy se při naplňování našich vysílacích potřeb můžeme spolehnout na jejich odbornost a vysokou flexibilitu. Bezchybného přenosu fotbalových zápasů z Brazílie do dalších částí světa po dobu konání posledního Světového poháru jsme dosáhli právě díky specializovanému zákaznickému servisu od SES,“ uvedl ředitel sítě Eurovision Graham Warren.

"V dnešní době každý očekává, že bude moct sledovat sportovní události živě. Jsme hrdí na to, že silnou stránkou satelitu je i nadále jeho schopnost poskytovat vynikající kvalitu obrazu nejméně jedné třetině světové populace pomocí jediného paprsku. Žádná jiná infrastruktura není z hlediska nákladů tak efektivní,“ zhodnotil Richard Lamb, ředitel oddělení pro službu příležitostného využití satelitní kapacity ve společnosti SES.


O společnosti SES

SES (Pařížská burza NYSE Euronext a Lucemburská burza: SESG) je předním světovým provozovatelem satelitů s flotilou více než 50 geostacionárních družic. Společnost zajišťuje satelitní komunikaci pro televizní a rozhlasové vysílání, pro poskytovatele internetového obsahu (ICP) a internetových služeb (ISP), operátory mobilních a pevných sítí a pro obchodní i státní organizace na celém světě.

SES je synonymem pro dlouhodobé obchodní partnerské vztahy, vysokou kvalitu služeb a excelence v satelitním oboru. Kulturně různorodé regionální týmy SES působí po celém světě. Úzce spolupracují se zákazníky a uspokojují jejich specifické potřeby týkající se satelitních pásem a dalších služeb.

SES vlastní podíl ve společnosti O3b Networks, satelitní sítě nové generace kombinující dosah satelitu s rychlostí optických vláken.

Další informace lze nalézt na http://cz.ses.com/.


Jsme i na sociálních sítích:

Facebook: http://www.facebook.com/ASTRA.CZSK
Twitter: http://www.twitter.com/SES_Satellites
YouTube: http://www.youtube.com/SESVideoChannel
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/ses
Blog: http://www.ses.com/blog
SES studie: http://www.ses.com/18681915/white-papers
SES galerie: http://extranet.ses.com/18706236/pictures


O Evropské vysílací unii

Evropská vysílací unie (EBU) je přední světovou aliancí médií veřejné služby. Posláním EBU je udržovat média veřejné služby nepostradatelná. EBU má 73 členů v 56 zemích Evropy, a dalších 34 partnerů v Asii, Africe a v Jižní a Severní Americe. Členové unie spravují před 1 800 televizních a rozhlasových kanálů, které vysílají ve více než 120 jazycích. Velikost jejich divácké základy přesahuje jednu miliardu lidí z celého světa.

EBU poskytuje dvě služby: členský servis a obchodní servis. Obchodní služby EBU, které jsou známy pod značkou Eurovision, představují klíčového distributora a producenta mediálních obsahů vysoké kvality. Jedná se o živé zpravodajství, sportovní události nebo zábavný program s více než 100 000 hodinami zpravodajství a sportu každý rok. EBU má kanceláře v Bruselu, Římě, Dubaji, Moskvě, New Yorku, Washingtonu, Singapuru a Pekingu. Centrála EBU se nachází v Ženevě.

Zjistěte o EBU víc na www.ebu.ch.


Marek Němec, Account Manager, Pram Consulting, 28. 4. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.03.2016 • Raketa Ariane 5 vynesla satelit Eutelsat 65 West A do vesmíru
09.03.2016 • Arianespace připravena k letu VA229 se satelitem Eutelsat na palubě
08.03.2016 • Satelit SES-9 byl úspěšně vynesen raketou Falcon 9 SpaceX
03.03.2016 • Fúze společností RR Media a SES Platform Services vytvoří vůdčího celosvětového poskytovatele globálních mediálních řešení
04.02.2016 • Společnosti Discovery a BBC uzavřely smlouvu o vysílání olympijských her
28.01.2016 • Pátý ročník umělecké soutěže ASTRA Talent má vítěze

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist