Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 01:29:00   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 4. 5. 2016

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 03.05.2016


Herec Milan Šteindler a režisér Tomáš Vorel, lyžařka Veronika Velez-Zuzulová a lékař Zdeněk Postler se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 4. května ve 21.35 na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Milan Šteindler a Tomáš Vorel – letos v dubnu to je 45 let od chvíle, kdy tehdy čtrnáctiletí kluci ve sklepě domu babičky založili divadelní soubor. Z nenápadného počinu se zrodil fenomén české divadelní a kulturní scény – divadlo Sklep. Mezi osobnosti, které jsou spjaté se vznikem divadla, patří právě i herec, scenárista a režisér Milan Šteindler a režisér a scenárista Tomáš Vorel.

Veronika Velez-Zuzulová – nejlepší slovenská lyžařka, olympionička, která se specializuje na slalom. Má za sebou sezónu osobních rekordů, která byla ve znamení dvojek: Zahájila ji druhým místem v americkém Aspenu, zakončila druhým místem ve švýcarském Svatém Mořici a v celkovém hodnocení slalomu obsadila také druhou pozici. „Mám za sebou sezónu, která byla moje nejkrásnější a nejlepší. Je to velká motivace. Udělám vše pro to, aby to v další sezóně bylo ještě lepší,“ říká Veronika. Ještě před pár týdny uvažovala o definitivním konci své úspěšné kariéry. To už neplatí. Naštěstí. Její stabilní forma a dlouholetý úspěch jsou obdivuhodné. Od jejího prvního vítězství uplynulo 12 let. V právě skončené sezóně byla na stupních vítězů šestkrát. Celkově v kariéře nasbírala 25 pódiových umístění ve Světovém poháru. Bratislavská rodačka žije už několik let ve francouzském Annecy.

MUDr. Zdeněk Postler – lékař z Chlumce na Ústecku vítá své pacienty originálními, vtipnými vzkazy. Nedávno třeba visela na dveřích ordinace informace, že se do práce dostaví později, jelikož vyspává po návštěvě metalového koncertu: „Vrátím se mezi druhou a třetí, chci se vyspat, takže zítřejší ordinace začne až v 9 hodin. Děkuji za pochopení, dokud to jde, odmítám nazout bačkory a sednout si k televizi ke stupidním seriálům a otevřít si lahváče. Zatím mám rád kvalitní hudbu a hezký holky a přeju si, ať mi to vydrží co nejdéle.“ Svérázný smysl pro humor dal najevo už před pár lety, kdy zase pacienty vítal letákem, že „V pondělí nepředepisujeme důchodcům chronické léky.“ Pokud se tento přístup některým pacientům nelíbí, doktor Postler reaguje na výtky po svém: „Ať chodí k někomu jinému. Já si vybírám pacienty, oni mohou lékaře. Je to rub a líc jedné mince.“

Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 4. května ve 21.35 na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.05.2016 • Finále šou Tvoja tvár znie povedome opäť lámalo rekordy!
02.05.2016 • Skupina Nova potvrdila své postavení nejsledovanější televizní skupiny na českém trhu
02.05.2016 • Cestujeme netradičně s Prima ZOOM
02.05.2016 • Hlas pro římského krále s Kryštofem Hádkem oslaví 700. výročí Karla IV.
01.05.2016 • Česká televize slaví životní jubileum Jiřiny Bohdalové – premiérou nového filmu, divadlem, pohádkami a zábavou
29.04.2016 • Již tuto neděli bude Prima živě vysílat Zprávy z pražského Výstaviště v Holešovicích

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist