Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 08:24:30   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Kontroverzní reality rodina Kardashianových/Jennerových je zpět v nových dílech seriálu Držte krok s Kardashians na televizi E!

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 07.05.2016


Celosvětově nejznámější US reality rodina přichází s dalšími díly, ve kterých se můžete těšit na exkluzivní podívanou do soukromí životů Kim Kardashian a jejích sourozenců. Khloe je ve své nejlepší fyzické formě a získává více a více mediální pozornosti. Kim porodila syna a stará se tak o dvě děti, které má s Kanye Westem. Kendall je vysoce žádanou modelkou a tváří několika prestižních značek a Cait Jennerová pokračuje v natáčení dokumentárního seriálu o své přeměně na ženu.


Jaký to má vliv na rodinné vztahy a čím si její členové prochází? Nenechte si ujít spoustu dramatických momentů, glamour, smíchu a slz, kdy se rodina navzájem podporuje v dobrém i špatném. Od 8. května každou neděli ve 20:00 hod. na E!


A co na již 12. řadu populární reality show říká Khloe Kardashian?

„Myslím si, že úspěchem naší show je, že jsme opravdu sví a na nic si nehrajeme. Také to, že jsme za svůj úspěch vděční a nejsme kvůli němu nafoukaní. Jsme tady pro naše fanoušky, hodně s nimi komunikujeme prostřednictvím sociálních médií. Také jsme se například řídily rady a tipy od našich fanoušků, když jsme připravovaly naší kolekci oblečení nazvanou “Kardashian Kollection”. Stojíme při sobě, dvě hlavy ví více než jedna, tři hlavy více než dvě a tak dále.“


Seznamte se s Kardashians:

Kris Jenner (60) je máma-manažer, své starší dcery a syna má s bývalým manželem Robertem Kardashianem, který byl právníkem a proslul obhajováním svého kamaráda fotbalisty O.J. Simpsona (který je zároveň kmotrem Kim). Mladší dcery má s druhým, nyní již bývalým manželem, olympijským vítězem v desetiboji Brucem Jennerem. Ten prošel loni přeměnou z muže na ženu a žije pod jménem Cait Jennerová. Kris řídí svou vlastní produkční společnost “Kris Communications” v Los Angeles. Od začátku televizní realitní show Držte krok s Kardashians také vede kariéru své dcery Kim a pomáhá i svým ostatním dětem.


Kourtney Kardashian (36 let) je televizní osobnost a modelka. Se sestrami Kim a Khloe se zaměřuje na módu, společně představily několik kolekcí a vůní. Spoluvlastní a provozují módní butik D-A-S-H v Los Angeles, New York City, Miami a Hamptons. Společně vydaly knihu Kardashian Konfidential. Kourtney a máma Kris otevřely v Los Angeles a New Yorku butiky s dětským oblečením pod názvem Smooch, kde prodávají značku Crib Rock Couture. Kourtney se rozešla s otcem svých 3 dětí - Scottem Disickem. Její první porod byl zprostředkován všem divákům prostřednictvím jejich rodinné reality show.


Kimberly "Kim" Kardashian (35 let) je televizní a mediální osobnost, modelka a herečka. Narodila se v Los Angeles, kde také vyrůstala. Poprvé se do médií dostala prostřednictvím svého kamarádského vztahu s Paris Hilton, později vyplula na povrch nahrávka se sexuálními hrátky mezi Kim a jejím tehdejším přítelem Ray J. Rodina Kardashianových dostala nabídku na realitní show o jejich životě: Držte krok s Kardashians, která měla úspěch a tak následovaly další Kourtney a Kim dobývají New York a Kourtney a Kim dobývají Miami. V roce 2011 způsobila Kim poprask v médiích, když se vdala (velmi mediálně propagovaná svatba) za hráče basketbalu Krise Humphriese a po pouhých 72 dnech požádala o rozvod. V roce 2013 porodila dceru North West a loni syna Saint West, obě děti má se svým manželem Kayne Westem. Kim je proslulá děláním selfie fotek.


Khloe Kardashian (31) je televizní osobnost. Svou popularitu získala především díky reality show Držte krok s Kardashians. Se sestrou Kourtney má další dvě show – Kourtney a Khloe dobývají Miami, Kourtney a Khloe dobývají Hamptons. Měla i vlastní realitní show Khloe & Lamar. S basketbalistou Lamarem Odomem tvořili manželský pár od roku 2009 do roku 2013. Se sestrami podniká a spoluvlastní butiky D-A-S-H. Ze sester je nejvíce prostořeká a přímočará, ani striktní maminku-manažerku ničeho neušetří.


Kendall Jenner (20) je televizní osobnost a především modelka. Začínala jako modelka v reklamách a v roce 2014 nastal zlom a Kendall předvádí pro významné módní návrháře na fashion week v New Yorku, Miláně, Paříži. Její modelingová kariéra jde strmě vzhůru. Je známá svou oblibou ve sdílení selfies na sociálních sítích.


Kylie Jenner (18) je především modelka, svoji kariéru začala předváděním kolekce „Crush Your Style“ pro obchodní řetězec Sears. Předváděla pro kolekci Avril Lavigne na Fashion Week v New Yorku a také na oficiálním představení kolekce Hello Kitty pro americký obchodní řetězec Forever 21.



Televizní program E! vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a je dostupný v ČR v nabídce O2 TV, Skylinku a T-Mobile TV. Na Slovensku v nabídce Orange a Slovak Telekom. Více informací naleznete na lokální facebookové stránce: https://www.facebook.com/eonlineczsk


Ivana Finlay-Notman, TV Consulting, zastoupení E! Entertainment Television v České republice a na Slovensku





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
09.05.2016 • Discovery poradí, jak projít Jižní Ameriku bez halíře v kapse, představí i nejnebezpečnější práce na světě
08.05.2016 • Život je plný překvapení – důkaz na Prima ZOOM v 19. týdnu!
05.05.2016 • Všechny zápasy hokejového šampionátu nabídne ČT živě
04.05.2016 • Televizní kanál Viasat Nature uvede dokumentární seriál Velký bariérový útes
02.05.2016 • Květnové programové tipy HBO GO
01.05.2016 • Dokumentární láska na Prima ZOOM v 18. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist