Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 07:10:07   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

FilmBox Premium HD startuje v České republice i na Slovensku

  Autor: PRAM/SPI , e-mail: info@filmbox.cz Přidané: 09.05.2016


Společnost SPI International, provozovatel rodiny kanálů FilmBox a online videotéky FilmBox Live, začne od pondělí 9. května vysílat populární kanál FilmBox Premium v HD rozlišení. Společnost UPC, největší kabelový operátor v ČR i na Slovensku, už potvrdil zařazení nového HD kanálu do tarifu Komplet a prémiového balíčku FilmBox Premium, který již zahrnuje program FilmBox Extra HD a další kanály FilmBox. Kanál FilmBox Premium HD postupně přibyde i do sítí dalších operátorů.


„Filmbox Premium HD zařazujeme od pondělí 9. května, a to jak pro zákazníky digitální kabelové televize, tak v mobilní televizi Horizon Go. I tímto způsobem potvrzujeme naši prioritu neustále obohacovat a rozšiřovat programovou nabídku o nové, atraktivní stanice, podle představ a očekávání našich zákazníků. Stačí se jen pohodlně usadit do křesla a v klidu si vychutnat filmové trháky ve skvělé kvalitě,“ uvedl k umístění Filmbox Premium HD do nabídky Martin Miller, pověřený generální ředitel UPC Česká republika a UPC Slovenská republika.

Předplatitelé kanálu FilmBox v České republice a na Slovensku v současnosti přijímají kanál FilmBox Premium v SD kvalitě. S blížícím se zvýšením kvality na FilmBox Premium HD budou diváci moct sledovat některé z nejoblíbenějších filmových hitů ve vysokém rozlišení – řeč je o snímcích jako Rychle a zběsile 6, Já, padouch 2, Z cizího krev neteče s Melissou McCarthy nebo akčním thrilleru Nevědomí (Oblivion) s hollywoodskými superhvězdami Tomem Cruisem a Morganem Freemanem. Předplatitelé se můžou těšit i na seriál Jekyll a Hyde, 10-dílné drama z Londýna 30. let minulého století, které se točí okolo Roberta Jekylla, vnuka neslavně známého Dr. Jekylla.

FilmBox Premium HD nabídne i velké množství klasických mega hitů jako Apollo 13 s Tomem Hanksem, Notting Hill s Julií Roberts a Hughem Grantem, Lhář, lhář s Jimem Carreym, Big Lebowski s Jeffem Bridgesem, či Zamilovaný Shakespeare s Gwyneth Paltrow.

Kromě lineární distribuce bude FilmBox Premium HD k dispozici i v online službě FilmBox Live, která nabízí přístup ke všem kanálům FilmBox a také k obsáhlé online videotéce.


Sledujte nás také na:

Facebook: www.facebook.com/FilmBoxCZaSK
YouTube: www.youtube.com/FilmBoxCesko
Homepage: www.sledujfilmbox.cz


O společnosti SPI International (www.spiintl.com)

Již přes dvacet let patří společnost SPI International mezi přední poskytovatele filmového a televizního obsahu na mezinárodním trhu. SPI v současné době provozuje 34 TV programů v 41 zemích a jedinečnou VoD videotéku s celkem 25 miliony měsíčními předplatiteli. Díky spolupráci s partnery, mezi které patří například Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathé, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Fremantle Corp. či Tandem, poskytuje poutavý obsah vysoké kvality. SPI jej šíří prostřednictvím nejnovějších technologií, které divákům umožňují jednoduchý přístup odkudkoliv. Poslední novinkou od společnosti SPI je aplikace FilmBox Live, jejímž prostřednictvím lze sledovat živé vysílání TV programů i obsah videotéky na jakémkoliv přístroji připojeném k internetu. Společnost SPI International posouvá hranice domácí zábavy a vytváří příležitosti pro svoje partnery z celého světa.


Adrian Gumulák, FilmBox International, Marek Němec, PRAM Consulting, 9. 5. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.05.2016 • Změny u satelitní televize DIGI TV za poslední rok: modernizace technologie, více programů a exkluzivních sportovních událostí
03.05.2016 • Tele 9 volně z družice Türksat 4A
29.04.2016 • Telekom prináša zákazníkom kanály Digi Sport vo vysokom rozlíšení úplne zadarmo
29.04.2016 • Stanice TLC mění vizuální styl, pohraje si s emotikony
26.04.2016 • Zákazníci Nové DIGI TV mají možnost získat exkluzivní programy zdarma [ 1 ]
24.04.2016 • Radio Nikita TV volně z družice Intelsat 12

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist