Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 18:00:54   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Nová DIGI TV vyhlašuje slevovou akci Černý pátek

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 12.05.2016


Pátek 13. května nebude pro stávající i nové zákazníky Nové DIGI TV ani trochu smolný. Právě tehdy začíná slevová akce Černý pátek na MAXI balíček Nové DIGI TV. Akce Černý pátek zákazníkům přináší slevu 33,3 procenta na MAXI balíček, to znamená, že místo 899 Kč měsíčně zaplatí jen 599 Kč, a to s garancí na 24 měsíců.


Nová DIGI TV vyhlašuje slevovou akci na dny 13., 14. a 15. května tohoto roku pro zákazníky, kteří si mezi 00:01 hodin 13. května a 24:00 hodin 15. května zažádají o MAXI balíček prostřednictvím webových stránek Nové DIGI TV nebo telefonicky na zákaznickou linku. Objednání bude v uvedenou dobu možné prostřednictvím formuláře na webové stránce www.novadigitv.cz/patek či v pracovní době zákaznického centra na telefonním čísle 533 427 533.

MAXI balíček nabízí plných 100 televizních kanálů, z toho 17 v HD kvalitě. Nechybí mezi nimi kanály filmové, jako jsou HBO HD, HBO 2, HBO 3, HBO GO, Nova Cinema, Prima Cool, AMC, AXN CZ, Film Europe, sportovní, například DIGI Sport 1, 2, 3 a 4, ČT Sport, Eurosport 1 a 2, Sport 1 a 2 či Nova Sport, dokumentární zahrnující kanály jako Discovery, Discovery Science, History, National Geographic, Spektrum atd., ale i kanály dětské, hudební, lifestylové, zpravodajské a erotické. Sportovní fanoušci s MAXI balíčkem získají kompletní sportovní nabídku Nové DIGI TV včetně exkluzivních přenosů anglické Premier League a španělské La Ligy.

Akce Černý pátek zákazníkům přináší slevu 33,3 procenta na MAXI balíček, to znamená, že místo 899 Kč měsíčně zaplatí jen 599 Kč, a to s garancí na 24 měsíců. Akce platí pro nové zákazníky, zákazníky staré DIGI TV v rámci migrace na Novou DIGI TV i zákazníky Nové DIGI TV, kteří ještě nemají balíček MAXI. Co se týká nových zákazníků, kteří ještě nemají Novou DIGI TV, musejí si vedle balíčku MAXI objednat Novou DIGI TV za standardních podmínek, které zahrnují instalaci paraboly a dalších součástí systému, dodání set-top boxu nebo CA modulu. Podmínkou pro získání slevy v rámci akce Černý pátek je uzavření smlouvy na 24 měsíců, ostatní ceny, včetně ceny za pronájem technického zařízení, se řídí aktuálním tarifem a akční kampaní.

Nová DIGI TV přichází s akcí Černý pátek poprvé. Tradice Černého pátku (Black Friday) vznikla na začátku 60. let ve Philadelphii, kde každoročně den po Dnu díkuvzdání docházelo k chaosu a tlačenicím kvůli začátku předvánoční nákupní horečky. Obchodníci v USA totiž už od 30. let minulého století onoho dne nabízejí zákazníkům nejrůznější slevy. Během 60. a 70. let se původně hororový Černý pátek proměnil v symbol slevových akcí a rozšířil se dál do světa. Dnes už se nespojuje jen s předvánočními nákupy, ale s výhodnými nabídkami pro zákazníky obecně.


O DIGI CZ

DIGI CZ je přední český operátor satelitního televizního vysílání, který na českém trhu působí od roku 2006 pod obchodní značkou DIGI TV a od října 2015 pod obchodní značkou Nová DIGI TV. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP. DIGI CZ si udržuje silnou pozici na poli digitálního vysílání zejména stabilní cenovou politikou, širokou nabídkou a exkluzivními programy. DIGI CZ je jediným čistě českým satelitním operátorem na trhu. Všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP, 12. 5. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.04.2016 • Slovensko: Najpopulárnejší spôsob TV príjmu na základe zmluvy je cez satelit
19.04.2016 • Televízne satelitné vysielanie je na Slovensku čoraz populárnejšie
19.04.2016 • Televizní satelitní vysílání je v České republice stále na vzestupu
12.04.2016 • O2 Sport pokračuje v rozšiřování exkluzivního obsahu - od sezony 2018/19 odvysílá to nejlepší z hokejové extraligy
10.03.2016 • Diváci DIGI TV se těší na exkluzivní vysílání zápasů Premier League a La Ligy
23.02.2016 • Skupina Markíza uzavrela významnú dohodu o šírení stanice Markíza International v Českej republike

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist