Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 21:52:08   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Premiéra seriálu Preacher 30. května na stanici AMC

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 14.05.2016


Televizní fanoušci v Česku a na Slovensku se dočkají seriálu Preacher. Ten čeká 30. května premiéra na stanici AMC. Nadpřirozeno, pokroucené lidské osudy i temně komediální drama... to je Preacher – televizní adaptace populárního komiksu Gartha Ennise a Steva Dillona z 90. let. Televizní adaptace kultovního komiksu z 90. let se bude vysílat každé pondělí v 03:00 a 22:00 hod.


V deseti dílech první série mohou diváci sledovat příběh kazatele (anglicky preacher) Jesse Custera ze západního Texasu – muže, který ztratil víru, jehož cílem je dosáhnout království nebeského. Jesse je ovládán tajemnou silou, díky které získává nadpřirozené schopnosti. Na své cestě se spojí se svou drsnou ex-přítelkyní Tulip a irským vandrákem Cassidym. Společně jsou uvrženi do šíleného světa obývaného postavami z nebe i pekla, a vším, co se nachází někde mezi těmito dvěma protipóly. Čekají je tak střety s démony i s anděly.

Zárukou kvality série je produkční tým, v němž je možné naleznout taková esa jako Seth Rogen, Evan Goldberg (Apokalypsa v Hollywoodu, Superbad, Sousedé), Samem Catlinem (Breaking Bad) nebo James Weaver. Seriál Preacher vznikl koprodukcí společností AMC Networks a Sony.

Diváci se mohou na premiéru každé epizody z desetidílné první sezony jednoho z nejočekávanějších seriálů roku 2016 těšit každé pondělí ve 03:00 hod. a na reprízu ten samý den ve 22:00 hod. Seriál na stanici AMC plynule naváže na finální epizodu první poloviny 2. sezony seriálu Fear the Walking Dead, které je na programu 23. května 2016.


Herecké obsazení:

Dominic Cooper (Jesse Custer)
Joseph Gilgun (Cassidy)
Ruth Negga (Tulip)
Lucy Griffiths (Emily)
W. Earl Brown (Sherriff Root)
Anatol Yusef (DeBlanc)
Tom Brooke (Fiore)
Derek Wilson (Donnie Schenck)
Ian Colletti (Eugene/Arseface).


Tvůrci seriálu:

Showrunner/Výkonný producent/Scenárista: Sam Catlin
Výkonná produkce (Point Grey Pictures): Seth Rogen, Evan Goldberg a James Weaver
Výkonná produkce (Original Film): Neal H. Moritz a Ori Marmur
Výkonná produkce: Vivian Cannon, Jason Netter a Ken F. Levin
Výkonná koprodukce: Garth Ennis, Steve Dillon, Mark McNair, Michael Slovis a Sara Goodman


O AMC Networks International – Central Europe:

AMC Networks International – Central Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony. AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


O společnosti Sony Pictures Television:

Sony Pictures Television (SPT) je jedním z předních poskytovatelů obsahu v televizním průmyslu. Vytváří a distribuuje programy po celém světě, všech žánrů a na všech platformách. Navíc, kromě jednoho z největších portfólií oceňovaných celovečerních filmů a televizních pořadů, SPT též zastřešuje prosperují podnik, který spravuje 18 plně vlastněných nebo spoluvlastněných společností v jedenácti zemích světa. Celosvětová síť SPT zahrnuje 150 stanic dostupných ve 178 zemích. Díky tomu jejich tvorbu může sledovat celkem 1,3 domácností po celém světě. Sony Pictures Television (SPT) je Sony Pictures Entertainment Company.


Jan Huk, PR manager AMC Networks International – Central Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.05.2016 • Svět je plný překvapení na Prima ZOOM ve 20. týdnu
14.05.2016 • Anglická liga na obrazovkách Arena Sport
12.05.2016 • CS film připomene šesti filmy životní jubileum Ivy Janžurové
12.05.2016 • Regionalnitelevize.cz se ostře ohrazuje proti aktivitám ukrajinského webu, odvysílá znovu Cestoskop z Ukrajiny
09.05.2016 • Discovery a ČT podepsaly dohodu o vysílání olympijských her
09.05.2016 • Discovery poradí, jak projít Jižní Ameriku bez halíře v kapse, představí i nejnebezpečnější práce na světě

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist