Skupina Nova redesignovala web prask.tv
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 19.05.2016
Webový portál prask.tv, který patří do online portfolia skupiny Nova, prošel k 17. květnu redesignem. Nejdůležitější změnou, která má mimo jiné přinést uživatelsky přívětivější prostředí a modernější designové zpracování odpovídající současným trendům, je tzv. responzivní design. Jedná se o design, který je přizpůsobený různým zařízením včetně mobilních telefonů a tabletů.


Mezi technické změny patří například jednodušší a rychlejší sdílení obsahu na sociálních sítích, moderní galerie a načítání dalších článků namísto stránkování. Z grafického hlediska se webový portál prask.tv sjednotil s ostatními portály skupiny Nova, design webu je přehlednější, nabízí jiné rozvržení toku článků a modernější zobrazení obsahu uvnitř konkrétního článku (ikony play nebo foto, obsahuje-li článek video či fotogalerii).

Prask.tv, který byl založen v červenci 2012, je internetový portál přinášející novinky ze světa showbyznysu, českých i zahraničních celebrit i tváří TV Nova. Od června 2015 (kdy NetMonitor začal uveřejňovat návštěvnost přes mobilní zařízení) do dubna 2016 se na prask.tv zvýšil počet mobilních RU o 31 %.

(Zdroj: NetMonitor - SPIR - Gemius & Mediaresearch)


Jana Ondrejechová, Corporate PR Coordinator, 19. 5. 2016

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/23250/skupina-nova-redesignovala-web-prask-tv/