Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 17:59:06   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

O2 TV Fotbal odstartuje v srpnu a přinese druhý přenos z české ligy, klubové TV nebo ligové poháry ze Španělska, Itálie a Francie

  Autor: O2 , e-mail: info@o2.cz Přidané: 19.05.2016


Digitální televize O2 TV pokračuje v nákupu dalšího exkluzivního obsahu, kterým naplní svůj nový sportovní kanál O2 TV Fotbal. Ten bude spuštěn v první polovině srpna a divákům přinese navíc stovky živých přímých přenosů. Fanoušci se můžou nově těšit na další volbu z české nejvyšší soutěže nebo na nejlepší evropské klubové televize týmů z Premier League, španělské Primera Divisiónči italské Serie A.
¨

Stanice O2 Sport získala exkluzivní práva také na přímé přenosy ze Španělského, Italského a Francouzského poháru. Finále celků AC Milán - Juventus Turín a FC Barcelona - FC Sevilla můžete sledovat v O2 TV již tento víkend!

Od nové sezony rozšiřuje stanice O2 Sport vysílání české nejvyšší fotbalové soutěže na dva přímé přenosy z každého ligového kola. Vedle toho se připravuje speciální šedesátiminutový pořad, který divákům nabídne ucelený přehled o všech odehraných zápasech. V zábavné fotbalové show nebudou chybět zajímaví hosté nebo rozbory klíčových událostí z celého víkendu.

"Synot liga a Liga mistrů patří ve sledovanosti a popularitě k tomu nejžádanějšímu na trhu. I proto jsme se rozhodli zajistit exkluzivní práva na další volbu z české ligy. Zejména s ohledem na to, že nová samostatná liga přinese větší transparentnost a velký důraz na profesionalitu. Novinkou budou také videorozhodčí, k čemu chce O2 TV výrazně pomoci svojí technologií. Od srpna pak poběží klubové televize nejlepších týmů z Premier League, Serie A nebo Primera División. Kromě ligových a pohárových duelů budou moci diváci nahlédnout do zákulisí klubů s bohatými magazíny, pohledy na tréninky, rozhovory s hráči či preview k zápasům. Prostě vše co každého fanouška zajímá," uvedl k novým akvizicím David Duroň, ředitel O2 TV.

V současné době jsou podepsány televize anglických velkoklubů jako MANCHESTER UNITED TV nebo ARSENAL TV, kde působí i reprezentační gólman Petr Čech. Příznivce slavného katalánského celku pak jistě potěší BARCA TV a z italské Serie A zajistí top zápasy JUVENTUS TV.

"Celý obsah zabalíme do speciálního nového kanálu O2 TV Fotbal, který plánujeme spustit v srpnu. Diváci nepřijdou ani o populární multidimenzi, kdy budou opět moci vybírat ze všech utkání Ligy mistrů, z oblíbené volby pohledů kamer a nově připravujeme pro první českou ligu speciální MD kanály s živými statistickými informacemi o hráčích a speciálním virtuálním pohledem na utkání," prozradil další novinky Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 Sport.

O2 TV se podařilo získat dále tříletý kontrakt na přímé přenosy nejlepších zápasů Španělského a Italského fotbalového poháru, a to včetně ostře sledovaných Superpohárů. Celý balíček doplní ještě Francouzský ligový pohár a mezistátní přípravná utkání na EURO 2016 (například Skotsko - Itálie, Rakousko - Nizozemí, Španělsko-Gruzie a další).

Ovšem již o tomto víkendu odstartují na O2 Sportu živé přenosy z finále fotbalových pohárů. V Itálii se v sobotu 21. května od 20.40 hodin střetne AC Milán s mistrovským Juventusem Turín. V neděli 22. května pak od 21.25 hodin se utká věhlasná FC Barcelona s FC Sevillou.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 Sport, 19. 5. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
19.05.2016 • Skupina Nova redesignovala web prask.tv
18.05.2016 • Online prenos RTVS z posledného zápasu Slovenska na MS dosiahol nový rekord slovenského internetu
18.05.2016 • Poradie najväčších poskytovateľov prístupu k internetu v roku 2015
05.05.2016 • Internet věcí přinese lidem novou úroveň pohodlí, shodli se řečníci prvního Czech IoT Summitu
29.04.2016 • Internetová televize Stream.cz nabízí nově aplikace pro Apple TV a Android TV
26.04.2016 • Czech IoT summit 2016 již tento čtvrtek

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist