Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 19:34:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Fotbaloví fanoušci uvidí na Nové DIGI TV další parádní fotbal - druhou anglickou ligu

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@cz.digi.tv Přidané: 25.05.2016


Český satelitní operátor DIGI Czech Republic (DIGI CZ), který provozuje satelitní televizi Nová DIGI TV, rozšíří fotbalovou nabídku o další výjimečnou ligu. K anglické nejvyšší soutěži Premier League pořídil pro své diváky exkluzivní práva i na druhou anglickou ligu Sky Bet Championship. Špičkový profesionální anglický fotbal bude se španělskou La Ligou dostupný v České republice výlučně na Nové DIGI TV.


DIGI CZ získala vysílací práva k druhé anglické lize pro Českou republiku a také pro Slovensko na 3 sezóny počínaje nadcházejícím ročníkem 2016/2017. Celkem z ní uvidí diváci 86 atraktivních zápasů. Soutěž, která nese oficiální označení podle sponzora Sky Bet Championship, bývá označována za „nejvíce soutěživou“ fotbalovou ligu světa. Jde v ní o postup do anglické nejvyšší soutěže – Premier League a také o vysokou finanční odměnu pro 3 postupující týmy. První dva týmy postupují přímo, o třetí postupové místo se hraje play off. V něm se utkávají celky, které skončily v základní části na třetím až šestém místě a v sázce je podíl na odměně z částky přesahující 100 milionů liber (3,5 miliardy korun), kterou si rozdělí postupující týmy. I proto se finálovému zápasu play off říká „nejdražší fotbalový zápas na světě“.

Ve Sky Bet Championship hraje 24 celků, mezi nimi velká jména jako Fulham, Cardiff, Queen Park Rangers. Své umění tady předvádějí mladí talentovaní hráči a budoucí fotbalové hvězdy. Má i českou stopu. Letos na jaře se v ní prosadil český reprezentant Jiří Skalák, který s týmem Brightonu bohužel neúspěšně bojoval v play off o postup do nejvyšší Premier League. V týmu Middlesbrough je na hostování z Chelsea další český talent Tomáš Kalas a v týmu FC Reading hraje Matěj Vydra.


Exkluzivní fotbalový trojlístek na Nové DIGI TV

V příští sezóně se mohou diváci v ČR těšit na exkluzivní fotbalový trojlístek, který neuvidí na žádné jiné televizi – dvě nejvyšší profesionální anglické fotbalové soutěže, Premier League a Sky Bet Championschip a k tomu španělská La Liga s momentálně nejsilnějšími evropskými týmy Realem Madrid, Atletikem Madrid, FC Barcelonou nebo Sevillou, která se vítězně utkala ve finále Evropské ligy s anglickým FC Liverpool. „Máme dostatek exkluzivního fotbalu k tomu, abychom uvažovali i o spuštění vlastního sportovního kanálu. Ostatně nevylučujeme ani nákup dalších atraktivních sportovních soutěží,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ. „V řešení je více variant, nechte se překvapit, podrobnosti určitě brzy zveřejníme,“ dodává Vladimír Rusnák. Na Nové DIGI TV budou samozřejmě dále k vidění i zápasy nejvyšších fotbalových soutěží ve Francii, Itálii, Německu či Portugalsku. Prostřednictvím ČT sport pak vybraný úterní zápas Ligy Mistrů včetně finále.

Aby exkluzivní sportovní nabídku Nové DIGI TV mohlo sledovat co nejvíce diváků, nabídne DIGI CZ vedle satelitního vysílání již brzy i internetovou televizi s pokročilými funkcemi. Program Nové DIGI TV tak bude dostupný divákům, kteří preferují jeho sledování přes internet prostřednictvím set-top boxu, na mobilních zařízeních, chytrých telefonech, tabletech nebo s využitím příslušné aplikace přímo na televizi.


O DIGI CZ

DIGI CZ je přední český operátor satelitního televizního vysílání, který na českém trhu působí od roku 2006 pod obchodní značkou DIGI TV a od října 2015 pod obchodní značkou Nová DIGI TV. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP. DIGI CZ si udržuje silnou pozici na poli digitálního vysílání zejména stabilní cenovou politikou, širokou nabídkou a exkluzivními programy. DIGI CZ je jediným čistě českým satelitním operátorem na trhu. Všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP, 25. 5. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.05.2016 • Česká televize prodlouží satelitní vysílání v SD o čtyři měsíce
12.05.2016 • FLIX TV rozšiřuje svou nabídku o dva HD programy [ 1 ]
12.05.2016 • RTLplus plánuje start z družice Astra 1L
10.05.2016 • MTG World se přejmenoval na Viasat World
09.05.2016 • FilmBox Premium HD startuje v České republice i na Slovensku
03.05.2016 • Změny u satelitní televize DIGI TV za poslední rok: modernizace technologie, více programů a exkluzivních sportovních událostí

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist