Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 05:53:15   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

O2 Sport nabídne během finále Ligy mistrů unikátní chat fanoušků s hashtagem #O2sportLIVE

  Autor: O2 , e-mail: info@o2.cz Přidané: 26.05.2016


V sobotu od 20.00 hodin odstartuje na stanici O2 Sport vrchol nejprestižnější klubové soutěže světa. Finále Ligy mistrů mezi Realem a Atléticem Madrid doprovodí v O2 TV zajímavá novinka. V rámci multidimenze se budou moci fanoušci interaktivně dostat do vysílání a následně své příspěvky uvidí ve speciálním sloupci během přímého přenosu.


Diváci se připojí do přenosu skrz sociální sítě Facebook, Twitter nebo Instagram. Stačí kamkoliv do svého komentáře přidat tzv. hashtag ve tvaru #O2sportLIVE. U Facebooku je potřeba příspěvek s hashtagem přidat přímo na zeď stránky www.facebook.com/O2SportCZ.

"Jedná se o další jedinečnou funkci multidimenze, ve které chceme fanoušky zapojit formou sociálních sítí do vysílání. Na výběr budou dvě volby, kdy na jednom kanálu poběží klasický živý přenos a na druhém zmíněné příspěvky a diskuse ve speciálním chat okně. Tato práce s diváky a způsob interakce je forma, kterou se chceme i do budoucna rozvíjet," prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 Sport.

Vedle těchto novinek nabídne digitální televize O2 TV také profesionální a detailní rozbor obou finalistů od Jaroslava Hřebíka. Uznávaný fotbalový odborník a generální sportovní manažer Sparty Praha rozebere na speciální obrazovce všechny zajímavé aspekty hry a rovněž odhalí přednosti a slabiny u fotbalistů Realu či Atlética Madrid.

Ve studiu stanice O2 Sport pak Petr Svěcený přivítá exkluzivní hosty, mezi které patří například Tomáš Ujfaluši. Bývalý český reprezentant odehrál za Atlético Madrid přes devadesát zápasů a navíc dokázal se španělským celkem vyhrát Evropskou ligu. Dalším hostem bude trenér František Straka, který v sezoně 2004/2005 okusil základní skupinu Ligy mistrů s pražskou Spartou.

Samotným přímým přenosem, jenž začíná ve 20.45 hodin, bude provázet zkušená komentátorská dvojice ve složení Milan Štěrba a Vlastimil Kaiser.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.


David Solnař, Tiskové oddělení O2 Sport, 26. 5. 2016


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.05.2016 • LTE využívalo na pripojenie k internetu 710 tis. užívateľov
19.05.2016 • O2 TV Fotbal odstartuje v srpnu a přinese druhý přenos z české ligy, klubové TV nebo ligové poháry ze Španělska, Itálie a Francie
19.05.2016 • Skupina Nova redesignovala web prask.tv
18.05.2016 • Online prenos RTVS z posledného zápasu Slovenska na MS dosiahol nový rekord slovenského internetu
18.05.2016 • Poradie najväčších poskytovateľov prístupu k internetu v roku 2015
05.05.2016 • Internet věcí přinese lidem novou úroveň pohodlí, shodli se řečníci prvního Czech IoT Summitu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist