Superchlapi jsou v polovině
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 29.05.2016
Jsme v půlce interaktivní reality show. Jak v tréninku pokračuje 7 zbylých chlapů? Kdo z nich nejlépe zvládne první kompletní triatlonový závod? A také vás čeká pár překvapení. Pořad Superchlapi vysíláme v lehce novém čase každou neděli od 21.55 a také jsme přidali možnost sledovat jejich úsilí v repríze.


Superchlapy sledujte premiérově v neděli 29. května ve 21.55 a v repríze každou středu ve 22.30 na Primě.

Superchlapy čekají přepadovky, abychom zjistili, jak jsou na tom i mimo společné tréninky. Některé bohužel čeká i povinná pauza na marodce. Kdo má přezdívku Chytrolín, Karbanátek nebo Jupiter? Přinese turbulentní díl i nějaké další změny v teamu? Těšte se na nečekanou taktiku proti soupeřům. A jak dopadne první kombinace všech tří disciplín v jednom dni? Uvidíte už tuto neděli.

Sledujte příběhy chlapíků, kteří se rozhodli změnit svůj život a něco si dokázat – v rekordně krátkém čase se připravit na náročný triatlonový závod. Každý z nich má jiný příběh, motivaci i zázemí. Přesto jsou jeden tým. Těšte se nejen na sportovní výkony, ale hlavně na příběhy ze života!

Superchlapy čeká první zkouška ohněm – poprvé by si měli vyzkoušet všechny tři disciplíny v jediném dnu. Před závodem se ale všechno zkomplikuje. Trenér musí řešit neomluvenou absenci, zranění a nepohodu v týmu. Jediný seriál, ve kterém hrají opravdoví chlapi!

Superchlapy sledujte premiérově v neděli 29. května ve 21.55 a v repríze každou středu ve 22.30 na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/23289/superchlapi-jsou-v-polovine/