Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 19:06:40   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

HBO představuje podzimní premiéry nových seriálů WESTWORLD, DIVORCE, INSECURE a HIGH MAINTENANCE

  Autor: HBO Europe , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 28.05.2016


Společnost HBO Europe představila podzimní seriálovou nabídku. Kromě PUSTINY se můžeme těšit na dlouho očekávaný WESTWORLD s Anthony Hopkinsem v hlavní roli, dále pak na Sarah Jessicu Parker v novince DIVORCE a na komediální seriály INSECURE a HIGH MAINTENANCE.



Napjatě očekávaný seriál WESTWORLD je temnou odyseou, která nás zavede do počátku umělého vědomí a evoluce hříchu. Westworld nám představí svět, ve kterém lze splnit každou lidskou touhu, ať ušlechtilou či zvrhlou. V příbězích, kde se kříží blízká budoucnost s minulostí, a dá se v ní dle představivosti manipulovat. V hlavní roli se představí Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyanov, Luke Hemsworth a Clifton Collins jr. Seriál je inspirovaný celovečerním filmem “Westworld”, který napsal a zrežíroval Michael Crichton. Westworld vznikl pod hlavičkou produkční společnosti Bad Robot Productions, Jerry Weintraub Productions a Kitter Films ve spolupráci s Warner Bros.Television. Producent, autor a režisér je Jonathan Nolan; hlavními producenty jsou Lisa Joy, J.J. Abrams, Jerry Weintraub a Bryan Burk. Westworld se skládá z deseti hodinových epizod.

Do hlavní role seriálu DIVORCE, který nabídne 10 půlhodinových dílů, byla obsazena Sarah Jessica Parker. Ta je také jednou z hlavních producentek seriálu. Parker hraje Frances, ženu, jež náhle přehodnotí svůj život i své manželství a postupně začíná zjišťovat, že opustit minulost a začít nový život, je težší než si původně myslela. V seriálu dále hrají - Thomas Haden Church, Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins a Charlie Kilgore. Pilotní díl napsala Sharon Horgan; režie: Jesse Peretz. Producenty serilálu Divorce jsou - Paul Simms, Sarah Jessica Parker, Sharon Horgan, Alison Benson a Aaron Kaplan.

V komedialním seriálu INSECURE, který se skládá z osmi půlhodinových epizod, hrají Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis a Lisa Joyce. Ten pojednává o přátelství dvou černošek a jejich nepříjemných zážitcích I pikantních strastech. Scenáristkou seriálu je Issa Rae, která je zároveň producentkou seriálu. Dalšími producenty jsou - Prentice Penny, Melina Matsoukas, Michael Rotenberg, Dave Becky a Jonathan Berry.

Šestidílný komediální seriál HIGH MAINTENANCE, pojednává o brooklynském drogovém dealerovi, který zajišťuje potřeby klientům, jejichž neurózy přímo zrcadlí různorodost města, ve kterém žijí. Ben Sinclair v něm hraje hlavní roli přátelského dealera marihuany. Seriál nabízí letmý pohled do všedních životů jeho „zákazníků“. O scenář se postarala manželská dvojice, Katja Blichfeld a Ben Sinclaire, kteří jsou zároveň producenty společně s Russellem Gregorym.



Placený filmový kanál HBO vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách DIGI TV, freeSAT, Magio TV, T-Home, Flix TV a Skylink na satelitech Thor 6 na pozici 0,8 st. západně, Amos 2 na pozici 4,0 st. západně, Eutelsat 16A na pozici 16,0 stupňů východně a Astra 3B na pozici 23,5 stupňů východně. Oficiální stránka HBO: www.hbo.cz.

Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry všech dabovaných kanálů - HBO a HBO HD, HBO2 i HBO3 si můžete stáhnout na webu satCentrum v sekci TV program.


Připravila Pavla Brožková, PR & Marketing Coordinator - HBO Europe





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.05.2016 • Červnové filmové lahůdky na Cinemaxu
29.05.2016 • Letní dokumentární podívaná na Prima ZOOM ve 22. týdnu
27.05.2016 • Objevujte v červnu přírodu na Nat Geo Wild
26.05.2016 • Červnové seriálové tipy HBO3
26.05.2016 • V júni Arena Sport prináša pestrú ponuku prenosov
25.05.2016 • Červnové programové tipy HBO a HBO HD

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist