Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 01:46:59   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 1. 6. 2016

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 31.05.2016



Hokejová legenda Dominik Hašek, herečky Berenika Kohoutová a Marika Šoposká a vábič zvěře Petr Joo se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 1. června ve 21.35 na Primě.


Dominik Hašek – legendární hokejový brankář už několik let investuje milióny vydělané hokejem do vlastních podnikatelských aktivit. V poslední době se soustředí na vlastní nápoj, který pomáhá zvládat stresové situace, ale s klasickými „nakopávacími“ energy drinky prý nemá nic společného. Dominik Hašek říká, že po rozchodu se svou partnerkou Libuší Šmuclerovou má čas na to, aby se plně věnoval své firmě.

Berenika Kohoutová a Marika Šoposká – herečky, které vydávají svůj deník plný (ne)skutečných zážitků o tom, jak žijí, co dělají a čím se baví dvě Sedmilhářky. Knihu píšou formou dopisů, které vždy adresuje jedna Sedmilhářka druhé. Vyměňují si tak zážitky, postřehy, přání i trápení ze svého života. Marika je prý systematická, zodpovědná, pracovitá, dochvilná a její život se ubírá správným směrem. Berenika je chaotická, roztěkaná, nedochvilná, líná a její život se každý den změní tak o sto osmdesát stupňů. Přičemž si tyto své vlastnosti mohou kdykoli vyměnit. Velmi často a rády to také dělají. Sedmilhářky mluví nahlas, zlobí, hodně milují, pijí spoustu kafe a taky docela dost vína. Mají stejné oči, stejné kluky (a to doslova!), stejné krémy, stejnou školu, stejné sny, stejnou tchyni a stejnou chalupu.

Petr Joo – nejznámější vábič zvěře v České republice je velmi známý také v Německu, Rakousku, Itálii či na Slovensku. Profesionální vábič zvěře byl ale původně baleťákem. Působil v Národním divadle, v Laterně Magice, několik let tančil v regensburské opeře, osm let šéfoval baletní škole Balletthaus Sinzing. Po těžké borelióze musel pak přestat s baletní dráhou. Jelikož se odmala věnoval vábení zvěře, rozhodl se, že se tomuto oboru začne věnovat na profesionální úrovni. Dnes je dvorním vábičem německé světoznámé firmy specializující se na vábničky zvěře. Kromě toho točí filmy o vábení zvěře, kterých natočil celkem sedm, pořádá semináře o vábení zvěře u nás i v zahraničí. Jako první na světě natočil film o vábení daňků. Nejdále točil losy na Magadanu u Kamčatky. Moc rád by se zase vrátil do divadla – nikoli jako tanečník, ale rád by hrál a zpíval.

Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 1. června ve 21.35 na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.05.2016 • Vítězství Realu sledovalo přes 40% pánského televizního publika
30.05.2016 • Minulý týden dosáhla skupina Nova více jak 42% podílu na sledovanosti
30.05.2016 • 130 dní Rapla - natáčení seriálu s Hynkem Čermákem jde do finále
29.05.2016 • Superchlapi jsou v polovině
28.05.2016 • Tři zlaté svatby Prodané nevěsty
27.05.2016 • Na obrazovky Primy se vrací soutěž Máme rádi Česko

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist